Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2010 12:01

@Минотавъра: Да бе, таман го забелязах това... Бахмааму.

Явно LEGO Star Wars е по-добра от KOTOR II :lol:

Сещам се как играехме Rogue Squadron на Нинтендо 64 през далечната 1998-а година. Ееех, спомени...

Играта имаше невероятната, невиждана, космическо-титанична резолюция от 640х480 - нещо невиждано по онова време. Струваше ни се направо като фотореализъм:

Да не говорим за размера - играта беше голяма 10 мегабайта, но въпреки това даваше часове удоволствие, за разлика от някои съвременни игри (*cough* Conviction *cough*). Какви времена бяха само...

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2010 12:19

Мани бе, TIE Fighter беше по-малка от една сегашна МР3-ка, но си остава класика.

То мисии, то история, то character development... Вече не правят такива игри :(

За тази игра колкото и да се каже, все ще е малко.

Спомням си как едно време записвахме игрите на АУДИО-КАСЕТКИ :D Повечето сегашни геймъри ще помислят, че ги поднасям, но е истина. Касетките с лента, дето сега даже и за касетофон не се ползват, едно време бяха основния носител на данни. Имаше и едни 5-инчови дискети, ама да не се отнасям...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2010 14:50

Мани бе...

Те сега не знаят CD какво е, па камо ли аудио-касета. Ако знаеш какъв диалог имах днес с един младеж...

- По наше време нямаше Blu-Ray дискове...
- И к'во, филмите на някакво примитивно DVD ли ги гледахте?

Как да му обясниш на такъв човек, че съществуваше такова нещо като VHS?

Само като споменах за аудио-касетките в тийнпроблем и ме обвиниха, че троля :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2010 15:06

Е те VHS не са виждали през живота си, к'во искаш...

Преди няколко дни се наложи да обяснявам на едно лапе какво е дискета - сегашните компютри се произвеждат без флопи и то не знаеше какво е това :shock:

На оня, дето те е питал за DVD-то, опитай да му обясниш липсата на интерфейс в старите ОС. Или оня мой 13-инчов монитор с 256 цвята и резолюция 320х240, дето избелваше близките тапети. Или 286-процесорите. Или - ако си много хард - онова инженерно чудо, Commodore 64 :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2010 15:28

Интерфейсът беше як бре, оу! Младите не познават удоволствието да набираш командите мануално в конзолата, вместо да цъкаш по иконки :)

Оня твой монитор, дето избелваше тапетите с радиация, е твърде хардкор, дори за мен :)

Имам едно 8-битово Комодоре от 1982-а, трябва да видя дали работи :)

ОК, стига толкова офтопик, да чакаме ъпдейта.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2010 16:20

:!: :!: :!:

Ъпдейтът тази седмица - нова планета и комикс.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2010 16:36

Разкриват Хот на 30-годишнината на ESB? Предсказуемо. И тъпо. Планетата е скучна.

Комиксът обаче кърти. Името на сита-ренегат верно ли е Екзал Креш? Потомка на Лудо Креш може би? :D И тоя с бръснатата глава и бялата роба Императорът ли е, че не разбрах?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 21 Май 2010 17:53

:D :D :D ,Пичовете от Bioware са твърдо решили да ни държат в напрежение до последният момент.Ето на от една страна дават ни император който май не е точно император.От друга пак евентоална потомка на Лудо Креш бивша ученичка на императора абе определено разбират от това как да дъжат публиката в напрежение.
Иначе тая история около Хот изглежда леко недообмислена ма кво да се прави не мойе всичко да ни е наред.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2010 18:17

Комиксът кърти мивки :) Около името "Екзал Креш" вече се завъртя страхотна шумотевица в официалните форуми.

Пичът с бръснатата глава определено не е Императорът, вероятно негов глашатай. Личи си, че друг говори през неговата уста.

Обаче Хот е страшна издънка. Планетата е описвана като по-голяма дупка от Татуин - на нея не се случва АБСОЛЮТНО НИЩО! Историята с прототипа е съшита с бели конци - единствената цел е да придобият повече популярност от известната планета, особено като се има предвид юбилея на ESB.

Друга груба грешка е името на планетата. Хот е кръстена така в чест на генерал Хот, герой от Новите ситски войни, който е живял 1000 г. ПБЯ. Действието в играта се развива 3500 г. ПБЯ. Явно планетата е била кръстена на негово име 2500 години преди да се е родил. Голям фейл. Байоуеър пак не са прочели канона.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2010 18:38

Хах, това за Хот не го бях забелязал. Епик фейл. Планета, кръстена на човек който ще се роди след 2500 г. :lol:

Между другото, само на мен ли глашатаят ми прилича на Шинзон от Star Trek: Nemesis?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2010 18:46

Комиксът е изключително интересен и нямам търпение да прочета следващите части.
Хот,от друга страна е...неочаквана,поне от мен.Освен това бях останал с впечатлението,че планетите ще бъдат само 12?И да,Хот е най-епик фейлът на Байоуер досега.

Профил

Публикувано на: 21 Май 2010 19:43

"Примитивното DVD" ме уби... :lol:

Иначе, то и аз съм млад, ама още помня Nintendo 64 и аудио касетките, бе, баси. Тези хора въобще помнят ли откъде са тръгнали, или само от последния запой?

Трагедия.

Относно Хот - ех, как не ми се ходи там, ама просто си зная, че ще намерят начин половината от сюжета да се развива именно на нея...

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 21 Май 2010 20:03

Честито и от мен за годишнината на филма :)
Относно "новата" планета... Наистина си е фейл това с името, но нали се целят да наблъскат колкото се може повече неща от филмите :D
Като гледам видеото май са я направили добре- има там някакви разбити кораби и т.н. Със сигурност ще имаме причина да се играе на тази планета.

Профил Skype

Публикувано на: 21 Май 2010 20:52

Още планети трябва

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2010 18:45

За името на Хот и как е свързано с Лорд Хот пише в Wookiepedia:
It is likely that Lord Hoth's name is connected with that of the planet Hoth, but none of the sources in which he appears indicate whether the planet is named for him or vice versa. In Jedi vs. Sith, Valenthyne Farfalla remarks that "Lord Hoth's heart is as cold as an ice planet," an obvious reference to the connection. However, in the Tales of the Jedi audio rendition, the space pirate Gudb makes reference to the planet, naming it specifically and talking about the sub-zero conditions it was famous later for. This confirms that the name "Hoth" existed long before the Jedi Master (some three thousand years), and more importantly, was the name of the actual planet before Hoth was born, making it impossible for the planet to have been named for the individual.

Профил

Публикувано на: 22 Май 2010 19:20

Nar Shadaa задъжително ще я има ,а може и kashyyyk

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2010 19:39

Draksis написа:
"Примитивното DVD" ме уби... :lol:

Иначе, то и аз съм млад, ама още помня Nintendo 64 и аудио касетките, бе, баси. Тези хора въобще помнят ли откъде са тръгнали, или само от последния запой?

Трагедия.

Говорим за младото поколение - 1998-2000 г. За тях VHS-а и аудио-касетките са екзотика. Повечето от тях нямат никаква геймърска култура (или каквато и да е култура въобще).

Абе така или иначе 90% от родените след 1990-а са за геноцид...

radi_bomb написа:
За името на Хот и как е свързано с Лорд Хот пише в Wookiepediа...

Проблемът е, че е запланувано Хот да е кръстена на лорд Хот - намекнато е от думите на Валънтайн Фарфала. Но, понеже не е заявено направо, Байоуеър решават че могат да използват това като оправдание, за да включат планетата.

Пример: Никъде не е казано, че Дарт Плейгис е бащата на Анакин, но е (меко казано) загатнато в триста източника. Представи си сега как един автор идва и казва "Не, бащата на Анакин е Пешо родианецът от Долен Анкърхед. Това противоречи ли на канона? Не! Какво ми пука, че било "heavily implied"? Баста!"

По същия начин, чрез хващане за думата и идиотски извинения, оправдаха оцеляването на джедаите след Order 66.

Ениуей, това няма значение. Бих приел съществуването на Хот, ако зад него стоеше разумно обяснение и сюжетна линия. Проблемът е, че включването й е евтино маркетингово решение, чиято цел е да привлече филмарите и да експлоатира хайпа около юбилея на ESB.

Вече имаме една безполезна и скучна планета, на която не се случва нищо и е включена само заради филмите - Татуин. Включването на ВТОРА такава планета е прекалено. Какво следва - Ендор и еуоки? Искам нещо оригинално, по дяволите!

[...]

ЕДИТ: О, Боже...

Няма да повярвате какво ще има на Хот. Brace yourself...

HIDDEN CHISS BASE!!!

Да, чиси! Да, расата на адмирал Траун! И да, расата която не би трябвало да е открита още 3500 години!

BioWare и SW-канонът - непримиримата вражда...

barcelona6289 написа:
Nar Shadaa задъжително ще я има ,а може и kashyyyk

Няма никакъв смисъл от Нар Шадаа, при положение, че имаме Нал Хъта.

По принцип съществуват седем основни вида планети - oceanic, arboreal, grassland, desert, volcanic, barren и urban (днес нещо мисълта ми тече на английски), както и комбинации помежду им.

Вече имаме от всички по 2-3, изключая oceanic и volcanic. Даже взеха да се повтарят - някой вижда ли принципна разлика между Хот и Белсавис?

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 23 Май 2010 20:03

Омг това с чисите ме уби :shock: Те направо се утрепаха да си измислят :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2010 21:02

Чисите дори няма да ги коментирам.

Когато разкриха рататаките бях бесен, но вече ми е все едно. Идва време, когато глупостите са толкова много, че на човек спира да му прави впечатление.

Цитат:
Вече имаме една безполезна и скучна планета, на която не се случва нищо и е включена само заради филмите - Татуин. Включването на ВТОРА такава планета е прекалено. Какво следва - Ендор и еуоки? Искам нещо оригинално, по дяволите!

Цитат:
Вече имаме от всички (видове планети) по 2-3, изключая oceanic и volcanic.

И сега гледаш - вулканичната планета в играта е Мустафар :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2010 21:04

Тихо! Тихо да не им дадеш идея!

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com