Автор |
Съобщение |
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 17 Май 2010 22:23
Значи PC за 500, конзола за 500, монитор за 400. Лятото ще си ги купя, след като проверя дали всичко е наред joar, наистина ми помогна с избора, благодаря Ако минаваш през Стара Загора ела да те черпя една бира
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 17 Май 2010 22:28
Моя монитор е за 400 лева BENQ и е адски добър. 24 инча ХДМИ всичко, препоръчвам го. Инак конзолата ще ти излезе малко по-скъпо, ако ще хакваш, ще си взимаш лайф и т.н. Иначе разпределението на парите ти е идеално, ПЦ което да подкарва Starcraft 2 и си гг.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 17 Май 2010 22:35
joar написа: Елит и Аркейд са една и съща машинка, просто са в различен цвят. За протокола отбелязвам, че няма проблем хард да се сложи и на Ардейд. Ама така или иначе RRoD няма да видиш - ако купуваше конзола преди 3 години, може. Иначе най-добрия Елит бъндъл в Плесио е този. Ако ти се струва много солено взимай тоя. Или можеш да си вземеш един хард не от MS боклуците,то нали си има USB съпорт.120gb WD и заспиваш
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 18 Май 2010 03:07
уоооу бъндъл елит с Одст и Форза е тва кърти!
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 12:09
Човек с риск и аз да стана досаден - спомни си какво се очакваше да стане с Гиърс 2 и Alan Wake. И двете са екслузиви за бокса, майкрософт няма да допуснат най-доброто РПГ за конзоли да стане мултиплатформено. Затова взимай бокс без да му мислиш, ако не имаш Dragon age 2, Mass Effect 3, Witcher 2,Elders V( ако има) да чакаш, които според мен ще са по-добри.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 12:44
Lord of the dreams написа: С риск да стана досаден, ще ви припомня и едно неотдавнашно интервю с Питър Молиньо: http://www.gamespot.com/news/6253403.html и по-специално частта след 04:20. мс точно за тва видео говорех човека ясно и просто си го каза ИГРАТА ЩЕ ИЗЛИЗА ЗА ДР ПЛАТФОРМИ и се съмнявам да говори за iPhone п.п. Peter Molyneux- "I love the PC. I was born on the PC (not literally). I would love to see the Fable franchise on the PC. I want to make sure it's a truly amazing experience on the PC." просто нз какво др искате
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 13:26
Ми, последно като проверих нито Молиньо държеше правата над поредицата, нито Lionhead бяха независимо студио(притежавани са от M$). Няма значение какво решава или казва той, човека е един дизайнер и толкова.
|
|
|
|
|
hypnozye
|
|
В момента играе: Гоненка с две пусита в леглото :-)
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 14:22
___________________________________ I just don't give a fuck.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 15:43
е тва е joar е така седи и си праска гейло и вика по мика
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 15:50
/thread
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 17:29
Абе не му се връзвайте на лапенцето Супа ли какъв е...... Ако имаше пари за конзола( грешка, ако баща му имаше ) щеше сега да говори колко по-яко е на бокс и т.н. Понеже много знаете, ако играта се обяви за компютри ще си сложа какъвто ник кажете на ЛС, но ако стане обратното аз ще кажа. Навити ?
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 17:45
ем хубаво то тва на мен не нема да ми пречи ама на тебе може бияч а картинката просто нямам думи колко е тъпа от всякаде е феил и си личи че е правена от някой пич без приятели който псува като луд в гейло и се мисли за велик
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 18:17
От картинката излиза, че конзолите за по зле от PC
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 18:19
{SuPa-1337-Killa} написа: ем хубаво то тва на мен не нема да ми пречи ама на тебе може бияч а картинката просто нямам думи колко е тъпа от всякаде е феил и си личи че е правена от някой пич без приятели който псува като луд в гейло и се мисли за велик И все пак той има конзола и ще си цъка Фейбъла(и Хейло,и Гиърс 2 и....),а ти не
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 19:26
аз пък ще си цъкам готик и сталкер и тф2 + ъпдейти всяка седмица, кризис, диабло 3,стар крафт 2, WoW, APB и мноооого др по яки игри от конзолските шитове също така и феибъл 1 и феибъл 3
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 19:48
Абе, много ми е интересно защо всички смятате че конзолните геймъри нямат компютри? Историята не е аз имам комп. а той конзола, а по-скоро и двамата имаме комп. ама той има и конзола. Ей аман с тея аз ще си играя еди кво си, еми и аз бе човек. Врътката е че ти няма да играеш конзолните игри, а аз ще играя компютърните.
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 19:57
{SuPa-1337-Killa} написа: аз пък ще си цъкам готик и сталкер и тф2 + ъпдейти всяка седмица, кризис, диабло 3,стар крафт 2, WoW, APB и мноооого др по яки игри от конзолските шитове също така и феибъл 1 и феибъл 3 Щото тоя дето няма конзола няма РС,и ти тия игри пак ги играеш с децата по пиратските сървъри да той в стийм,батъл нет и тн. абе фейл си яко
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 19:57
не ме разбра какво искам да кажа исках да кажа че мен конзолните игри изобщо не ме привличат сеса и хич не ми пука за игрите който излиат за конзоли и съответно мене тва не ми прави проблем за тия дето седят в ютъп и гледат треилари за конзолни игри и си представят че ги играт по хубаво да си купят едба и да не мечтаят повече докато на мене само пц игри си ме интересуват и няма за какво да ме е яд на хората които имат конзоли напротив жал ме е п.п. когато една игра ми харесва достатачно си я купувам а не играя в пиратски сървари с излючение на WoW не си заслужават парите
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!) Публикувано на: 19 Май 2010 20:18
Да де ама усети ли какво стана ? Аз ти казвам - играта няма да излиза за комп, което е факт, а ти казваш еми аз ще си играя ''рандом ритардед геймс'', а ти не. Еми пичага като сме го ударили на хвалби имам си комп, 2 лаптопа и бокс. Екстра ми е и съм сигурен че няма за какво да ме съжаляваш, повярвай ми. П.С Като цъкаш Старкрафт 2 , казвай никнейм и да те разцепя утре вечер като се прибера навитак ли си ? Както си играя само с джойстиците, пак от 10 игри ще те бия 11. Имам новина за теб... всичките игри, които ги изброи начело с Crysis 2, Witcher и т.н. - бъди готов да отделиш 800 лева за ъпгрейди или ако не ти е много насран компа, към 400. От друга страна пък същите тези игри без близърдските ще ги има за бокс. Ако се държиш добре занапред, есента ще ти пращам геймплейни клипчета от Фейбъл 3
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|