Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!)

Мнение от Lord of the dreams »

http://kokugamer.com/2010/03/04/fable-i ... c-version/
Дано да е вярно! :)
EDIT: Два месеца след като пуснах темата, с радост мога да ви съобщя, че PC версия е почти сигурна. Ето източник за повече информация: http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3179311 . :)
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Re: Fable 3 и за PC?

Мнение от ex1s7 »

бреее, не мога да повярвам, че от М$ са дали зелена светлина ама дано да е вярно, първата беше ако не перфектна то поне много добра ^_^
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

На 100 процента заявявам, че това не е вярно и играта е екслузивна за кашон. Не ми се влиза в задочен спор, затова или приемайте думите ми на доверие, или изчакайте да се уверите сами. МС не са толкова глупави.
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

аз пък имам вяра, за първия Fable Молиню настоя да излезе за РС като заплаши да смени публишера, това ми е достатъчно; единствено ако има официално заявление, че няма РС версия тогава ще повярвам
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
joar

Мнение от joar »

Ако на Молиньо му пукаше за PC геймърите, Fable 2 отдавна щеше да е портната, нали? Причината - ниските продажби на The Lost Chapters, при все труда вложен в порта. А дори и кръгъл идиот като Молиньо знае да не дразни Microsoft. Това, естествено, не пречи в бъдещето да видим кофти порт, сложен на digital distribution за PC, ама уви - няма да е скоро. Има си причина играта да се води един от основните ексклузиви за кашона. Ти все пак си чакай, ex1s7 - надеждата умира последна.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Искам да го има и за пц ще е много яко ако се възползва от дх11, но небеше ли казано че ще е игра за натал Фейбъл 3?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

Мнение от pcultimate »

iddqd написа:Искам да го има и за пц ще е много яко ако се възползва от дх11, но небеше ли казано че ще е игра за натал Фейбъл 3?

Ще има поддръжка, да, което още повече намалява шансовете за порт тъй като игра разработена да ползва(хайде не изцяло) НАТАЛ ще види голяма преработка, за да излезе са ПЦ... А да не забравяме, че последно време на M$ им трябва всеки ексклузив до който могат да се докопат така че...едва ли.
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Аватар
joar

Мнение от joar »

pcultimate написа: А да не забравяме, че последно време на M$ им трябва всеки ексклузив до който могат така че...едва ли.

А на Sony не, нали? :/
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Не само на Micorsoft им требват и аз затова си зех Хбокс хаха
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Аз мисля, че играта ще направи много добри продажби за PC ако я пуснат с Modding Tools :P
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Добре от къде на къде 3 ще излезе за ПЦ при положение че 2ката я няма а са sequel-и ? Само аз ли го намирам нелогично
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Wannabe написа:Добре от къде на къде 3 ще излезе за ПЦ при положение че 2ката я няма а са sequel-и ? Само аз ли го намирам нелогично

Чакай, това от кога има значение за разработчиците? Не е като първия DMC за PC да не е 3, първия Final Fantasy за X-Box да е 13, първия Dead Rising за PC да е 2, първия Red Alert за конзоли да е 3 и т.н. и т.н. и т.н.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Като излезе натал за пц може и това да го пуснат споредмен.
Аватар
pcultimate

Мнение от pcultimate »

joar написа:
pcultimate написа: А да не забравяме, че последно време на M$ им трябва всеки ексклузив до който могат така че...едва ли.

А на Sony не, нали? :/

Трябва им, но в момента имат доста повече екслузиви и някакси е по-спокойно. Да не говорим, че при сони шансовете за ПЦ портове са още по-малки.
M$ си имат по-малко, но пък точно Fable и HALO според мен могат да се смятат за пет...Така че, да важно им е, още повече, че оракулската топка ми казва, че ще има и НАТАЛ+кашон+Fable III бъндъл...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Sentry написа:Чакай, това от кога има значение за разработчиците? Не е като първия DMC за PC да не е 3, първия Final Fantasy за X-Box да е 13, първия Dead Rising за PC да е 2, първия Red Alert за конзоли да е 3 и т.н. и т.н. и т.н.
Тва с ред алерт беше тъп пример...А DMC 3 всъщност е първата част от историята тъй че не виждам къв е проблема. Тея другите не ги знам
Аватар
joar

Мнение от joar »

pcultimate написа:Трябва им, но в момента имат доста повече екслузиви и някакси е по-спокойно. Да не говорим, че при сони шансовете за ПЦ портове са още по-малки.
M$ си имат по-малко, но пък точно Fable и HALO според мен могат да се смятат за пет...Така че, да важно им е, още повече, че оракулската топка ми казва, че ще има и НАТАЛ+кашон+Fable III бъндъл...

Крайно време им е на Sony да спечелят нещо от тая конзола, все пак. Само да дойде 19-ти..
Аватар
pcultimate

Мнение от pcultimate »

joar написа:
pcultimate написа:Трябва им, но в момента имат доста повече екслузиви и някакси е по-спокойно. Да не говорим, че при сони шансовете за ПЦ портове са още по-малки.

Крайно време им е на Sony да спечелят нещо от тая конзола, все пак. Само да дойде 19-ти..

Вече съм преордърнал :rockon:
Иначе в изтеклите ревюта има само praise so worry not my son
Иначе откажете се бе хора...
Така или иначе конзолите само поевтиняват...
дали да не събера пълния пакет?
Аватар
joar

Мнение от joar »

Всички ревюта казват само едно и също: още от същото, ама толкова добро и епично, че след 5 минути игра забравяш всичко. Ама и да я бяха оплюли, пак revenue-то на Sony щеше да скочи, само заради името. Гледам трейлърите и ме сърбят ръцете..
Аватар
Ghost_Leader

Мнение от Ghost_Leader »

http://news.vgchartz.com/news.php?id=7389

Има светлина в края на тунела. :)
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

ако излене за пц ще я купя обещавам ако не ще я флеймвам до края НА ЖИВОТА СИ МУХАХАХАХХА [wacko3]
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Публикувай отговор