Кой е любимият ви жанрън игри?
Re: Кой е любимият ви жанрън игри?
Гласувах RPG, тъй като повечето ми любими игри са смесица от няколко жанра, но всички имат rpg елементи, например Mass Effect 1/2.
Ами то хората почнаха да обвиняват компаниите производители на ММО, че игрите им предоставят възможност да играеш като сингълплеър РПГ, съвсем спокойно и самiddqd написа:Предпочитъм сингълпеър РПГ понеже може да си го игареш спокойно да си четеш и да си слушаш диалози история, да разсъждаваш коя магия да научиш и да си игареш приятно и спокойно.
- едни с удоволствие загърбват реалния живот и дават всичко от себе си, за да изгриндят даден меч/брадва/пушка, с която автоматично егото им пораства.
- други просто отмарят - влизат, цъкат 1-2 часа, правят това онова, без да наблягат особено на прогреса в играта.
- някои играят заради икономическата страна на играта. Цъкат по аукционите, трейдърите, доставя им удоволствие това, че днес ingame сметката им е нарастнала със 1000 gold примерно.
- има хора, които в живота са добри, но в играта искат да са лоши - правят някакъв rougelike герой и започват да свалят напрежението от ежедневието, като колят други играчи
- такива, които използват играта като чат клиент
- такива, които искат да бъдат обичани - най-често играят хилъри/бъфери/танкове
- възможност както да си пълен кретен, така и да си в някакво приятно RP общество.
- ...
Мен лично най-много ме блазни това, че когато съм твърде смачкан от работа в комбинация с футбол/жени... мога да седна за 30 минути по хавлия и пак да се забавлявам с приятелите.
И най-важното - възможност днес да се любуваш на един аспект от гореспоменатите, а утре на съвсем друг.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Сега разбирам защо толкова обичаш да играеш бъферGipo написа: - такива, които искат да бъдат обичани - най-често играят хилъри/бъфери/танкове.
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Не, аз обичам да играя хилър
.
Тръпката от това всички да са живи, да съм успял да издържа на фокусираната стрелба върху мен и в крайна сметка да сме победители... Това ме радва много повече, отколкото да взема някой друг фраг. Това за ПвП.
Но иначе да, след това като ми кажат "евала бее Жоре, живи сме!" и ми е гот
.
Тръпката от това всички да са живи, да съм успял да издържа на фокусираната стрелба върху мен и в крайна сметка да сме победители... Това ме радва много повече, отколкото да взема някой друг фраг. Това за ПвП.
Но иначе да, след това като ми кажат "евала бее Жоре, живи сме!" и ми е гот
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
sport i RPGstefan1 написа:Кой е любимият ви жанрън игра
Любимия ми жанр е Action Adventure
- UltimoStep
- В момента играе: Mass Effect 2, DAO, Residebt Evil 5
- Обратна връзка:
напоследък е RPG
Код за потвърждение: Избери целия код
http://store.picbg.net/pubpic/E6/6A/bb50e1a7b387e66a.jpgRe: Кой е любимият ви жанрън игри?
бих могъл да ти кажа само едно: КИРИЛИЦА ИС НОТ ДЕД!!!!Wannabe написа:Е очевидно просто не го е объркал ами си мисли, че е такава думатаАз за тва го избъзиках иначе не се ебавам за правописни грешки... Та пич "жанр" е думата която търсиш. Да, тъпа е, но така е като 70% от езика ни представлява чуждици...
То и на латиница не се пише така, че да се оправдаваш с кирилицата бе, бастун 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )