Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 29 Ное 2009 19:05
аз имам xbox 360
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 29 Ное 2009 20:07
Имал съм Нинтендо и СЕГА, но и 2-те се изпотрошиха през много годините. Сега да се радвам на емулатори, най-много. ( нинтендо/сега игрите РУЛЗ ) Въпреки че има моменти, в които бих си купил PS2 или Xbox 360.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
R7KWHR3k
|
|
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 30 Ное 2009 20:19
The Chameleon написа: Въпреки че има моменти, в които бих си купил PS2. Ахахахаххахаахаххахаа,купи си направо 1-ницата. ReTaRd
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 01 Дек 2009 21:53
Manhunt 2 написа: The Chameleon написа: Въпреки че има моменти, в които бих си купил PS2. Ахахахаххахаахаххахаа,купи си направо 1-ницата. ReTaRd По-добре си купи ПС3.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 02 Дек 2009 15:51
repack написа: По-добре си купи ПС3. Some people just don't get it
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 07 Дек 2009 09:43
Имам 2 NES, едната е терминатор, а другата е mortal combat . И двете са разпръснати на части някъде на тавана на село. Освен това имам една SEGA Genesis, Playstation 1 от малките модели и Playstation 2 Slim. От всички изброени конзоли само PS2 Slim работи. Купих си я преди година единствено само защото старата ми PSone спря да работи. При първа възможност ще си взема Playstation 3 Slim, че да си направя пълна колекция със slim конзолите на Sony.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 10 Дек 2009 20:21
Manhunt 2 написа: The Chameleon написа: Въпреки че има моменти, в които бих си купил PS2. Ахахахаххахаахаххахаа,купи си направо 1-ницата. ReTaRd Пендерме посрано, щях да си купя 1-цата, но след като разбрах, че на 2-ката вървят игри от 1-цата ( които искам да цъкам ) - реших да си взема двойка. Аре трай и отивай да духаш на баща си.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 11 Дек 2009 20:08
Луд ли си 1 е безмислено да си зимаш, понеже за пц има много хубав емулатор за който може да си теглиш игри и графиката може да се надупва.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 11 Дек 2009 22:14
То на моя комп и емулатор за 2-ката ще ми върви екстра...
|
|
|
|
|
Didoo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 06 Апр 2010 11:47
Имам PS2 Slim и джъткам още някои от великите игри. Много уважавам тази конзола няма равна, докато другите конзоли я минат ще мине много време. Пък дал богу ако събера достатъчно пари може да не ходя всеки път у братчеда да играем на неговата PS3 , а да си взема моя собствена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 06 Май 2010 20:50
Имам PSP 1004 Fat
|
|
|
|
|
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 11 Май 2010 19:05
Нямам конзола , но искам да си купя..обаче се чудя PS 3 or Xbox360 ...някой ако може да каж кое е по-добре
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 11 Май 2010 21:57
Поглеждаш джойстиците, ако това не ти е толкова приоритет, направо погледни най-важното, а именно игрите. Мултплатформите са по-добри на xbox360, но разликата е толкова незначителна, че аз не я откривам. Екслузивите са въпрос на вкус, просто погледни на коя конзола ти харесват повече игрите. И най-важното, ако нямаш финанси зимай бокса, защото се хаква. Аз лично си купувам оригинални игрите за Xbox-a, защото повече ме блазнят екслузивите...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 11 Май 2010 22:22
Бокс разбирасе. Соните е безмислено скъпо и не предлага нищо повече, дори по малко. Има по-малко игри за сони и неможе да се хаква. Но вече си е въпрос на вкус за екслузивните игри. Помисли кое по те кефи дали Год оф уар, ънчартед, Резистънс или пък Хейло, Фейбъл и Гиърс оф уар.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 14 Май 2010 09:07
Аз пък имам 5 конзоли и смятам да ги увеличавам за в бъдеще
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 14 Май 2010 11:17
Я раздуй какви са ?
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 14 Май 2010 11:47
И аз да си почеша задника: Dreamcast, PSOne(Slim), PS2(Slim), PS3(Fat, 60GB), Xbox 360(Elite), Nintendo Wii. Имам и Nintendo Famicom(европейската версия на NES), Nintendo DSi, GameBoy Advance SP(Tribal), Dingoo A320, PSP 2000(Slim & Lite).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 14 Май 2010 14:02
DJ Cat написа: Я раздуй какви са ? Playstation 1, Playstation 2, Game Cube, Xbox 1 , Xbox 360 a след месец мисля да си взимам Wii.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 14 Май 2010 15:44
iddqd написа: Соните е безмислено скъпо и не предлага нищо повече, дори по малко.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kaква Конзола имате ? Публикувано на: 16 Май 2010 02:07
Идяде пич си ма хейтваш ПС3-та без да си я пробвал. Споко и аз предпочитах бокс, но сега като имам пс3 ми харесва повече... верно няма пиратски игри ма е много кеф като си купиш някоя игра... плюс това мултито е безплатно ;Д. Макар че бокса за сега е много по-добре обработен (примерно един ъпдейт става за секунди или пък инсталация за някоя игра, абе въобще въпрос на вкус е ) .
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|