Възможностите за глас са 2, защото повечето имат и от старото Нинтендо и някоя нова...
Kaква Конзола имате ?
- Spock
- Обратна връзка:
Kaква Конзола имате ?
Аз лично имам Xbox 360, но на времето съм имал и първото Атари и след това Нинтендо. 
Възможностите за глас са 2, защото повечето имат и от старото Нинтендо и някоя нова...
What Really Matters...

- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Re: Kaква Конзола имате ?
Защо имам право да гласувам само за две неща? И защо си пропуснал толкова много конзоли?
Както и да е, имал съм/имам: Nintendo 64, Atari, Terminator, PS (от първия модел, дебелия), PS2x2 (Slim), PSP2004pb, Xbox360(+20gb hd, headset, 512mb mc, 1 жичен и два безжични контролера), скоро лична PS3-ка. Може да съм пропуснял някоя от старите конзоли.
Както и да е, имал съм/имам: Nintendo 64, Atari, Terminator, PS (от първия модел, дебелия), PS2x2 (Slim), PSP2004pb, Xbox360(+20gb hd, headset, 512mb mc, 1 жичен и два безжични контролера), скоро лична PS3-ка. Може да съм пропуснял някоя от старите конзоли.
В момента имам:
Wii, DS, GameBoy, GameBoy Color, Nintendo 64 (от скоро), NES и няколко имитации (Terminator, New Saturn, още някаква).
@Napster, ако по някаква случайност ти се разделя с някоя 64-битова игра съм готов да ти съдействам финансово хехех.
Wii, DS, GameBoy, GameBoy Color, Nintendo 64 (от скоро), NES и няколко имитации (Terminator, New Saturn, още някаква).
@Napster, ако по някаква случайност ти се разделя с някоя 64-битова игра съм готов да ти съдействам финансово хехех.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Преди имах NES и Sega Mega Drive 2, сега имам Nintendo 64.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ами и аз съм на класиката-Нинтендо и след това Плейстейшън двойка.Имам и една Зега, ама от ония с дисковете.
WeAreGettingClose
- Napster
- Обратна връзка:
Нямам никакво намерение да се разделям с тях, където и да са (на село или на тавана)Leach написа:@Napster, ако по някаква случайност ти се разделя с някоя 64-битова игра съм готов да ти съдействам финансово хехех.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Nintendo 64,1000 имитации,PSP 2004-FFVII-CC-limited edition,PS1,PS3
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
- Spock
- Обратна връзка:
Честно казано от конзолите уважавам старото ми Atari, Nintendo, PS2 и XBOX360 това са конзолите и които са оставили голяма следа.
Вече всеки си има предпочитание но големите гейм заглавия са били именно за тях.
What Really Matters...

PC
Xbox360
PS2
PS3
PSP
Xbox360
PS2
PS3
PSP
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Xbox360 който не работи,Sega MegaDrive 2,GameBoy Color,Atari2600.Тези са ми останали и са работещи,бокса не е ама той е за джи шит ефекта 
a.k.a Frosty
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Нямам конзола и не мисля да си купувам нито Гейстешън,нито Шитбокс!
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Гейстейшъна да те наебе дано, Шитбокса да ти изсере на главата.Hami 4chan написа:Нямам конзола и не мисля да си купувам нито Гейстешън,нито Шитбокс!
WeAreGettingClose
Damn you! Даже не знаеш къде са!Napster написа:Нямам никакво намерение да се разделям с тях, където и да са (на село или на тавана)Leach написа:@Napster, ако по някаква случайност ти се разделя с някоя 64-битова игра съм готов да ти съдействам финансово хехех.
И защо си толкоз прост??Napster написа:Защо имам право да гласувам само за две неща? И защо си пропуснал толкова много конзоли?
По темата имам само пс2.
ПП.Нямаш отговор нали?
Тъпо японче.Гледай си хентай и анимета и тфа е какво се намесваш кадето не ти е работа?Hami 4chan написа:Нямам конзола и не мисля да си купувам нито Гейстешън,нито Шитбокс!
- Napster
- Обратна връзка:
Олеле, и защо се опита да ме обидиш, че и неграмотно? Да не би да завиждаш? Жалък тип...bgnazism написа: И защо си толкоз прост??
Ти си някакъв деградирал. Човека си изказа мнение, а ти му казваш да си гледа работата!? Вземи се в ръце и следващия път когато решиш да пишеш каквото и да било се замисли, може да намали селянщината ти.bgnazism написа:Тъпо японче.Гледай си хентай и анимета и тфа е какво се намесваш кадето не ти е работа?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
I has psp.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
psp ще си купя следващата седмица, ще го хакна и айййде пак пиратски игрички 
TheChosen1 написа:даджайците
- Spock
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=w4DOtCxS ... re=related
НОвия енджин на Крайтек направо рабива за 2'те Конзоли Кашин360 и ПС3, скоро ще има Crysis'а, клипчето е невероятно тия момчета, какво са направили направо ми спира дъха и като се сетя, колко пари ти трябват това да го играеш на хубаво ПС!
ЛУДНИЦА !!!
НОвия енджин на Крайтек направо рабива за 2'те Конзоли Кашин360 и ПС3, скоро ще има Crysis'а, клипчето е невероятно тия момчета, какво са направили направо ми спира дъха и като се сетя, колко пари ти трябват това да го играеш на хубаво ПС!
ЛУДНИЦА !!!
What Really Matters...

- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
http://www.youtube.com/watch?v=2WJG14uLA3k&feature=fvsr
Извод-конзолен Crysis=Crysis na med+high на ПЦ
Извод-конзолен Crysis=Crysis na med+high на ПЦ
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Не ма интересува колко полигона е онова,дали облака се движи с 1см/минута,тревата къде била по-реалистична и такива простотии.100 пъти по-добре ми изглежда на конзоли.А и без това единицата си е епичен фейл отвсякъде,дано не осерат 2ката.