Аз:
dumbass(от темата "Продавам игри за РС", на лично):Еми щом ми даваш 50 лв за Код5 съм съгласен-кажи къде ще се срещнем
ROFLako si zainteresovan pi6i na skype hr.baykov
dumbass(от темата "Продавам игри за РС", на лично):Еми щом ми даваш 50 лв за Код5 съм съгласен-кажи къде ще се срещнем
ROFLako si zainteresovan pi6i na skype hr.baykov
cekira написа:Кажете ми някоя 3D игра, но да е само бой....нещо като Prince og Persia , ама да е само бой....например на неква арена и се шляпаш.
cekira написа:Здравйте хора,
Наскоро бях при малкия ми братовчет и той гледаше дно аниме и то много ми хареса.Казва се Наруто и искам да ви питам дали някой знае от къд да си изтгли серийте от първата до послдната .
е тей просто ма убихаИзход написа:cekira написа:Кажете ми някоя 3D игра, но да е само бой....нещо като Prince og Persia , ама да е само бой....например на неква арена и се шляпаш.cekira написа:Здравйте хора,
Наскоро бях при малкия ми братовчет и той гледаше дно аниме и то много ми хареса.Казва се Наруто и искам да ви питам дали някой знае от къд да си изтгли серийте от първата до послдната .
gambit_12 написа:Скарлет Йохансон не е от най известните актриси но все пак
shneevais написа:jiv e toi jiv e tam
v servera preeban
palen s spam
i mnogo sram
admini tapi v bojiq hram
Hakeri letqt i monsteri ebat
itemite pak valqt
adminite 6te se naserat
Toi 6te si ispati
horda go celi sas domati
Tapi trolove kosmati
idvat s aftomati
6e pieme kompoti
6toto kuesta neraboti
ve4e dignah lv 3
i nub4e me sledi
vika bate are pvp da
ta eba cigane.
Аз и DragoniX го измислихме и да тъпо не е на кирилица но пак ни мързеше
DJ Cat написа:Човек щи начупя кофата, мекотело грозно. Подобие на мъж като тебе, не би трябвало да бъде удостоен с честта да пише с мен в една тема. Ти си всичко каквото един мъж не иска да постигне, грозно влечуго такова. Само отвори бар моля те, специално ще те посетя да ти начупя бара, грозен вмирисан метъл такъв.
Ти чуваш ли се? За пореден път превърташ стрелката на тъпометъра!DJ Cat написа:Не, просто е много отворен и много нахакан в интернет форум, а се e селфпаунал като си е пуснал снимка. Не се притеснявай и без това Джар Джар ми е любимия персонаж миличко. Мишките винаги си мишкуват и използва всеки изгоден момент да се покаже колко е интересен и забавен. Знам че не се обиждаш и ти е през кура, защото тези неща си ги чувал и са ти ясни отдавна.
Изход написа:пише се вишше, идиотTHE KING OF TIME написа:Абе никои ли не смята от тука да кандидатства в Германия за визше?!?
Изход написа:пише се вишше, идиот![]()
Изход написа:Беше саркастично за неразбралите
ROFLGipo написа:Като си се родил лекарите доста дълго са се колабали, дали да те оставят жив или да те убият. Бил си първото бебе в документираната човешка история, което е родено без какъвто и да било мозък. Решили са да те запазят жив с цел експерименти, пък и да ти се смеят.
Радвам се, че са те запазили жив, сега ние ти се смеем.
WidowmakeR написа:Май обърка, темата не е наСпивате ли се.Dante написа:Имам гадния навик да си лягам в 3-4 и да спя до късно...което всъщност не е хубаво.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq