Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Апр 2010 21:48
Тва горното е много добро. Но само почакайте: Аз: Цитат: Еми щом ми даваш 50 лв за Код5 съм съгласен-кажи къде ще се срещнем dumbass(от темата "Продавам игри за РС", на лично): Цитат: ako si zainteresovan pi6i na skype hr.baykov ROFL
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Апр 2010 23:02
cekira написа: Кажете ми някоя 3D игра, но да е само бой....нещо като Prince og Persia , ама да е само бой....например на неква арена и се шляпаш. cekira написа: Здравйте хора, Наскоро бях при малкия ми братовчет и той гледаше дно аниме и то много ми хареса.Казва се Наруто и искам да ви питам дали някой знае от къд да си изтгли серийте от първата до послдната . 
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
prince of persia
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 04 Апр 2010 09:53
Изход написа: cekira написа: Кажете ми някоя 3D игра, но да е само бой....нещо като Prince og Persia , ама да е само бой....например на неква арена и се шляпаш. cekira написа: Здравйте хора, Наскоро бях при малкия ми братовчет и той гледаше дно аниме и то много ми хареса.Казва се Наруто и искам да ви питам дали някой знае от къд да си изтгли серийте от първата до послдната .  е тей просто ма убиха 
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Апр 2010 21:53
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 07 Апр 2010 16:33
gambit_12 написа: Скарлет Йохансон не е от най известните актриси но все пак 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 08 Апр 2010 20:06
Тук акцентът пада върху "актриси", не "известни", Tiny 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Апр 2010 17:30
shneevais написа: jiv e toi jiv e tam v servera preeban palen s spam i mnogo sram admini tapi v bojiq hram Hakeri letqt i monsteri ebat itemite pak valqt adminite 6te se naserat Toi 6te si ispati horda go celi sas domati Tapi trolove kosmati idvat s aftomati 6e pieme kompoti 6toto kuesta neraboti ve4e dignah lv 3 i nub4e me sledi vika bate are pvp da ta eba cigane.
Аз и DragoniX го измислихме и да тъпо не е на кирилица но пак ни мързеше
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Апр 2010 13:10
DJ Cat написа: Човек щи начупя кофата, мекотело грозно. Подобие на мъж като тебе, не би трябвало да бъде удостоен с честта да пише с мен в една тема. Ти си всичко каквото един мъж не иска да постигне, грозно влечуго такова. Само отвори бар моля те, специално ще те посетя да ти начупя бара, грозен вмирисан метъл такъв. Само като го гледам това и се чувствам повече мъж отколкото той някога е бил.  И не съм металист.  И тва ми го прати на PM!!! 
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Апр 2010 18:34
Двамата ме вдъхновявате да проуча вредите от конзолните игри върху психиката по-внимателно 
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Апр 2010 19:05
Не, просто е много отворен и много нахакан в интернет форум, а се e селфпаунал като си е пуснал снимка. Не се притеснявай и без това Джар Джар ми е любимия персонаж миличко. Мишките винаги си мишкуват и използва всеки изгоден момент да се покаже колко е интересен и забавен. Знам че не се обиждаш и ти е през кура, защото тези неща си ги чувал и са ти ясни отдавна.
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Апр 2010 19:19
DJ Cat, я дай снимка, че ми е любопитно  no offense
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Апр 2010 20:01
DJ Cat написа: Не, просто е много отворен и много нахакан в интернет форум, а се e селфпаунал като си е пуснал снимка. Не се притеснявай и без това Джар Джар ми е любимия персонаж миличко. Мишките винаги си мишкуват и използва всеки изгоден момент да се покаже колко е интересен и забавен. Знам че не се обиждаш и ти е през кура, защото тези неща си ги чувал и са ти ясни отдавна. Ти чуваш ли се? За пореден път превърташ стрелката на тъпометъра!  Казваш, че аз съм отворен, а я виж какви работи ми пращаш.  Според мен е точно обратното!
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 14 Апр 2010 22:31
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 14 Апр 2010 22:35
Изход написа: THE KING OF TIME написа: Абе никои ли не смята от тука да кандидатства в Германия за визше?!? пише се вишше, идиот  
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 14 Апр 2010 22:37
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 15 Апр 2010 11:49
Изход написа: пише се вишше, идиот Изход написа: Беше саркастично за неразбралите  
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 16 Апр 2010 16:31
Gipo написа: Като си се родил лекарите доста дълго са се колабали, дали да те оставят жив или да те убият. Бил си първото бебе в документираната човешка история, което е родено без какъвто и да било мозък. Решили са да те запазят жив с цел експерименти, пък и да ти се смеят. Радвам се, че са те запазили жив, сега ние ти се смеем.  ROFL 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Май 2010 00:06
В темата " Напивате ли се " WidowmakeR написа: Dante написа: Имам гадния навик да си лягам в 3-4 и да спя до късно...което всъщност не е хубаво. Май обърка, темата не е наСпивате ли се. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Май 2010 01:53
Тъй като никога не пиша много често и рядко имам бисери, реших да постна нещо доста посредствено, което надрасках преди малко, докато ядох мюсли. Не ми се получи добре, но просто съм мега ядосан и отчаян едновременно.
Пропуск в моята взискателност - заблуда на ума. В моя випуск все една жена повдига ми духа.
Коленичих ти, Мария, ниско във прахта. Но вместо "да" твойта гилотина отряза моята глава.
Беше гадно, да еба. Храчих и ударих си една.
Но тук зад тая драма ходи и една шега: Ти хареса други двама, dead си лющят сливи с'а.
И бяхме квит. Обаче ти си само дупка на кавала. В дънките ми свит.
Бе ден и ракарах се навън. Спря до мен камбанен цицест звън.
Мома - по-стройна, арна - Искам да те барна! Горят нейните бедра.
И щракна с пръсти крилатият ми пенис. Сепнах се и се засмях. Никога не съм обичал няква си Мария. Сега намерих плътския си грях!
Ще гния в сласт. Успях!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 02 Май 2010 00:20
[01:17:41] Günther: от кеф?  [01:17:48] Günther: и по цигара [01:17:49] Günther: след ядене [01:17:51] Günther: след сране [01:17:53] Günther: след събуждане [01:17:55] Bobcat: след секс [01:18:01] Джони Спагети: wie seks ne praite[01:18:02] Günther: да [01:18:05] dido: дам
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|