Всеки има право на собствено мнение все пак
Съжалявам най-вече за това, че куестовете, които не се свеждат само до стрелба се броят на пръсти.
Грунт въобще не е проектиран да бъде sophisticated.MARiNZ0 написа:btw най-скучен персонаж ми е Грънт. Като заместник на Рекс, очаквах толкова много от него...
Заради тези си думи, бягай.gambit_12 написа:...Пък не знам ко толкоз я харесват на Тейн мисията. Тя беше най-скучната...
Абе не знам ти развалил ли си си кефа, ама аз докато играех рекрутмънт мисията на Гаръс, от НПЦ-тата почнах да събирам инфо къв е тоя Архангел и едно от тях спомена, че бил турианец и веднага ме обзе едно благо чувство на съмнение, че АРхангел = Гаръс, и в момента, когато си свали шлема бях нещо от сорта на: OMG Garrus!!! WTF!!! Hell Yeah man!!! Garrruuuuuuuussssss!!! YEAAAAAAHHHH!!!Sanjuro Kwon написа:Попринцип най-любимата ми loyalty мисия е на Garrus, както и неговата recruitment мисия. Но това сигурно се дължи на факта, че той е любимия ми герой, който нямаше голяма роля в единицата, но за това пък в двойката му бе отделено достатъчно внимание. За съжаление от спойлери вече знаех, че Archangel = Garrus, иначе щях да бъда приятно изненадан.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Познато чувство.Hicks написа:Sanjuro Kwon написа:В момента, когато си свали шлема бях нещо от сорта на: OMG Garrus!!! WTF!!! Hell Yeah man!!! Garrruuuuuuuussssss!!! YEAAAAAAHHHH!!!![]()
![]()
![]()
Е, да, то не се ли знаеше преди? Или просто съм бил толкова сигурен, че ще го направят, че дори и не съм го подлагал на съмнение.Минотавъра написа:Ще излиза и филм по Mass Effect.
http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=14&t=61996