Автор |
Съобщение |
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Wii Публикувано на: 31 Мар 2010 11:08
Я ме светнете по въпроса с пиратството за Wii. На първо време двете включени игри (Wii Sports и Wii Sports Resort) ми стигат, но после ще трябват и други.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 31 Мар 2010 11:55
Човек не мога да ти помогна, но мога да ти дам ценен съвет, ако искаш ме послушай - НЕ ГО КУПУВАЙ. Избора е твой, но за същите пари може да си купиш Xbox360.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 01 Апр 2010 09:16
Аз бих те посъветвал да изчакаш и да видиш моушън контролера на ПС3 дали ще е ОК и ако ти харесва да си вземеш ПС3-ка.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 01 Апр 2010 09:19
Или да заебе концепцията с моушън контролерите, която и без това досега нищо свястно не е показала, и да вземе Xbox 360.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 01 Апр 2010 11:55
Чудя се- пробвали ли сте лично моушън контролера че сте толкова крайни ? В смисъл - на мен ми се струва много забавно да не упрявляваш с джойпад а директно да стреляш по екрана, да боксираш с меча или да замяташ топка вместо да натискаш бутон. Защо и аз се чудя дали си колебая дали да си взема едно Wii към Коледа. Мислех да взимам PS3 ама нещо се разколебах- всички мултиплатформи ги имам за бокса а за 3-4 екслузива нещо ми се струват малко в сравнение с Wii екслузивите.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 01 Апр 2010 12:19
Моушън контрола можеше да бъде забавен, ако го бяха използвали като хората. Ако махнеш него, Wii-то като конзола е една от най-лошите от години. Смешен хардуер, липса на основни функции, груби грешки и най-лошото от всичко - няма свестни игри. Взех си Wii не заради моушън контролерите, игрите на Nintendo и т.н., а заради No More Heroes, която между другото е брилянтна. Tenchu ми хареса, Resident Evil 4 си беше брилянтен порт, MadWorld, Okami също беше портната добре.. и дотам. 40% от игрите, които ми харесаха са портове. Факт е - 90% от игрите за Wii са shovelware. Сега Wii-то ми седи и събира прах. Да дадеш 400 лева за дузина игри, голяма част от които портове, поне според мен, не си струва. Ще те кефи моушън контрола, докато не разбереш, че в това да си мяткаш ръцете като побъркан, няма нищо забавно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 01 Апр 2010 14:52
Добре де гледах по gametrailers игри като Metroid , Zelda, Red Stell, Dead Space extraction, Muramasa които ми се струват адски идейни точно с подобен контролер.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 01 Апр 2010 15:02
Metroid и Zelda е разбираемо - игри на Nintendo са. Red Steel нямам идея, не съм я пробвал. Dead Space Extraction си е напълно стандартен rail shooter, House of the Dead: Overkill примерно е доста по-добър. За Muramasa нямам идея, повечето ревюта са позитивни обаче.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 01 Апр 2010 16:05
Е кво да направя, като ми е подарък! Пък и е доста забавно. Който не е пробвал, може само да съжалява. И това идва от устата на дългогодишен PC геймър. П.П. Освен това PS3 не е много изгодна оферта, защото доколкото чух, само един го е хакнал и то след месеци работа.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 01 Апр 2010 16:11
Те и да го хакнат ще трябва да се купува Bluе Ray записвачка BR дискове което хич не е оферта за момента.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 02 Апр 2010 09:28
Lord of the dreams написа: Е кво да направя, като ми е подарък! Пък и е доста забавно. Който не е пробвал, може само да съжалява. И това идва от устата на дългогодишен PC геймър. П.П. Освен това PS3 не е много изгодна оферта, защото доколкото чух, само един го е хакнал и то след месеци работа. Като ти е подарък - почвай. Колкото и да е лоша, в сравнение с другите две, е конзола от последно поколение. No More Heroes 1 & 2 са задължителни, Tenchu: Shadow Assassins, Mad World, RE4, Okami, The Legend of Zelda: The Twillight Princess, Super Mario Galaxy, Silent Hill: Shattered Memories, House of the Dead: Overkill..
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 02 Апр 2010 11:50
Освен изброените: New Super Mario Bros. Wii, Mario Kart, Super Smash Bros. Brawl, Zack & Wiki, Wario Land: Shake, Excite Truck/Bots, Metroid Prime Trilogy, Battalion Wars 2, Bully (порт), Another Code R, de Blob, Muramasa: The Demon Blade, FF: Crystal Bearers, A Boy and His Blob, Deadly Creatures, Mushroom Men: The Spore Wars, Super Paper Mario, Punch-Out, Klonoa, Fatal Fram 4 Translation. Щом имаш Motion Plus - новия Tiger Woods, Red Steel 2. Като насока ти давам само, направо почни да ги теглиш и претърси www.gbatemp.net (форумите) за това как да го хакнеш, защото може да е доста обемист материал. Коя ти е версията на системното меню, все пак? Има чипове, има и софт мод. Иначе, като го хакнеш спокойно можеш да теглиш всички WiiWare и VC игри и ти препоръчвам да си вземеш един GameCube пад, защото конзолата има пълна обратна съвместимост с GC.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 03 Апр 2010 19:44
Resident Evil:Umbrella Chronicles не е лоша.Пробвай и Metroid Prime,Dead Space:Extraction,Red Steel 2.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 03 Апр 2010 19:50
Благодаря за всички предложения. Само някой да ме светне как да видя версията на системното меню. А, и още нещо - има ли някаква разлика при хакването на черната версия на конзолата, или не? Питам, защото преди 1-2 дена попаднах на нещо подобно в нета.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 05 Апр 2010 12:25
Lord of the dreams написа: Благодаря за всички предложения. Само някой да ме светне как да видя версията на системното меню. А, и още нещо - има ли някаква разлика при хакването на черната версия на конзолата, или не? Питам, защото преди 1-2 дена попаднах на нещо подобно в нета. Wii -> Wii Settings, пише го в горния десен ъгъл - X.XE (4.2E примерно). Не знам за черните конзоли дали има разлика, принципно всяка следваща партида и всеки следващ фирмуеър стават по-трудни за хак.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 06 Апр 2010 21:49
Leach написа: Lord of the dreams написа: Благодаря за всички предложения. Само някой да ме светне как да видя версията на системното меню. А, и още нещо - има ли някаква разлика при хакването на черната версия на конзолата, или не? Питам, защото преди 1-2 дена попаднах на нещо подобно в нета. Wii -> Wii Settings, пише го в горния десен ъгъл - X.XE (4.2E примерно). Не знам за черните конзоли дали има разлика, принципно всяка следваща партида и всеки следващ фирмуеър стават по-трудни за хак. Между другото точно 4.2Е ми е версията.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Wii Публикувано на: 06 Апр 2010 22:10
Можеш да ползваш този гайд: http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f1 ... ide-67927/Не съм го пробвал и не знам какво е положението, само съм даунгрейдвал от 4.2, но не мога да се сетя какъв гайд ползвах и намерих само този: http://www.se7ensins.com/forums/topic/9 ... -42-to-32/След даунгрейд до 3.2E, спокойно може да ъпдейтнеш на 3.3E от някоя PAL игра Трябва да ти свърши работа, макар че отиваш в много мътни води, като от скоро имаш конзолата. Проблем, е че ти е ново Wii-то, а Нинтендо изчистиха няколко бъга, които много лесно правеха конзолката безсмъртна с помощта на малко хоумбрю. Няма брикване, де факто.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|