Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Wii
Публикувано на: 31 Мар 2010 11:08

Я ме светнете по въпроса с пиратството за Wii. На първо време двете включени игри (Wii Sports и Wii Sports Resort) ми стигат, но после ще трябват и други. :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Wii
Публикувано на: 31 Мар 2010 11:55

Човек не мога да ти помогна, но мога да ти дам ценен съвет, ако искаш ме послушай - НЕ ГО КУПУВАЙ. Избора е твой, но за същите пари може да си купиш Xbox360.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2010 09:16

Аз бих те посъветвал да изчакаш и да видиш моушън контролера на ПС3 дали ще е ОК и ако ти харесва да си вземеш ПС3-ка.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2010 09:19

Или да заебе концепцията с моушън контролерите, която и без това досега нищо свястно не е показала, и да вземе Xbox 360.

Профил

Публикувано на: 01 Апр 2010 11:55

Чудя се- пробвали ли сте лично моушън контролера че сте толкова крайни ? В смисъл - на мен ми се струва много забавно да не упрявляваш с джойпад а директно да стреляш по екрана, да боксираш с меча или да замяташ топка вместо да натискаш бутон.
Защо и аз се чудя дали си колебая дали да си взема едно Wii към Коледа. Мислех да взимам PS3 ама нещо се разколебах- всички мултиплатформи ги имам за бокса а за 3-4 екслузива нещо ми се струват малко в сравнение с Wii екслузивите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2010 12:19

Моушън контрола можеше да бъде забавен, ако го бяха използвали като хората. Ако махнеш него, Wii-то като конзола е една от най-лошите от години. Смешен хардуер, липса на основни функции, груби грешки и най-лошото от всичко - няма свестни игри. Взех си Wii не заради моушън контролерите, игрите на Nintendo и т.н., а заради No More Heroes, която между другото е брилянтна. Tenchu ми хареса, Resident Evil 4 си беше брилянтен порт, MadWorld, Okami също беше портната добре.. и дотам. 40% от игрите, които ми харесаха са портове. Факт е - 90% от игрите за Wii са shovelware. Сега Wii-то ми седи и събира прах. Да дадеш 400 лева за дузина игри, голяма част от които портове, поне според мен, не си струва. Ще те кефи моушън контрола, докато не разбереш, че в това да си мяткаш ръцете като побъркан, няма нищо забавно.

Профил

Публикувано на: 01 Апр 2010 14:52

Добре де гледах по gametrailers игри като Metroid , Zelda, Red Stell, Dead Space extraction, Muramasa които ми се струват адски идейни точно с подобен контролер.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2010 15:02

Metroid и Zelda е разбираемо - игри на Nintendo са. Red Steel нямам идея, не съм я пробвал. Dead Space Extraction си е напълно стандартен rail shooter, House of the Dead: Overkill примерно е доста по-добър. За Muramasa нямам идея, повечето ревюта са позитивни обаче.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2010 16:05

Е кво да направя, като ми е подарък! :lol: Пък и е доста забавно. Който не е пробвал, може само да съжалява. И това идва от устата на дългогодишен PC геймър. :rockon:
П.П. Освен това PS3 не е много изгодна оферта, защото доколкото чух, само един го е хакнал и то след месеци работа. :roll:

Профил WWW

Публикувано на: 01 Апр 2010 16:11

Те и да го хакнат ще трябва да се купува Bluе Ray записвачка BR дискове което хич не е оферта за момента.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2010 09:28

Lord of the dreams написа:
Е кво да направя, като ми е подарък! :lol: Пък и е доста забавно. Който не е пробвал, може само да съжалява. И това идва от устата на дългогодишен PC геймър. :rockon:
П.П. Освен това PS3 не е много изгодна оферта, защото доколкото чух, само един го е хакнал и то след месеци работа. :roll:

Като ти е подарък - почвай. Колкото и да е лоша, в сравнение с другите две, е конзола от последно поколение. No More Heroes 1 & 2 са задължителни, Tenchu: Shadow Assassins, Mad World, RE4, Okami, The Legend of Zelda: The Twillight Princess, Super Mario Galaxy, Silent Hill: Shattered Memories, House of the Dead: Overkill..

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2010 11:50

Освен изброените:
New Super Mario Bros. Wii, Mario Kart, Super Smash Bros. Brawl, Zack & Wiki, Wario Land: Shake, Excite Truck/Bots, Metroid Prime Trilogy, Battalion Wars 2, Bully (порт), Another Code R, de Blob, Muramasa: The Demon Blade, FF: Crystal Bearers, A Boy and His Blob, Deadly Creatures, Mushroom Men: The Spore Wars, Super Paper Mario, Punch-Out, Klonoa, Fatal Fram 4 Translation. Щом имаш Motion Plus - новия Tiger Woods, Red Steel 2.
Като насока ти давам само, направо почни да ги теглиш и претърси www.gbatemp.net (форумите) за това как да го хакнеш, защото може да е доста обемист материал.
Коя ти е версията на системното меню, все пак?
Има чипове, има и софт мод.

Иначе, като го хакнеш спокойно можеш да теглиш всички WiiWare и VC игри и ти препоръчвам да си вземеш един GameCube пад, защото конзолата има пълна обратна съвместимост с GC.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2010 19:44

Resident Evil:Umbrella Chronicles не е лоша.Пробвай и Metroid Prime,Dead Space:Extraction,Red Steel 2.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2010 19:50

Благодаря за всички предложения. :) Само някой да ме светне как да видя версията на системното меню. А, и още нещо - има ли някаква разлика при хакването на черната версия на конзолата, или не? Питам, защото преди 1-2 дена попаднах на нещо подобно в нета.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2010 12:25

Благодаря за всички предложения. :) Само някой да ме светне как да видя версията на системното меню. А, и още нещо - има ли някаква разлика при хакването на черната версия на конзолата, или не? Питам, защото преди 1-2 дена попаднах на нещо подобно в нета.

Wii -> Wii Settings, пише го в горния десен ъгъл - X.XE (4.2E примерно).
Не знам за черните конзоли дали има разлика, принципно всяка следваща партида и всеки следващ фирмуеър стават по-трудни за хак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2010 21:49

Leach написа:

Wii -> Wii Settings, пише го в горния десен ъгъл - X.XE (4.2E примерно).
Не знам за черните конзоли дали има разлика, принципно всяка следваща партида и всеки следващ фирмуеър стават по-трудни за хак.

Между другото точно 4.2Е ми е версията.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2010 22:10

Можеш да ползваш този гайд:
http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f1 ... ide-67927/
Не съм го пробвал и не знам какво е положението, само съм даунгрейдвал от 4.2, но не мога да се сетя какъв гайд ползвах и намерих само този:
http://www.se7ensins.com/forums/topic/9 ... -42-to-32/
След даунгрейд до 3.2E, спокойно може да ъпдейтнеш на 3.3E от някоя PAL игра
Трябва да ти свърши работа, макар че отиваш в много мътни води, като от скоро имаш конзолата. Проблем, е че ти е ново Wii-то, а Нинтендо изчистиха няколко бъга, които много лесно правеха конзолката безсмъртна с помощта на малко хоумбрю. Няма брикване, де факто.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com