Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Игри за PC
Публикувай отговор
Радостин Стефанов

Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer

Мнение от Радостин Стефанов »

Аз бих се навил да разцъкаме но не ми е ясно как за един ден ставате 70 левел без /players8.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Хич не е трудно, да ти кажа... :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Tristram run до горе-долу 15 левел.
Тombs run до 20/25 левел.
Cs runs до 30 левел.
Baal runs до 50 левел.

От там нататък вече nightmare само Baal runs. Правиш по левел и половина за run = за 30 минути от 50 на 70. Левелите това е най лесното, виж екипировката е друго нещо. Междувпрочем забравих да кажа, че съм на ladder.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Радостин Стефанов

То и аз съм на ладера ама не мога да отделя 25 часа до 50 левел по системата 30 минути на левел :). Което е теоретичен оптимален вариант щото все пак някак трябва да премина през нивата за да стигна Баал че да го ръня. Всъщност на ладера ми е доста терсене защото на сингъл с /players8 много бързо се развивах а в ладера ми е тотална тегавина че и картите нали са на мулти се резетват и нямам план за движение. Прочее да ръня CS с моя кир е пълен абсурд - там поне два часа губя на един опит с 25 левел персонаж. Ама нищо - не бързам никъде :)
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Undertone написа:Tristram run до горе-долу 15 левел.
Тombs run до 20/25 левел.
Cs runs до 30 левел.
Baal runs до 50 левел.

От там нататък вече nightmare само Baal runs. Правиш по левел и половина за run = за 30 минути от 50 на 70. Левелите това е най лесното, виж екипировката е друго нещо. Междувпрочем забравих да кажа, че съм на ladder.
Батка не знам как до 15 лвл стоиш в Тристрам.
Мойта стратегия е
до 7-8 лвл Тристрам - Бой на Андариел към 11 лвл докато избиеш масивно
10-17/18 Sewers после там за стафове кубове се дига 20ти
20-25 крави
25-50 Баал
и нататака само Баал на другите трудности.
Reaching aural nirvana...
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Аз имам тъп въпрос, ама някой превежда ли ви, за правите рънс о.о

Иначе Sewers>Tristram
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Радостин Стефанов

Не ми става ясно как става кравешки рън на 20 ниво без превеждане но знам ли - може да са измислили някакъв експлойт за тази цел.
Мен лично това което най- ме дразни е че не мога да си местя предмети от един герой в друг, помня че навремето имаше един трик сам да си хостнеш игра и да стартираш втора игра но сега не става.
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Радостин Стефанов написа:То и аз съм на ладера ама не мога да отделя 25 часа до 50 левел по системата 30 минути на левел :). Което е теоретичен оптимален вариант щото все пак някак трябва да премина през нивата за да стигна Баал че да го ръня. Всъщност на ладера ми е доста терсене защото на сингъл с /players8 много бързо се развивах а в ладера ми е тотална тегавина че и картите нали са на мулти се резетват и нямам план за движение. Прочее да ръня CS с моя кир е пълен абсурд - там поне два часа губя на един опит с 25 левел персонаж. Ама нищо - не бързам никъде :)
30 мин за левел 0.о Аз ти говоря 30 мин за 32 левела хаха. На рън по левел и половина, а рън отнема около минута макс две. Колкото повече хора, толкова по добре.

И да естествено, че някой те ръшва. Най добре сорсърка, защото телепортва. При опитна сорсърка отнема минута да се намери място, независимо дали картата се е рестартирала. След като си качиш левела, който искаш си минаваш, който куест ти трябва.

Кравешки рън можеш и от левел 1 стига играч да направи телепорта. Иначе след всяка трудност можеш да правиш кравешки рън. Безброй пъти стига да не убиеш cow-king-a.

Камелот аз му казах теоретично. В Тристрам изобщо не съм ходил, честно казано.

Аре давайте акаунти да правим дуели или да ви превеждам/помагам с предмети или нещо друго.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Радостин Стефанов

Е ясно , ясно - като нямам кой да ме превежда значи и няма как да приложа тези техники и ще карам охлювски.
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Добре де, дай акаунт име и ще те преведа. Само малко трудно ще ми е да ви нацеля през седмицата, щото аз играя предимно вечер, което е 6-7 сутринта в бг. Виж през уикендите или ваканцията безпроблемно по всяко време. Особено сутрин, обяд което е вечер в бг.
Радостин Стефанов

Ами аз влизам само вечер откъм 9 часа и през уикендите. Но ако трябва ще се прежаля да вляза и сутрин :). Иначе акаунта ми е RRSunknown , a персонажа ми за ладера се казва Itkovian.
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Еми нямаш проблеми значи, щото бг вечер мога да нацеля само през уикенда. Ще те add-на днес по късно в френд листа.
Радостин Стефанов

Отлично - тия дни ще сформираме нещо. Веднъж да си буустна левела до приемливи скилове (мисля да правя авенджър паладин ) и ще се оправя. Но в началото наистина е голяма тегавина сингъл.
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Аз принципно говоря от опит в Хофа, където като направиш игра "Prevod Plz" се ше се намери некой добродушен.За Nightmare и Hell обаче искат руната от акт 4 :twisted:
Reaching aural nirvana...
Радостин Стефанов

В хофа и аз тъй правех но в сега в Europa (да взех си оригинал заради пача) нещо не ми се връзват :).
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Ако има някой онлайн сега, казвайте акаунт аз съм в батъл.нет
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Изображение

преди няколко дни е имало 10 годишнина на Диабло 2, да ни е честита! :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

честито на диаблото! дано се играе още дълги години, въпреки излизането на диабло 3. вчера за малко си го пуснах бтв да направя един рън :)
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

На мен наскоро ми изгоря харда и всички герои с всички яки предмети дето съм събирал до сега отидоха на вятъра... :( Чувствам се демотивиран. :lol:

Мда, и дано излезе другата година Диабло 3!

П.п. Верно, кога минаха 10 години? :?
天皇陛下万歳。。!
Jambo

Мнение от Jambo »

Официално кога ще излезе патч-а ? Или още нищо не се знае ?
Публикувай отговор