Радостин Стефанов написа:
То и аз съм на ладера ама не мога да отделя 25 часа до 50 левел по системата 30 минути на левел
. Което е теоретичен оптимален вариант щото все пак някак трябва да премина през нивата за да стигна Баал че да го ръня. Всъщност на ладера ми е доста терсене защото на сингъл с /players8 много бързо се развивах а в ладера ми е тотална тегавина че и картите нали са на мулти се резетват и нямам план за движение. Прочее да ръня CS с моя кир е пълен абсурд - там поне два часа губя на един опит с 25 левел персонаж. Ама нищо - не бързам никъде
30 мин за левел 0.о Аз ти говоря 30 мин за 32 левела хаха. На рън по левел и половина, а рън отнема около минута макс две. Колкото повече хора, толкова по добре.
И да естествено, че някой те ръшва. Най добре сорсърка, защото телепортва. При опитна сорсърка отнема минута да се намери място, независимо дали картата се е рестартирала. След като си качиш левела, който искаш си минаваш, който куест ти трябва.
Кравешки рън можеш и от левел 1 стига играч да направи телепорта. Иначе след всяка трудност можеш да правиш кравешки рън. Безброй пъти стига да не убиеш cow-king-a.
Камелот аз му казах теоретично. В Тристрам изобщо не съм ходил, честно казано.
Аре давайте акаунти да правим дуели или да ви превеждам/помагам с предмети или нещо друго.