Планетата е синя,защото си минал играта като Paragon.Ако си бил Renegade през цялата игра,в края планетата отново ще е червена.darkslayer написа:Най-после минах последната мисия със първия ми герой от ME1 без да умре никой! 100% перфектен сейф за 3ката!
Междудругото само на мен ли ми направи впечатление, че през цялото време фона на TIM беше оранжева планета, а чак на финала става синя? Едва ли е случайно.
Mass Effect 2
- Ghost_Leader
Re: Mass Effect 2
-
darkslayer
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Въх това трябваше да се сетя. Мерси. 
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
-
darkslayer
Good point. Не съм се загледал явно.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
darkslayer
Ъм не се хваля с големи знания в астрономията ама ... слънцата не са ли звезди?
Слънце май е името на звездата от Слъчевата с-ма.
Widow-a е прав
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Всъщност цветът на въпросното небесно тяло, се определя от решението какво да правиш със станцията. Ако я запазиш е червено, ако я гръмнеш синьо
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
-
Cyber-X
- В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
- Обратна връзка:
Да, в DLC-то можеш да обикаляш каквото е останало от него...WidowmakeR написа:Май ще има DLC с него.Трифон Иванов написа:- НЯМА ГО МАКОТО!Въпреки това що при контролите има vehicle controls?
meh.
- Kirilicata™
- В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
HAMMMERHEAD бе!Cyber-X написа:Да, в DLC-то можеш да обикаляш каквото е останало от него...
a.k.a. ivo333
Member since 2005
Member since 2005
-
Cyber-X
- Обратна връзка:
Makko-то, бе!Kirilicata™ написа:HAMMMERHEAD бе!Cyber-X написа:Да, в DLC-то можеш да обикаляш каквото е останало от него...
meh.
ME1 - M35 Mako
ME2 Firewalker DLC - M57 Hammerhead
Иначе като играх МЕ1 видях някакви разбити машинарии като мако-то, но бяха леко антични и след проверка в wiki-то узнах че се казва M29 Grizzly. В него могат да се поберат 6 човека, но явно заради gameplay механиката е причината M35 Mako-то да събира 3-ма човека. Иначе щеше да е яко, като зема целия squad и да се натоварим в Grizzly-то и после за fun да се набутам по средата на мелето с гетите ,и да изкочим от возилото и после навсякъде да фарчи масло и гайки
ME2 Firewalker DLC - M57 Hammerhead
Иначе като играх МЕ1 видях някакви разбити машинарии като мако-то, но бяха леко антични и след проверка в wiki-то узнах че се казва M29 Grizzly. В него могат да се поберат 6 човека, но явно заради gameplay механиката е причината M35 Mako-то да събира 3-ма човека. Иначе щеше да е яко, като зема целия squad и да се натоварим в Grizzly-то и после за fun да се набутам по средата на мелето с гетите ,и да изкочим от возилото и после навсякъде да фарчи масло и гайки
Сайбъре, Сайбъре, откакто си във форума, една вярна дума не ти е излезла изпод пръстите, братчед...

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Cyber-X
- Обратна връзка:
Прав си, братчеди сме!Draksis написа:Сайбъре, Сайбъре, откакто си във форума, една вярна дума не ти е излезла изпод пръстите, братчед...![]()
![]()
meh.
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- gambit_12
- В момента играе: Мнооооого неща
Аз отдавна го инсталнах. Бива ама е много ктатко
I reject you reality and substitude my one
Праснах го тъкмо като излезе.
Ами... стъпка назад от Мако-то.
Мако, макар и недолюбвано от някой геймъри, имаше място в историята, като приземна кантонерка, която се използва за щурм и наземни мисии в напечени ситуации и територии. Пък и кой може да забрави пътуването през Масивно Реле в него?
Hammerhead е сложен просто като отбиване на номера. Просто защото са искали превозно средство в играта. Управлява се точно като Манта от UT. Сигурно защото споделят един и същ енджин.
Пет мисии в него не са кой знае какво. Единствената, която ми грабна вниманието беше [SPOILER!!!]вулканичната мисия, в която трябва да избягваш падащи камъни.[/SPOILER!!!]
Mога само да предполагам, че това е експеримент от страна на BioWare, като проверка дали си заслужава да включват въобще други превозни средства в тройката.
Ами... стъпка назад от Мако-то.
Мако, макар и недолюбвано от някой геймъри, имаше място в историята, като приземна кантонерка, която се използва за щурм и наземни мисии в напечени ситуации и територии. Пък и кой може да забрави пътуването през Масивно Реле в него?
Hammerhead е сложен просто като отбиване на номера. Просто защото са искали превозно средство в играта. Управлява се точно като Манта от UT. Сигурно защото споделят един и същ енджин.
Пет мисии в него не са кой знае какво. Единствената, която ми грабна вниманието беше [SPOILER!!!]вулканичната мисия, в която трябва да избягваш падащи камъни.[/SPOILER!!!]
Mога само да предполагам, че това е експеримент от страна на BioWare, като проверка дали си заслужава да включват въобще други превозни средства в тройката.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!