Xbox360
Xbox360
Тъй като имам горе-споменатата машина . Искам да попитам дали могат примерно 2 ма души да играят от 1 бокс на някоя игра и дали играта трябва да има някаква специална настройка за да играят 2 ма или повече . Защото мисля да си купя някоя игра да играя с някой в нас .
Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
-
Радостин Стефанов
Re: Xbox360
Стига да имаш втори джойпад има доста игри които могат да се играят на една конзола. gears of war например.
Да , точно за това питам тъй като искам да играя и съм мислил по въпроса с 2-ри джойпад . Там май ще трябва да избройте някой (демек 2-3 ) по-хубави заглавия да ги купя на оригиналнички да си ги плейкаме .
Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
Соул калибур 4, Хало 3, Династи уорърс емпаърс. Тия са ми любимите за двойна, а иначе от аркадните Кастъл крашърс.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Да! Тая игричка е лудницатаiddqd написа:иначе от аркадните Кастъл крашърс.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
арми оф ту май е за ексбокс.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Както и за ПС3 и ПСП и също така съква адски много....
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Закво ти е да си ги купуваш бре 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Ах... ддз иначе много се зарибявах на Psp 2000 мало ми е дърто ама си цъкам ,,N" айляшко е ! 2 ма с Ван конекцион (whan connection)