Тъй като имам горе-споменатата машина . Искам да попитам дали могат примерно 2 ма души да играят от 1 бокс на някоя игра и дали играта трябва да има някаква специална настройка за да играят 2 ма или повече . Защото мисля да си купя някоя игра да играя с някой в нас .
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
Радостин Стефанов
Заглавие: Re: Xbox360
Публикувано на: 28 Дек 2009 09:53
Стига да имаш втори джойпад има доста игри които могат да се играят на една конзола. gears of war например.
Lavender
Публикувано на: 28 Дек 2009 10:47
Да , точно за това питам тъй като искам да играя и съм мислил по въпроса с 2-ри джойпад . Там май ще трябва да избройте някой (демек 2-3 ) по-хубави заглавия да ги купя на оригиналнички да си ги плейкаме .
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
iddqd
Публикувано на: 28 Дек 2009 13:46
Соул калибур 4, Хало 3, Династи уорърс емпаърс. Тия са ми любимите за двойна, а иначе от аркадните Кастъл крашърс.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Warbringer
01 Авг 2008 21:21 Мнения: 3766 Местоположение: Чупим кръста ти.
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения