Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno
Публикувано на: 09 Мар 2010 16:03

Знам че това е за "форумни воини" но тук смятам че ще я видят повече хора.
Така понеже от последните ми теми видях че искате да спорите коя е по по хаи ви давам възможност ако се вгледате в заглавието ще ми видите мнението :D
И моля без обиди

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno
Публикувано на: 09 Мар 2010 16:50

Bayonetta е с главна буква Къци.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 09 Мар 2010 17:08

DJ Cat написа:
Bayonetta е с главна буква Къци.

Не си е заслужила главната буква. Първо да вкарат някъв смисъл па после да се мерят с "големите".
Иначе според мен ако направят DMC със подобрената бойна система от байонета ще е достоен съперник на Крейтос(въпреки че са съвсем различни игри), но в сегашното си състояние е отвяна просто.
А за тая гавра Dantes's Inferno па да не почвам....

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2010 19:14

Не позна, сядай в публиката, да излезе следващия да върти колелото. Това което знам е, че Bayonetta продаде добре, има по-добри оценки от ГОУ и другото си го прочети в съседната тема, цялото за дане се повтаряме. КОИ СА ТЕЯ ГОЛЕМИТЕ БЕ ? Не ги виждам тука отгоре, виждам само един смешко с големи мускули и смешен глас, който е един от най-изтърканите персонажи въобще.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2010 19:40

Тъпото е, че год оф уар е нова игра, а предлага по малко неща от игри които са на 15 години като Голдън акс 3 приемрно. Там имаше избор от 4 героя, Двойна игра на 1 екгран, Избор на различни маршрути за мианване на играта, различн превъртания в зависимост от това с кой игареш и от каде мианваш. Новите игри трябва да разчитат на нещо различно а Год оф уар няма нищо такова разчита на графика и епична гръцка атмосфера, но който е чел груцката митология като мен само може да се отврати от това което е съзададено защото то е като гавра с гръцката митология. Кви са тиа богове гонят метат колесници хвърчат като супермени пълна простотия. Байонета поне си е откровена измислица и предлага мега яката бойна система което я отличава.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 13:41

iddqd написа:
Тъпото е, че год оф уар е нова игра, а предлага по малко неща от игри които са на 15 години като Голдън акс 3 приемрно. Там имаше избор от 4 героя, Двойна игра на 1 екгран, Избор на различни маршрути за мианване на играта, различн превъртания в зависимост от това с кой игареш и от каде мианваш. Новите игри трябва да разчитат на нещо различно а Год оф уар няма нищо такова разчита на графика и епична гръцка атмосфера, но който е чел груцката митология като мен само може да се отврати от това което е съзададено защото то е като гавра с гръцката митология. Кви са тиа богове гонят метат колесници хвърчат като супермени пълна простотия. Байонета поне си е откровена измислица и предлага мега яката бойна система което я отличава.

Сега,колко доказателства искаш,че Bayonetta най-нагло краде от God of War.Байонета е лигава подигравка с религията,защото има разни ангели,а ако не греша Bayonetta е вещица.Единственото готино е Witch Time-а който просто ги забавя.Битките с босове може би са най-скучни.Има невероятни комбота,но нищо не я отличава от бога.Плюс това,GoW се развива в "паралена вселена" т.е. се взема нещо реално(в случая-митологията) и се променя,за да се постигне желания ефект.В нашият случай,Крейтос става новият бог на войната.Плюс това е възможно най-добре нарисуваният персонаж,а играта е възможно най-кървавата и брутална.Бтв само като видях,че в Байонета валутата са някакви кръгчета,ми мина въобще мерака да го играя.

#end

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 14:00

Това че се ебава с религията е супер яко за кво е тази религия освен да се ебаваш с нея? Който има смелост да се ебава с религията евала му правя. А значи паралелна вселена взима се гръцката митология и се прави на комерсиялна боза. Пък и тиа вериги дето крейтос ги върти минават през стените което е тъпо. Когато е с меча Байонета използва истински самурайски удари аз това го казвам понеже съм тренриал такива неща много години, а на крейтос веригит едтео върти минават през стените. Хем се опитва да е сериозен тип мъж напомпан сърдита физиономия, хем ударите са му фалшиви абе неса навързани добре компонентите просто японците са по добри въпреки че са имали доста по малко финанси.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 15:42

iddqd написа:
Това че се ебава с религията е супер яко за кво е тази религия освен да се ебаваш с нея? Който има смелост да се ебава с религията евала му правя. А значи паралелна вселена взима се гръцката митология и се прави на комерсиялна боза. Пък и тиа вериги дето крейтос ги върти минават през стените което е тъпо. Когато е с меча Байонета използва истински самурайски удари аз това го казвам понеже съм тренриал такива неща много години, а на крейтос веригит едтео върти минават през стените. Хем се опитва да е сериозен тип мъж напомпан сърдита физиономия, хем ударите са му фалшиви абе неса навързани добре компонентите просто японците са по добри въпреки че са имали доста по малко финанси.

глупав си, да.
И кви стени те гонят параноик такъв.
lay off the weed man.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 16:15

iddqd написа:

Някой хора не се ебават с религията,а я почитат,докато историята-майната и някви там богове сеш'ли се.Това,че ти си тренирал нещо си,не значи,че това променя мнението ми за играта-ако беше тренирал бойни изкуства щеше ли GoW да ти хареса?И ако не се лъжа Sony са американци,така,че нямат нищо общо с Япония.

И да-доста и глупав.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 16:29

Pyro написа:

Някой хора не се ебават с религията,а я почитат,докато историята-майната и някви там богове сеш'ли се.Това,че ти си тренирал нещо си,не значи,че това променя мнението ми за играта-ако беше тренирал бойни изкуства щеше ли GoW да ти хареса?И ако не се лъжа Sony са американци,така,че нямат нищо общо с Япония.

И да-доста и глупав.

Sony са Японска фирма. Разработчиците на God of War, обаче, са Американското студио SCE. Той имаше предвид разработчиците на Bayonetta, Platinum Games, които са си японци.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 16:35

Да имам предвид, че год оф уар са я правили американски тъпаци и лъха на американсканска безвкусица, докато японците като прават нещо го правят с много повече вкус. Говорех че съм тренирал бойни изкуства достатачно за да кажа че ударите на крейтос са фалшиви а тези в байонета са направени от японци дето разбират от бойни искуства как се ползва катанат и такива техники.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 18:06

Pyro да ти обобщя целия пост, въпреки че си неграмотен и си нямаш на понятие от нищо.

- ''Байонета си прави ташак с религията баллбалбал'' :shock: и това е лошо, да ви имам в православните олигофрени.
- Големите сайтове, че Байонета има най-интересните бос битки, заради Witch Time-a. Вярвам на тях, не на някакъв рандъм неграмотник.
- Какво краде Байонета, екшъна ли ? Олигофрен такъв, казваш че нямало нищо общо, ГОУ бил къде, къде по-добър и отгоре пишеш, че играта най-нагло краде. Какво краде ? Бахти идиота.
- Взимало се нещо реално в ГОУ-а и се доразвивало.... Да много реално, митологията на южната ни съседка, направо отдалеч мирише на оригиналност, като е само 659 игра в списъка, а Байонетата си има свой собствен свят и не разчита на евтини трикове, да се привлекат повече купувачи.

http://www.youtube.com/watch?v=lc7RbvG3zJ0 покажи ми игра, където се изисква такава концентрация, заради динамиката на случващото се, също така ми покажи толкова добре направени нива, бъкани от фантастични идеи.

И..... знам че тук в ПЦманиа, пишат най-големите олигофрени, на които с фуния да им налееш акъл, пак ще останат бавно развиващи недомислици на природата, но не ми го доказвайте всеки пост.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 18:20

DJ Cat написа:
И..... знам че тук в ПЦманиа, пишат най-големите олигофрени, на които с фуния да им налееш акъл, пак ще останат бавно развиващи недомислици на природата, но не ми го доказвайте всеки пост.

Благодаря, за демонстрацията...
И да GoW има по-добри бос битки.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 19:25

Абе достатачно е да се зане че едната игра е правена от япнци другата от американци за да ти стане ясно в коя за кво иде реч. Японците са много по различни от нашата култура и затова за средностатистическия български селянин е трудно да възприеме нещо такова. Американците пък са прочути в цял свят с простотията и селянията си, както и ние българите. Българите попиха най голямата помия от американската култура "анти култура" и затова им е лесно да възприемат нещо по просто и селско защото сме си селяни по душа и се възхищаваме на братята американци та те са дори по големи селяни от нас шапка им свалям.
Крейтос пък е най селякит герой дето съм виждал в игра досега

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 19:53

Хайде да не намесваме културите моля ти се, че сме простаци кат хамериканците така си е, но играта пак си е качествена и честно казано понякога ми се играе нещо точно такова... Отдавна съм открил че е невъзможно да се върви срещу течението и рано или късно помията те отнася...Затова и мразя хамериканците, ни им гледам филмите, ям им храната и им играя игрите.
А Крейтос е такъв, защото това е тяхната идея за "bad ass" гръцка митология...и честно казано ми харесва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2010 21:26

Мен крейтос неми харесва, но играта ме кефи. Става дума некво екшънче помпаш там копчета и тва е аз се кефа на такива, но като гейм механика на битките съм сигорен че играта е много по слаба от Байонета. Иначе год оф уар ми прилича на една много стари игричка дето се наричаше Годс, ама оная беше мн по яка деба.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 03:10

Колко теми ще се направят ,за да продължите да водите един и същи спор ?

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2010 16:30

@DJCat
Тъй като си разгръщаш тефтерчето със заучени фразички нека да говоря на твоя език.
Това за религията,го казах съвсем сериозно и не можеш да отречеш,че е така нали?Да,тя си прави ташак с религията,защото когато е имало ангели,едва ли е имало вещици.Какво общо има Witch Time-а с бос битките,освен,че ги прави малоумно лесни.При GoW има quick-time events,което ги прави по-напрегнати и ожесточени,има много повече кръв и брутализъм.Също така,скапаният свят на bayonetta има ангели с пистолети.В GoW всичко е направено точно както в митологията,което предава реалистичност на цялата игра.Играта краде част от комботата,ако не комботата,то някой движения от тези на GoW.И докато bayonetta е игра за пикльовци,които ако видят кръв плачкат,God of War е игра за по-големи.Каза,че вярваш на големите сайтове:

GAMESPOT
God of War(PS2):Review Score-9.3
God of War II(PS2):Review Score-9.2
God of War III(PS3):Review Score-9.0

Bayonetta(X360):Review Score-9.0
Bayonetta(PS3):Review Score-8.0

PC IGN
God of War(PS2):PC IGN Score-9.8
God of War II(PS2):PC IGN Score-9.7
God of War:Chains of Olympus(PSP):PC IGN Score-9.4
God of War III(PS3):PC IGN Score-9.3

Bayonetta(X360):PC IGN Score-9.3
Bayonetta(PS3):PC IGN Score-8.2

Сега,пикльо мамин,искаш ли нещо да ми кажеш или ще се обърнеш и ще се завреш в септичната яма,от която си имал нещастието да излезеш?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2010 17:27

Gamespot и IGN са най-подкупните медии. И двата сайта постоянно пускат поръчкови ревюта, дават напомпани оценки и т.н. Да се използват точно те, за да покаже колко е добра една игра, е смехотворно. Виж, мнението на GameInformer ме интересува в пъти повече. Все едно, от сравняваните игри - GoW. Bayonetta има по-дълбока бойна система и е по-аркейд, вярно е. Обаче по отношение на сетинг, герои и история, Крейтос води убедително. В God of War има синематографичност, епичност, дълбочина на действието. Bayonetta, от своя страна, от началото до самия край не се взима на сериозно, което за някой е огромен плюс, но за мен - опредено не. И най-важното - двете игри са коренно различни, допирните точки са прекалено малко, за реално сравнение.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2010 18:14

Тъпакът цени мнението на корумпираните костюмари от Gamespot и PC Ign,затова цитирам тях.

А ако се опитва да се измъкне,че е имал предвид тях:

GameInformer
God of War III:Review Score-10

Bayonetta:Review Score-9.0

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: