Така понеже от последните ми теми видях че искате да спорите коя е по по хаи ви давам възможност ако се вгледате в заглавието ще ми видите мнението
И моля без обиди
Не си е заслужила главната буква. Първо да вкарат някъв смисъл па после да се мерят с "големите".DJ Cat написа:Bayonetta е с главна буква Къци.
iddqd написа:Тъпото е, че год оф уар е нова игра, а предлага по малко неща от игри които са на 15 години като Голдън акс 3 приемрно. Там имаше избор от 4 героя, Двойна игра на 1 екгран, Избор на различни маршрути за мианване на играта, различн превъртания в зависимост от това с кой игареш и от каде мианваш. Новите игри трябва да разчитат на нещо различно а Год оф уар няма нищо такова разчита на графика и епична гръцка атмосфера, но който е чел груцката митология като мен само може да се отврати от това което е съзададено защото то е като гавра с гръцката митология. Кви са тиа богове гонят метат колесници хвърчат като супермени пълна простотия. Байонета поне си е откровена измислица и предлага мега яката бойна система което я отличава.
глупав си, да.iddqd написа:Това че се ебава с религията е супер яко за кво е тази религия освен да се ебаваш с нея? Който има смелост да се ебава с религията евала му правя. А значи паралелна вселена взима се гръцката митология и се прави на комерсиялна боза. Пък и тиа вериги дето крейтос ги върти минават през стените което е тъпо. Когато е с меча Байонета използва истински самурайски удари аз това го казвам понеже съм тренриал такива неща много години, а на крейтос веригит едтео върти минават през стените. Хем се опитва да е сериозен тип мъж напомпан сърдита физиономия, хем ударите са му фалшиви абе неса навързани добре компонентите просто японците са по добри въпреки че са имали доста по малко финанси.
iddqd написа:Това че се ебава с религията е супер яко за кво е тази религия освен да се ебаваш с нея? Който има смелост да се ебава с религията евала му правя. А значи паралелна вселена взима се гръцката митология и се прави на комерсиялна боза. Пък и тиа вериги дето крейтос ги върти минават през стените което е тъпо. Когато е с меча Байонета използва истински самурайски удари аз това го казвам понеже съм тренриал такива неща много години, а на крейтос веригит едтео върти минават през стените. Хем се опитва да е сериозен тип мъж напомпан сърдита физиономия, хем ударите са му фалшиви абе неса навързани добре компонентите просто японците са по добри въпреки че са имали доста по малко финанси.
Sony са Японска фирма. Разработчиците на God of War, обаче, са Американското студио SCE. Той имаше предвид разработчиците на Bayonetta, Platinum Games, които са си японци.Pyro написа:
Някой хора не се ебават с религията,а я почитат,докато историята-майната и някви там богове сеш'ли се.Това,че ти си тренирал нещо си,не значи,че това променя мнението ми за играта-ако беше тренирал бойни изкуства щеше ли GoW да ти хареса?И ако не се лъжа Sony са американци,така,че нямат нищо общо с Япония.
И да-доста и глупав.
Благодаря, за демонстрацията...DJ Cat написа:И..... знам че тук в ПЦманиа, пишат най-големите олигофрени, на които с фуния да им налееш акъл, пак ще останат бавно развиващи недомислици на природата, но не ми го доказвайте всеки пост.