Bioshock 2

Игри за PC
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Re: Bioshock 2

Мнение от Vermic »

the_presator написа:Някой от тук играе ли мулти? Аз много се зарибих и вече съм ранг 9, но нямам много време за игра :D
Нямам я оригинална за мулти :С Пък и не мисля че мултито й е толкова добро.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Невероятна. Онзи ден я превъртях, от три часа до 11 беше готова, като имах няколко часа навъртяни преди това. Може би наистина е малко кратичка, въпреки че тия дни 11 часа си е ок за игра. Може би на последната трудност излиза малко повече :Р

Anyways, сравнена с първата няма много нови неща. Усещането е доста различно обаче и още от самото начало имаш ясното усещане, че почти нищо не може да ти се опре, което разваля трудността на играта, но пък със сигурност те вкарва в пътъците на Големия татковец :Д Сценаристите отнов заслужават аплодисменти за историята - Ламб със сигурност застава рамо до рамо по качество с Раян и Фонтейн, но за мен най-впечатляващите образи бяха Метцер, който търсеше дъщеричката си, и ученият Гил Алекзандър, който беше невероятен. Малко съм разочарован от Синклер, който в началото започва много добре и някои аудио дневници намекват за много тъмното минало, но в крйна сметка някак не успява персонажът му да се развие докрай.

Мисията с малките сестрички обаче . . . просто уау. Дори и играта да беше слаба до този момент, това едно ниво отнесе всичко останало като пиян делфин - шамандура. На ниво геймплей играта е по-скоро полирана версия на първата. Алтернативната стрелба на плазмидидите е гениална идея и като прибавим възможността да стреляш с плазмид и оръжие едновременно - :twisted: Единствената ми критика тук е, че за spear gun-ът не намерих никаква употреба, а гранато/ракето/минометът го ползвах само за последното меле. Рисърч камерата беше доста по-удобна, макар че щеше да е най-добре, ако се включваше със съвсем различно копче, а да не като оръжие. Просто щеше да е по-удобно :Р Хакерското уредче обаче има нужда от мощен нърф :lol: Не само, че патрони за него имаше навсякъде, където щяха да ти трябват, но и малките кулички, които мята, многократно олесняват защитата на малките сестрички (което обаче във никакъв случай не ги прави съвсем елементарни ). Най-трудни със сигурност бяха големите сестри, въпреки че към края една не прави особено голямо впечатление и последната сама сестра пак я отнесох като гореспоменатия делфин :Д Обаче битката с двете едновременно - бах, на последната си плюнка кръв успях да довърша втората, бая тежко си беше :D

Колкото предизвикателни бяха сестрите обаче, толкова лесни бяха големите татковци и алфа сериите. В тази връзка - алфите, заедно с големите сплайсъри бяха единствените нови противници в играта, което го пиша като твърд минус. Малко повече разнообразие нямаше да навреди, момчета :wink: А иначе татковците си бяха направо елементарни и трябваше поне към end-game-a да им надънят малко трудността.

Истината е, че я въртях на втората трудност, която при първата игра за мен беше перфектно и беше нацелен онзи баланс между трудност и enjoyability, които превърнаха играта в абсолютен хит за мен. Тук може би ще трябва да пробвам как е на Hard 8)

ПП
Изображение
:icq27:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Мда сестричките много оунваха.На мен лично ми достави огромен кеф да видя как виждат те Рапчър :)
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Аз сега я започнах на hard и на първата голяма сестра едвам се отлепя кръв :D Буквално ме остави на 1 удар и я наточих достатъчно за да се махне :lol: Сплайсърите също са по-трудни.

П.С +1 за коментара на Vermic. Това ниво беше много интересно.
TheChosen1 написа:даджайците
Ton4o
В момента играе: BioShock 2

Мнение от Ton4o »

Превъртях я втори път и то на hard! :D Но пак завърших с лош край! :? Пощадих всички Сестрички освен една... Да не би тя да е прецакала нещата?
Аватар
the_presator
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Зависи дали си убил NPC-тата.
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Е то май само синклер не можеш да пощадиш :С
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Като пощадиш всички получаваш лош край. :wink:
Аз избих народа освен негърката и ми даде най-добрия край.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
the_presator
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Аз не убих никой и спасих всички сестри= най- добрият край.
Сега на hard ще harvest-на всички сестри и пак няма да убия NPC-тата, че да видим какво ще стане :D
Ton4o

Мнение от Ton4o »

Spoonkiller написа:Като пощадиш всички получаваш лош край. :wink:
Аз избих народа освен негърката и ми даде най-добрия край.
И аз така, но завърших с лошия край. Не е честнооо. :lol: Ама за най-добрия край трябва ли да се пожертваш накрая или трябва да оцелееш?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

E, трябва да се пожертваш. :wink:

Иначе аз спасих абсолютно всички сестрички, пощадих негърката, ама останалите ги избих кат пич, та накрая си ми даде слънчевия край със сестричките и куклата, която хвърлят в океана след като пукна.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ton4o

Мнение от Ton4o »

Spoonkiller написа:E, трябва да се пожертваш. :wink:

Иначе аз спасих абсолютно всички сестрички, пощадих негърката, ама останалите ги избих кат пич, та накрая си ми даде слънчевия край със сестричките и куклата, която хвърлят в океана след като пукна.
Еми аз пожертвах всички Сестрички освен една, а също избих всички освен Грейс. Тоест почти както ти си направил. Но накрая се пожертвах и ми даде онзи край, където Еленор ми казва, че съм я превърнал в чудовище, след което тя ме довлече близо до морето и ми каза, че съм ѝ дал най-големия подарък от всички и т.н :D

П.П. Мисля, че разбрах как е. Ако пожертваш всички Сестрички или поне повечето, получаваш най-лошия край. Ако спасиш повече, получаваш добър край и най-накрая, ако спасиш абсолютно всички, получаваш най-добрия край. Всеки от тези 3 края се разклонява на 2 заради възможността да избереш дали да се пожертваш или да оцелееш. Сега пак трябва да я превъртам, за да ми се падне най-добрия край. :o

П.П.2 Да, оказах се прав. Спасих всички Сестрички до една и ме се падна най-добрия край. Също така всички загинаха освен Грейс. :) Но накрая мислех, че ще ме попита дали да се пожертвам или не, а пък то не било така. :notfair: Значи все пак имало 6 края. От тях ми остават само още 2. :D

П.П.3 Някой да знае нещо за тайната на Dionysus Park?
Аватар
the_presator
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Ton4o написа:П.П.3 Някой да знае нещо за тайната на Dionysus Park?
За какво точно става въпрос?
Btw в мулти има плазмид за телепорт. Чудя се дали и в сингъл го има :?
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

the_presator написа:
Ton4o написа:П.П.3 Някой да знае нещо за тайната на Dionysus Park?
Btw в мулти има плазмид за телепорт. Чудя се дали и в сингъл го има :?
Има го, но е по-скоро Easter egg :wink: Като цъкнеш да го вземеш и той се телепортира на друго място и ако продължиш да го гониш и цъкаш накрая те телепортира при Vendind Expert 2 тоник, мисля :)

Тайната на Парк "Дионис" - убития голям татко и капанът за жълтоокото момиченце или нещо друго? :?
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Ton4o

Мнение от Ton4o »

Дади написа: Тайната на Парк "Дионис" - убития голям татко и капанът за жълтоокото момиченце или нещо друго? :?
Нямам представа - просто видях в интернет, че има такъв Secret Achievement - Uncovered the secret of Dionysus Park.
Аватар
the_presator
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Nose for News 20 G
Uncovered the secret of Dionysus Park.
Това е да разбереш какво е станало там. Демек нали онзи наводнява мястото и след това се изпокрива. Разбираш го точно преди да решиш дали да го убиеш или не.
Това е :)
Публикувай отговор