Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Star Trek Online
Публикувано на: 20 Фев 2010 22:39

77 лв. струва през Ozone обикновеното издание ( 55 лв. съответно само key-че за обикновеното и 60 лв. за Deluxe Edition изданието от друго място ).

Картата е 39-40 кинта за 60 дни.

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Публикувано на: 21 Фев 2010 02:22

¦•••SHERIFA•••¦ написа:
77 лв. струва през Ozone обикновеното издание ( 55 лв. съответно само key-че за обикновеното и 60 лв. за Deluxe Edition изданието от друго място ).

Картата е 39-40 кинта за 60 дни.

Ауч :) Няма да се играе значи :) Мерси все пак. Последно като питах за карти в Пулсар нямаха още.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 21 Фев 2010 03:13

Що? Нормално ми се струва. :?

Профил

Публикувано на: 21 Фев 2010 04:26

И на мен.

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Публикувано на: 26 Фев 2010 00:30

Нормално ако ги имаш парите :) Аз за WoW не давам пари, та за това :) Виж ако се обогатя някой ден ще помисля...

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Фев 2010 09:19

Абе и аз си мислех че 50 лева са много за УоУ ама това са 60 дена и се падат 80 стотинки :Д

Профил Skype

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 26 Фев 2010 10:39

WidowmakeR написа:
Що? Нормално ми се струва. :?

добре нз за вас ама на мен не ми дават по 150 лева всеки ден за кафе и закуска :?

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2010 19:40

Много ви били... кирпичи такива. Още малко и безплатно да ви я дадат!

Предплатени два месеца ви излизат само по 70 ст. на ден, а самата игра дори не се заплаща. Ще се лишите от един кроасан на ден.

10-дневният trial вече е пуснат, но има някои проблеми от техническо естество и ще е добре да изчакате преди да го изтеглите. До началото на април всичко ще е оправено, но в сегашния си вид играта не може да се играе.

Ако желаете да я закупите, препоръчвам ви да го направите от Amazon, защото по нашите географски ширини скоро няма да я видим.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2010 13:53

Играта е много хубава - и откъм графика и откъм геймплей - и заслужено разби чартовете. Радвам се, че я закупих. Препоръчвам я на всеки.

За съжаление, ако искате да я играете, ще трябва да изчакате големия ъпдейт на 1-и април. В момента STO крашва на всеки 30 мин. а има и някои доста сериозни проблеми по баланса. Изключая това, играта е много интересна и иновативна.

P.S. Защо PC Mania все още не са написали ревю?

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 05 Мар 2010 18:32

защото да напишеш сносно ревю за MMO игра, изисква да прекараш извесно време в нея

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2010 16:42

ex1s7 написа:
защото да напишеш сносно ревю за MMO игра, изисква да прекараш извесно време в нея

Играта излезе преди повече от месец. Това е предостатъчно време. За да напишеш ревю не се изисква да си минал end content-a.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 06 Мар 2010 17:07

еми те редовно си се бавят с ревютата

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2010 17:13

Еми... ще чакаме.

Само ме е яд, че разни невзрачни и недотам очаквани игри вземат прецедент над чарт-бъстър като STO.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2010 17:07

На Адмирал Джо не му хареса http://thatguywiththeglasses.com/bt/aj/ ... ony-vs-joe

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2010 20:17

radi_bomb написа:
На Адмирал Джо не му хареса http://thatguywiththeglasses.com/bt/aj/ ... ony-vs-joe

Забелязал съм, че на него почти никоя игра не му харесва :) Прилича на мен - търси кусури на всичко.

Основният проблем на Джо е, че явно е ценител и е очаквал някаква дълбокомислена игра, тип KOTOR. Още в началото на клипа, пичът обяснява как си мечтае "да води флота, да открива нови цивилизации, да изследва кътчетата на Дълбок космос 9 и смело да пристъпи там, където човешки крак не е пристъпвал досега".

Да, ама... х*й.

Джо се е разочаровал именно защото е тръгнал с твърде големи очаквания. Това е игра за масите, не за феновете (за жалост) и включва повече рейдове, отколкото сюжетни линии. Какво да се прави - това се продава в днешни дни.

Дали играта ще ви накефи, зависи от очакванията ви. Ако тръгнете с мисълта за най-великото ММОRPG, вероятно ще останете разочаровани. Играта е линейна и залага на изпитаните похвати в жанра. Няма нищо наистина иновативно, просто класическите елементи са подобрени.

Ако, от друга страна, сте фенове на игри като World of WarCraft и Lineage II, вероятно много ще харесате и Стар Трек. Механиката е подобрена, бъговете са по-малко, няма проблеми с баланса, луут нинджите и другите олигофрени са по-малко и т.н. Много WoW-фенчета, особено във Великобритания, вече се преориентираха към STO.

Да си го кажем направо: Стар Трек е полирана версия на WoW, с клингони и космически битки. 'Nuff said.

Та, след тази дълга увертюра, да видим какво точно не му е харесало на Джо.

1. Combat Variety

Да, боят е еднообразен. Ако трябва да сме честни обаче, вина за това носят феновете.

По време на бой в играта се следят четири неща: фазери, торпеда, щитове и сензори. По принцип те трябваше да се регулират ръчно и боят да е доста сложен.

Понеже тъпите фенчета не са свикнали на комплексна игра, те принудиха разработчиците да автоматизират и улеснят боя. Последиците са ясни - WoW-стил битки, където боят е автоматичен, а играчът само помпи специалните атаки, 'га им свърши cooldown-а. Дееба...

Джо не харесва и куестовете. Били много стандартни - "Убий 20 плъха и ми донеси опашките им", "Занеси този артифакт до Кронос за 5 минути" и т.н. Това е вярно, куестовете са идиотски, но пак напомням, че играта се цели в масовия фен - този, който играе WoW. На него такива мисии са му забавни и ги прави с кеф.

2. PVP Improvements

Тук вече е истинската мъка.

Играта има страшни проблеми с PVP-то, които се планира да бъдат оправени със следващия голям пач. Накратко, членове от същата фракция не могат да организират дуели помежду си, а open world PVP-то все още е неактивно. Можете да се борите само срещу противниковата фракция и то само в предназначените за това арени.

На моменти ситуацията е направо идиотска - разминават се човек и клингон, викат си по едно "Здрасти" и си тръгват по пътя, щото не могат да се сбият. Мъкаааа...

3. Bridge View Comms

Това няма голямо значение за играта, но е важно за атмосферата. Разработчиците се дуеха как ще можем да комуникираме с екипажа си и колко реалистично ще бъде това. Особено беше хвалена voice control системата, чрез която можехме да даваме заповеди на екипажа посредством микрофон, както капитан Пикар във филмите.

Тази екстра я чаках с нетърпение. Представете си как сте се отпуснали в креслото и заповядвате на офицера да изстреля торпедата :) Кеф...

Както повечето неща обаче, заради форсираното излизане, опцията е недоклатена. Не ме разбирайте погрешно, тя си работи, но не както очаквахме. Voice control-ът е изключително бавен - на екипажа са му нужни поне 3-4 сек. преди да се задейства след гласова команда (през което време корабът ви бива надялан на трески). Докато дойде ъпдейтът, сме принудени да даваме командите ръчно.

Интерфейсът също не е кой знае какво. Върши си работата добре, но, както спомена Джо, един корабен екран от филмите би бил много по-интересен от малкото изскачащо прозорче в ъгъла. В Bridge Commander беше направено по-добре.

4. Dialogue Options

Джо се оплаква, как в играта нямало никаква свобода и никаква възможност за креативни решения. Той искал да може да решава как да изпълни мисиите, да избира съюзниците си, да изследва нови цивилизации и да се проявява като дипломат...

Всичко това е много хубаво но... сбъркал си жанра, пич.

STO не е ролева игра. Тя е MMORPG. В нея се залага предимно на бой, рейдове, айтем хънтинг и социализация между играчите. Ако искаш комплексна игра, пусни си някое творение на BioWare - ММО-ата са простички игри, в които се залага на екшъна, не на мисленето и креативността.

Напоследък TOR се опитва да слее двата жанра, но да видим какво ще стане.

5. Klingon Stuff

Поради прибързаното издаване на играта, много елементи останаха недовършени (вероятно досега сте се убедили в това). Най-вече това се забелязва в съпоставката между почти завършената Федерация и незавършената Империя. Клингоните имат по-малко куестове, планети, дори кораби :( Пак ще чакаме ъпдейт...

Ох, стига съм писал толкова, че ми писна :)

P.S. Spoontok for Emperor!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2010 21:04

Не звучи лошо, но тогава защо на играта в IGN и Gamespot са й дали толкова ниски оценки? PR екипът се е изложил или какво? Без реклама играта няма да стигне далеч...
Изгледах едно видео ревю и като цяло не бих определил играта като игра за масите...това не е игра за никого :)
Изглежда недовършена, сякаш в нея не е вложен достатъчно ресурс и желание. Леко съм разочарован, защото наистина можеше да е добра, особено с идеята за мисии на земята и в космоса.
TOR остана. Мисля, че поне тя няма да разочарова :)
ЕДИТ: Хаха, тоя адмирал Джо е ебати гийка :D

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2010 16:05

Изход написа:
Не звучи лошо, но тогава защо на играта в IGN и Gamespot са й дали толкова ниски оценки? PR екипът се е изложил или какво? Без реклама играта няма да стигне далеч...
Изгледах едно видео ревю и като цяло не бих определил играта като игра за масите...това не е игра за никого :)
Изглежда недовършена, сякаш в нея не е вложен достатъчно ресурс и желание. Леко съм разочарован, защото наистина можеше да е добра, особено с идеята за мисии на земята и в космоса.
TOR остана. Мисля, че поне тя няма да разочарова :)
ЕДИТ: Хаха, тоя адмирал Джо е ебати гийка :D

Там е проблемът. Играта въобще не беше планирана да излезе толкова рано.

STO беше запланувана за края на 2010 - началото на 2011. Неочаквани обстоятелства обаче форсираха разработчиците да я издадат преждевременно... и си личи.

Има само една логична причина за това - излизането на TOR. Ако двете игри бяха излезли по едно и също време, феновете щяха да бъдат принудени да избират между тях... и Стар Трек щеше загуби - най-вече поради липсата на рекламна кампания.

Реклама практически нямаше - мейнстрийм-аудиторията не беше и чула за играта. И изведнъж - шат! - Стар Трек излиза след месец!

В сегашния си вид играта не е годна за игра. Причината е, че, заради форсираното издаване, дефакто липсваше бета-тестинг. Да цитирам един пост от официалния форум:

"Играта е недовършена. Заради прибързаното издаване ние не разполагаме с готова игра, а с една недовършена бета-версия, която се доизгражда в движение. Ако имате търпение и изчакате няколко месеца, ще се насладите на една действително прекрасна игра. Аз обаче нямам необходимите нерви за това."

Играта има потенциал да е нещо страхотно, но ще трябва да изчакаме да бъде довършена с ъпдейти. За съжаление, дотогава хайпът около нея ще е затихнал, а и TOR ще е на хоризонта.

STO е жертва на лош тайминг, нищо повече, но този тайминг може да я загроби. Ке поживеем - увидим.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2010 21:23

Айде, народе, големият ъпдейт излезе!

- Членове на една и съща фракция вече могат да влизат в PVP
- Нова планета със стотици прилежащи куестове
- Нови опции за кустомизация на героя - от униформи и прически до бордови дневник
- Два нови модела кораби
- Нов feature на космическите битки - вектор на атаката и специални маневри
- Добавена е опцията за преразпределяне на уменията (т.нар respec)
- Четири нови раси
- Елиминиране на най-проблемните бъгове

ROCK ON!

Профил Skype WWW

Публикувано на: 16 Юни 2011 15:52

Абе някои играе ли тази игра от тук. Аз я играя още от бетата и срещнах доста българи, но вече ги няма. Ако някои има да пише, че ми писна да бърборя на английски. :D Скоро излиза Сезон 4 с доста нови неща.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2011 17:51

Току-що разбрах, че изобщо съществува подобна игра. Прочетох първия пост от Минитавъра... съгласен съм с него че игра без хайп не става просто.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com