Автор |
Съобщение |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 15:12
Draksis написа: Знаете ли кое щеше да е полезно и да извиси Авангарда над всеки друг клас? Ако уменията не споделяха global cooldown. Или поне всяко умение влизаше в съответния си cooldown. Сега, ползвам Barrier например, и всички умения влизат във 12 секунден cooldown. Тъпо. Много тъпо.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
darkslayer
|
 |
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 15:22
Ами аз charge-а го не го ползвам въобще. Но Vanguard + heavy pistol + Slam (като бонус power) ми е най-любимата конфигурация. Иначе ще взема да почна нова жена като Infiltrator да видя защо е толкоз хвален клас.
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 17:27
MARiNZ0 написа: ...Или поне всяко умение влизаше в съответния си cooldown... Е аз точно това имах предвид. А иначе, Slayer, Infiltrator + M-98 Widow Rifle and М920 Cain... Carnage. Absolute Carnage.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Cyber-X
|
 |
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 20:03
Soldier + Vindicator Battle Rifle + Neural Shock . Biger carnage!
___________________________________ meh.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 21:31
Vindicator Rifle? VINDICATOR RIFLE?!?!
Предполагам, че си на гъби в момента и си се объркал за написаното.
Revenant, момче. M-76 Revenant Machine Gun. Оптималната за войник. Още повече с AR Accuracy ъпгрейда.
Прави всичко на филийки.
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 21:32
Стига с тоя Mass Effect. Дракс, я кажи как е при тебе в другия край на Европа 
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 21:39
Draksis написа: Revenant, момче. M-76 Revenant Machine Gun. Оптималната за войник. Още повече с AR Accuracy ъпгрейда.
По-скоро ЕДИНСТВЕНО с Accuracy ъпгрейда. Оръжието е чиста загуба на thermal clips преди това. Едва привикнах към такава неточност дори след ъпгрейда, защото далекобойността му в сравнение с Vindicator-а е направо мизерна. То по-добре пистолет да ползваш, щото иначе само за хъскове върши работа, и то само след като свършиш shotgun амунициите.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 22:18
Сериозно? Аз и преди, и след ъпгрейда си стрелям доста точно с него, просто използвам Adrenaline Rush, хвърлям им към десет куршума в тиквите и си мрат хората като пичове. Иначе при мен е добре, малко студено беше днес, но тъй като съм свикнал вече на големия студ, и въобще не забелязвам.  Към края на Март обаче планирам да се върна за малко в България да видя роднините и после пак тука на уроци.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 23:22
Draksis написа: Аз и преди, и след ъпгрейда си стрелям доста точно с него, просто използвам Adrenaline Rush, хвърлям им към десет куршума в тиквите и си мрат хората като пичове.
Ами не знам, много криво ми дойде като свикнах на точно автоматично оръжие, с което от по-голяма дистанция да пускам залпове в тиквите. Даже ми се виждаше доста имбаво, защото снайпер рядко ми се налагаше да използвам. Но чак като взех Ревенанта се научих да спринтирам към по-предни укрития, та да имам прицел и да причаквам адреналин ръша да презареди, та да го пусна пак... Но демиджа който вкарва си е абсолютна компенсация. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 23:28
Vindicator Rifle-a така и не я използвах заради калпавия залп, въобще не ми харесваше... Карах си с M8, която и преди, и сега, е просто ултимативна в дизайна си, и така докато не взех Revenant-a от Колекторите... 
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 24 Фев 2010 23:58
Първата част я играх с Vanguard и не бях впечатлен особено, затова втората я пуснах със Soldier. Сега обаче малко ме е яд, че втория път когата почнах двойката не се пуснах с Infiltrator ами си останах със Soldier. 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Фев 2010 08:57
До колкото чета по форуми Infiltrator + Widow ъпгрейдната просто прави всичко 1 хит кил в главата, през щитове, брони квото и да е. Отделно явно инфилтратора има умение подобно на адреналин ръша само дето е до като гледаш през оптиката. Аз дори като войник пак ползвам стабилно снайпера. На Insanity ми е най стабилният коз срещу враговете. Иначе с Ревенант-а само умирах понеже докато стрелям са ме убили дори с адреналин ръша а пък е добро най вече на близко до горе-долу мид рейндж. За това го смених с rifle-a който стреля на бърстове и е супер точен.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Фев 2010 10:16
Инфилтратора наистина има забавяне на околната среда, докато гледа през оптиката на снайпера, но е само за 2.5/3 секунди, не е за постоянно.
А иначе - въй, само аз ли не мога да понасям бавната стрелба на Vindicator-a? Revenant-a ми беше изключително полезен дори и докато взимах Грънт и Джак, с тези постоянно щъкащи пазачи и наемници на 300 метра от мене...
Просто докато се стреля с Revenant-a отдалеч, се вкарва по два, максимум три куршума малко по-ниско от главата и заради отката той сам прави хедшотите. Аз ей така сума народ избих.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Фев 2010 11:37
Rico написа: До колкото чета по форуми Infiltrator + Widow ъпгрейдната просто прави всичко 1 хит кил в главата, през щитове, брони квото и да е. Мда,даже за повечето няма нужда и в главата да е.Харбингера го свалям с 2 патрона...Тва нещо прави повече дмг от heavy weapon-ите
|
|
|
|
 |
Cyber-X
|
 |
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Фев 2010 18:32
Draksis написа:
А иначе - въй, само аз ли не мога да понасям бавната стрелба на Vindicator-a? Бавна, но мощна и точна! 
___________________________________ meh.
|
|
|
|
 |
Kirilicata™
|
 |
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Фев 2010 19:23
За тези, които викат, че Vsnguarda бил слаб: http://www.youtube.com/watch?v=Lek_gn3h6oc Иначе аз пак си играя с Soldier, просто щото съм свикнал.
___________________________________ a.k.a. ivo333 Member since 2005
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Фев 2010 20:01
Не съм казвал, че Авангардът е слаб. Никой не е казал подобно нещо. Просто разочаровано отбелязваме тоталния му нърф с global cooldown-а на уменията му. Честно да си кажа, в самото начало на играта си мислех, че ще са запазили старата бойна система и ще мога да си спамя магийките като обезумял и ще си правя кефа. Какво беше разочарованието ми, когато научих, че не - използваш една, всичко друго остава безполезно. Cyber-X написа: Бавна стрелба, но мощна и точна!  Без никакви ъпгрейди, на всеки изстрел Vindicator-a прави по 145 точки щети. Revenant прави по 204. Ко кайш? Което, ако приспаднем от паузата между всеки три куршума на първата и несъществуващата такава на втората, се оформя дефинитивно първенство за Revenant-a. Признавам, Vindicator-a е точен. Но с малко практика можеш да усъвършенствуваш Revenant до степен, в която можеш да си патакламиш между нивата, дори без да прибягваш до услугите на снайпер или тежко оръжие.
|
|
|
|
 |
Kirilicata™
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Фев 2010 21:45
Много яд ме е, че изпуснах Revenant първия път. Имах колекционерския а Revenant изглеждаше някак си тъпо и затва взех снайпа. Мисля да поправя тази грешка. Между другото някакви идей кога излиза Hammerhead DLC?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Фев 2010 22:01
Самите BioWare не са обявили официално DLC-то. Остава само да чакаме...
|
|
|
|
 |
Kirilicata™
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Фев 2010 22:13
Всъщност го обявиха, даже дадоха срок до две седмици след излизането на играта. Да нямаш предвид Кисаме, щото там само се спекулира.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|