MMORPG

Игри за PC
Аватар
Sentry

Re: MMORPG

Мнение от Sentry »

http://allods.gpotato.com/ - американската
http://en.allods.gpotato.eu/ - европейската
http://www.allods.ru/ - руската
http://allodsbase.ru/index.php?r=tools/tallents - калкулатор на скилове на руски

Моля те, продължавай да пишеш, че ми се спами нещо :)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

щом ти се спами просто отиди в темите за продавам wow акаунт и го храни :П :P
EDIT: WTF!? досега съм играл в американската версия ::Д :Д :Д :Д :Д . Прав си нема капка ЛАГ!!!
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Гледам да не храня WoW-er-и в теми за WoW, за да мога да ги храня като споменат WoW в тема за някое друго ММО. Така ми се струва честно де :)

Както и да е. Какъв клас мислиш да играеш?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

чудя се между mage,healer,summoner и psionicist.
P.S кой е най подгходящия arctype/class за танк?
P.S 2: прати ми на лс скупето си
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Паладин с правилния build е най-добрия танк, просто защото специалната му система са бариери, които закъсняват damage-а с 10 секунди и през тези 10 секунди можеш да манипулираш damage-а като или го намаляваш постепенно, или го преполовяваш или го нулираш или го преразпределяш в зависимост от скиловете. Има и добър taunt, което пък позволява да защитаваш партито от атаки. Warrior-а също бива за танк, въпреки, че е по-добър като DPS. Можеш да танкваш и с животните на Summoner-a и Warden-а. Аз лично си бях направил и експериментален нисък левел mage tank, който може да отнесе около 20-25 удара преди да трябва да бяга.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

И аз ще ч цъкам.Priest на европеиската.Иначе на американската лаг няма,ама пък по голямата част от играчите ще играят докато ти спиш..
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Зависи, то сега като почне първо американската версия едва ли европейците ще чакат за да почнат да играят, а после пък едва ли ще се преместят толкова много от тях на европейския сървър, така че може би ще има с кой да се играе по всяко време.
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

И аз на 16ти ще се пусна да я видя в Европейската.Ще съм към Империята.

EDIT: Пф тия не ми пращат мейл,на мейл.бг съм :\
a.k.a Frosty
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Европейската версия няма да е в Open Beta на 16ти.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Sentry написа:Европейската версия няма да е в Open Beta на 16ти.
Е на сайта пише че ще е
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Туко що се регнах и дръпнах някакъв клиент. Той за closed beta ли ще да е?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

Omega-x написа:Туко що се регнах и дръпнах някакъв клиент. Той за closed beta ли ще да е?
зависи къде си се регнал. В еу весрията иска некъв бета кей, а в американската ще трият героите на 16 и ще почва open beta
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

От европейския сайт го направих тва всичкото, ама още не съм тръгнал да инсталирам...
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

за да можеж да играеш иска бета кей. никъде не намирам :(
Бог създаде света!
Бог създаде и теб,
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Какъв е смисъла да търсиш бета ключ че да си правиш герой и след няколко дни на 16ти да ти се ресне и само дето си търсил ключ щот играта става с отворен статус :disbelf: Почакай малко бре :doh:
a.k.a Frosty
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Wannabe, прав си, просто неучаквах да ги пуснат едновременно.
Аватар
joar

Мнение от joar »

Всъщност за момента европейската версия ми изглежда по-стабилна. Екипа работят по-бързо, изпипват нещата повече и всъщност им пука какво мислят играчите. Адски много хора се оплакват, че са баннати от северно-американския сървър заради това, че са казали какво мислят за политиката на Gpotato.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз пък друго се чудя... какъв е смисъла да се бутате да "тествате" игра, която ще е безплатна? :lol:
Повечето нормални хора цъкат бета, за да видят дали струва играта и съответно да я купят като излезе. Вие или страдате от липса на идеи за прекарване на ежедневието, или поради някаква странна причина искате да помогнете с бета тестовете на играта. Силно ме съмнява да е второто. Хем цъкате бъгава игра (няма как да е иначе, бета е), хем ще ви затрият "труда" след някоя друга седмица с излизането на играта.

Много пъти съм си казвал, че си губя много лошо времето с ММОтата, които играя и за които плащам. Вие обаче ме биете, честно :lol: .

:evil:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Не бих казал, че ако прекараш времето си добре то е загубено. Все пак игри се играят за да се кефиш на самата игра, а не за да кажеш "Имам 80ти левел паладин крава, вижте ме къв съм готин!"
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Silly Wizard написа:Не бих казал, че ако прекараш времето си добре то е загубено. Все пак игри се играят за да се кефиш на самата игра, а не за да кажеш "Имам 80ти левел паладин крава, вижте ме къв съм готин!"
MMO-та са за това-да се кефиш, че имаш осемдесетка паладин крава!
WeAreGettingClose
Публикувай отговор