Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 10:24
щом ти се спами просто отиди в темите за продавам wow акаунт и го храни :П EDIT: WTF!? досега съм играл в американската версия ::Д :Д :Д :Д :Д . Прав си нема капка ЛАГ!!!
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 10:28
Гледам да не храня WoW-er-и в теми за WoW, за да мога да ги храня като споменат WoW в тема за някое друго ММО. Така ми се струва честно де Както и да е. Какъв клас мислиш да играеш?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 10:32
чудя се между mage,healer,summoner и psionicist. P.S кой е най подгходящия arctype/class за танк? P.S 2: прати ми на лс скупето си
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 10:40
Паладин с правилния build е най-добрия танк, просто защото специалната му система са бариери, които закъсняват damage-а с 10 секунди и през тези 10 секунди можеш да манипулираш damage-а като или го намаляваш постепенно, или го преполовяваш или го нулираш или го преразпределяш в зависимост от скиловете. Има и добър taunt, което пък позволява да защитаваш партито от атаки. Warrior-а също бива за танк, въпреки, че е по-добър като DPS. Можеш да танкваш и с животните на Summoner-a и Warden-а. Аз лично си бях направил и експериментален нисък левел mage tank, който може да отнесе около 20-25 удара преди да трябва да бяга.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 10:58
И аз ще ч цъкам.Priest на европеиската.Иначе на американската лаг няма,ама пък по голямата част от играчите ще играят докато ти спиш..
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 11:54
Зависи, то сега като почне първо американската версия едва ли европейците ще чакат за да почнат да играят, а после пък едва ли ще се преместят толкова много от тях на европейския сървър, така че може би ще има с кой да се играе по всяко време.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 12:02
И аз на 16ти ще се пусна да я видя в Европейската.Ще съм към Империята.
EDIT: Пф тия не ми пращат мейл,на мейл.бг съм :\
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 13:22
Европейската версия няма да е в Open Beta на 16ти.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 13:41
Sentry написа: Европейската версия няма да е в Open Beta на 16ти. Е на сайта пише че ще е
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 13:55
Туко що се регнах и дръпнах някакъв клиент. Той за closed beta ли ще да е?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 14:00
Omega-x написа: Туко що се регнах и дръпнах някакъв клиент. Той за closed beta ли ще да е? зависи къде си се регнал. В еу весрията иска некъв бета кей, а в американската ще трият героите на 16 и ще почва open beta
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 14:03
От европейския сайт го направих тва всичкото, ама още не съм тръгнал да инсталирам...
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 14:06
за да можеж да играеш иска бета кей. никъде не намирам
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 14:14
Какъв е смисъла да търсиш бета ключ че да си правиш герой и след няколко дни на 16ти да ти се ресне и само дето си търсил ключ щот играта става с отворен статус Почакай малко бре
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 17:30
Wannabe, прав си, просто неучаквах да ги пуснат едновременно.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 19:17
Всъщност за момента европейската версия ми изглежда по-стабилна. Екипа работят по-бързо, изпипват нещата повече и всъщност им пука какво мислят играчите. Адски много хора се оплакват, че са баннати от северно-американския сървър заради това, че са казали какво мислят за политиката на Gpotato.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 20:19
Аз пък друго се чудя... какъв е смисъла да се бутате да "тествате" игра, която ще е безплатна? Повечето нормални хора цъкат бета, за да видят дали струва играта и съответно да я купят като излезе. Вие или страдате от липса на идеи за прекарване на ежедневието, или поради някаква странна причина искате да помогнете с бета тестовете на играта. Силно ме съмнява да е второто. Хем цъкате бъгава игра (няма как да е иначе, бета е), хем ще ви затрият "труда" след някоя друга седмица с излизането на играта. Много пъти съм си казвал, че си губя много лошо времето с ММОтата, които играя и за които плащам. Вие обаче ме биете, честно .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 20:23
Не бих казал, че ако прекараш времето си добре то е загубено. Все пак игри се играят за да се кефиш на самата игра, а не за да кажеш "Имам 80ти левел паладин крава, вижте ме къв съм готин!"
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 21:04
Silly Wizard написа: Не бих казал, че ако прекараш времето си добре то е загубено. Все пак игри се играят за да се кефиш на самата игра, а не за да кажеш "Имам 80ти левел паладин крава, вижте ме къв съм готин!" MMO-та са за това-да се кефиш, че имаш осемдесетка паладин крава!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|