Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Фев 2010 05:14
denik написа: Много искам да разбера какво щеше да стане, ако бях избрал да запазим рийпъра. Някой може ли по-подробно да разкаже? Станцията ли имаш предвид? Хм, бая тегаво става. Когато говориш за последен път с ТИМ, го напсуваш яката и когато се обърнеш и напуснеш холограмата драматично, ТИМ поставя на твое място схематики на самата Колекторска станция. С много, много гадна мрачна усмивка. Тоест, да, бе, вярвай си, че ще я използвам за благото на човечеството. Целия ти екипаж след това се съмнява в решението ти, дори и Миранда. Аз обаче го запазих като опция и да еба мама му, стоя зад решението си. Искам да видя в тройката какво ще стане, като съм решил така.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Фев 2010 11:14
Еми след година и половина ще видим плодовете на нашите сейвове значи Иначе аз бях пределно наясно, че ТИМ няма чисти и святи намерения, ако запазя човешкия рийпър През цялата играх имах чувството, че всеки момент, в който нещо не му се понрави на ТИМ, ще поеме управлението на ИДИ и ще ме преебе. Но пък тя се оказа наш човек  Иначе Drovage да негъря ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Фев 2010 18:05
Spoiler tags, you bastards Мислех, че говорите за някакво продължение  едит: 2ри път от поста на гамбит...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Фев 2010 20:50
Деба, май само аз се преебах с Гарус мъртъв.  Взех го с мен и Самара докато тя ни пазаше от мухите и накрая той остана отвън и го наядоха. Тейн, Мордин и Джак също умряха. Миранда си я пазих  Иначе кораба на кълектърите го сринах, както и гетите  Екипажа ми е жив.. Btw какво направихте със куеста на Заид, спасихте ли хората или?
|
|
|
|
 |
gambit_12
|
 |
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Фев 2010 21:02
dumbfuck написа: Деба, май само аз се преебах с Гарус мъртъв.  Взех го с мен и Самара докато тя ни пазаше от мухите и накрая той остана отвън и го наядоха. Тейн, Мордин и Джак също умряха. Миранда си я пазих  Иначе кораба на кълектърите го сринах, както и гетите  Екипажа ми е жив.. Btw какво направихте със куеста на Заид, спасихте ли хората или? Оставих ги да умрат, за да му имам лоялността
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
 |
Legion
|
 |
В момента играе: DiRT2 Mass Effect 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 03 Фев 2010 16:07
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 03 Фев 2010 18:02
Legion написа: Просто са велики!!!! Особено на второто клипче Мордин направо ги разбива с простотиите си
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 04 Фев 2010 09:55
Имам 1 проблем с играта . Като цяло играта си върви добре ( гладко ) с 40+кадъра , но на лоадинг местата ми зарежда по 40сек -1 мин и е доста гадно като искаш да идеш от палоба на палоба . Нормално ли е да зарежда така бавно ? забелязах ,че като вляза на "configs" от ланчера и там дам на "System" имам следния текст " AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor Family 16, Model 4, Stepping 2 CPUs 1 Cores 1 имам съмнения че ползва само едното ядро  . ако някой може да ми помогне , моля да заповяда 
___________________________________ The Way It's Meant To Be Played
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 05 Фев 2010 09:39
SPOILERS
Превъртях играта преди 10 минути и като цяло ми хареса в пъти повече от първата. Единствената забележка при мен беше наистина малкото разнообразие на инвентар, както и липсата на изследване от първата част. Макар да беше скучно и еднообразно на моменти имаше някаква тръпка в разкарването на неизследвани планети с Макото.
Изобщо има ли други брони освен N7 и колекционерските? Защото само вариации на N7 бронята намерих аз из магазините и прочие.
Иначе ето рън-даун на моят Шепърд. Не си запазих старите сейвове преди време или не мога да ги намеря за това си направих нов герой. Избрах жена войник (earthborn, ruthless) и я направих почти същата като предишният ми герой с малко корекции за да изглежда по добре. Кофтито беше, че някои неща играта сама ги избира по този начин, исках да е ренегейд но същевременно две от решенията ми бяха парагон (да спася кралицата и да не убия Рекс). За съжаление играта ги броеше като, че и двамата съм ги убил. Както и да е, това нямаше чак толкова голямо значение. Естествено първата ми стъпка беше Джак, после Гарус, после доктора. След това взех Грънт и минах мисиите с него и доктора на Тучанка. Запазих данните за излекуването на генофейджа, макар да убих ученика. Следващи наред бяха Самара, в последствие Моринт, Тейн, Тали и Легион. Изпълних им на всичките мисиите включително и Джейкъб и Миранда. Избрах тежката "картечница" на кораба на Колектърите. Солиден брой странични мисии, ъпгрейдване и прочие. Успях да diffuse-на Миранда и Джак, но спора между Легион и Тали не стана. Нямах достатъчно ренегейд да обедя Тали (тъй като избрах Легион) а не ми се занимаваше също.
Финалната мисия (каноничната ми, първият ми опит тоест) - кораба ми го понатрошиха и се разби в базата на Колекторите без жертви. Техничара ми беше Тали, вторият екип беше воден от Тейн. Тали умря при затварянето на вратата. После избрах Моринт да ми води екипа като най силният биотик в групата естествено, Джак да води вторият екип а пък екипажа на Нормандията ги пуснах да се прибират сами. Те както и предположих загинаха. Моринт се справи и нямах жертви но при затварянето на вратата при вторият екип Джак я простреляха и умря. Запазих станцията защото сметнах, че технологията ще си трябва и при измъкването Гарус почти умря след като платформата му се разби, а после Тейн също почти умря но Шепърд го хвана точно преди да падне. Тъй че дадох две жертви Тали и Джак.
При второ преиграване сложих Легион като техничар, Миранда вместо Моринт като биотик и Джейкъб да води вторият екип (при второто разделение). Легион го сгъна, Миранда не издържа и Гарус умря тогава от насекомите а пък Джейкъб вместо Джак оцеля. До тук съм стигнал та после ще кажа евентуално други разлики.
Запазих си белезите макар да си купих нужното за да ги излекувам. Просто тия червени очи бяха супер насложени върху оригиналните светло зелени. Супер много приличаха междувпрочем на Шаринган-а на Саске от Наруто. Романса ми беше първо с Гарус после с Тейн. Евентуално щях и с мацката, която се води психолог но тя пък сгъна с групата дето се връщаше на Нормандията. С Кейдън си казахме две думи и толкова, не бях особено впечатлен от ролята му във втората част.
Абе лудница, поне още 3-4 превъртания като имам време.
/SPOILERS
За тези, които имате оригинални - как работят кодовете? В смисъл притеснявам се, че ако ги активирам няма да мога да сваля пак каквото искам на компютъра ми в България. Ползвали сте ги вече и как става даунлоуда? Мога ли пак да си сваля бронята примерно или е само единично сваляне? Ако си сваля Заид като съекипник мога ли пак да го сваля?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 05 Фев 2010 10:46
Който не си намира сейфовете да гледа тук - http://www.annakie.com/me/home.htm. Всички варианти ги има.
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 05 Фев 2010 11:28
Рико, обясних ти вече. На акаунта, който си създал на страницата на BioWare, тоест този, който използваш в Social Network-a им, въвеждаш кода, той се активира, сваляш си даунлоуда и куфееш. Няма значение на какъв компютър си, DLC-тата се активират специфично за акаунта, като можеш да си ги свалиш и двеста пъти, ако имаш време и желание.
Все пак гледай да запомниш акаунта си и да влезеш с него в играта, де.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 05 Фев 2010 11:36
Явно съм ти пропуснал отговора предният път или изключил. Мерси, супер значи ще ги активирам днес или утре.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Фев 2010 03:25
Врътнах я вчера, с общо време прекарано - 39 ч. Използвах сейва си от първата игра.
Парагон, пълни ъпгрейди, всички в екипа бяха лоялни. Всички оцеляха. Също и целия екипаж. Унищожих рийпъра, минах всички side quest-ове и всички звездни системи са на 100%.
Доволен съм. Чакам ME3. FINAL DESTINATION
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Фев 2010 15:21
Не мога да си обясня някои от изборите ви. о.О Имате най-напредничавата техничарка quarian или ходещото AI Legion, а за хакер в шахтата пускате печката-командос Jacob? Или заслепения от ярост I-ARE-CROGAN Grunt за лидер?
Оптимална конфигурация: шахта - Tali/Legion лидери на отбор 1/2: Miranda, Garrus биотик: Samara ескорт на екипажа: произволен лоялен персонаж финален екип: лоялни персонажи
No one dies. Achievement
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Фев 2010 16:04
Някой успя ли да умре  (смис Шепърд) ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Фев 2010 16:11
За да умре Sheps май трябва да се постараеш доста, т.е. никой да не ти е лоялен и да нямаш никакви ъпгрейди на кораба.
|
|
|
|
 |
Cyber-X
|
 |
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Фев 2010 16:39
dumbfuck написа: Деба, май само аз се преебах с Гарус мъртъв.  Взех го с мен и Самара докато тя ни пазаше от мухите и накрая той остана отвън и го наядоха. Тейн, Мордин и Джак също умряха. Миранда си я пазих  Иначе кораба на кълектърите го сринах, както и гетите  Екипажа ми е жив.. Btw какво направихте със куеста на Заид, спасихте ли хората или? Засега при мен само Тейн и Джак са мъртви. За Джак не ми пука особено, но за загубата на Тейн ще се разкаявам вечно...  (или поне докато свърша играта...)
___________________________________ meh.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Фев 2010 16:48
Тейн е болен и така или иначе след 1 година ще си умре.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Фев 2010 17:14
При мен първия път умряха Мордин и Тейн. Бях си втълпил, че който и да пусна в шахтите ще умре и затова пуснах Тейн (Не ми харесваше чак толкова, а странното е че при второто превъртане, започнах много да го харесвам) В крайна сметка му продупчиха главата и това беше  . Мордин пък въобще не разбрах как умря, само му показаха тялото, а мене ме оставиха да се ядосвам, защото много ме кефеше с простотиите дето ръсеше.  На второто превъртане вече гледах да правя правилните избори и всички си оживяха 
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Фев 2010 18:08
Firzen написа: Не мога да си обясня някои от изборите ви. о.О Имате най-напредничавата техничарка quarian или ходещото AI Legion, а за хакер в шахтата пускате печката-командос Jacob? Или заслепения от ярост I-ARE-CROGAN Grunt за лидер?
Оптимална конфигурация: шахта - Tali/Legion лидери на отбор 1/2: Miranda, Garrus биотик: Samara ескорт на екипажа: произволен лоялен персонаж финален екип: лоялни персонажи
No one dies. Achievement е аз се обосновах О.о бях наясно че маймуната джейкъб ще умре - а по-добре той, отколкото тали избрах крогана за лидер, само за да им го начукам на путките дето искаха много
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|