Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 31 Яну 2010 16:26
pcultimate написа: SPOILER Имам проблем при Rite of passage на Grunt вTuchanka Ruins ме пуска пред голямото червено копче и...нищо...Обикалях събрах всичко и пак нищо стрелях я глупавата стена всичко правих но не... Някакви идеи? SPOILER Някой път използваемите обекти от околната среда се бъгват и стават неизползваеми. Пробвай да смениш резолюцията или да застанеш пред него и да натиснеш ESC и после много бързо едно след друго ESC и SPACE.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 31 Яну 2010 23:49
Туко що я превъртях и като цяло е по-малко добра от първата.
Финалния бос е хипер лесен, както и цялата игра. Може би до някъде е виновна системата за регенерация.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 00:46
WidowmakeR написа: Туко що я превъртях и като цяло е по-малко добра от първата. Ебати изказа. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 01:33
Играта ми се стори в пъти по-бавна от първата игра. Разбирай го както искаш, а и това, което предлага е повече обикаляне из планети и странични куестове, а не главна мисия. Да сме честни - никой не обича страничните куестове...
И сканирането... сигурно 1-2 часа са ми минали в сканиране. Толкова е ужасно.
Системата за ъпгрейди също е ужасна - трябва да събереш достатъчно пари, да отлетиш до дадена планета, да си купиш ъпгрейда, да минеш през мъчителното сканиране, за да събереш ресурси и чак тогава да си направиш ъпгрейда.
И луута е махнат, което намалява кустомизацията на героя до 1% заради петте брони, които можеш да си купиш и намалява кустомизацията на партито до 0%. Не е готино да играеш RPG с почти 0% кустомизация...
И макото го няма. Преди слизаше на планетата, избиваш ги и тва е, а сега треа да сканиииииираш, да откриеш аномалията, да пратиш сонда и да слезеш, да изчакаш дългия лоадинг и накрая да се самоубиеш защото мисията ти е да включиш някакъв сонар или да събереш некви работи. Това е ужасно.
Тези неща не правят играта по-добра. Не ми пука колко добре е озвучена или колко добре са направен фейс-актинга. Искам да играя, а не да сканирам и да пускам сонари през по-голямата част от играта.
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 12:36
Къде пък си правил толкова сканиране бе. Две-три системи са достатъчни да имаш ресурси за всички ъпгрейди. Впрочем парите най-накрая имат някакво приложение - в единицата след първата по-сериозна мисия, пари не ти трябват до края. Финалния бос е обидно лесен, въпреки че презареждах сейфове да му се пробвам на Veteran и Hardcore. Иначе като цяло - играта ще връткам още доста пъти. 
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 12:48
Емануил написа: Къде пък си правил толкова сканиране бе. Две-три системи са достатъчни да имаш ресурси за всички системи. Е 3 системи за колко време мислиш че се сканират
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 13:14
Боже боже изкарахме гетите добри в какъв свят живеем ама много ме кефи лийджън 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Legion
|
 |
В момента играе: DiRT2 Mass Effect 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 15:02
denik написа: Боже боже изкарахме гетите добри в какъв свят живеем ама много ме кефи лийджън  мерси 
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 15:04
И Geth и Rachni, ако оставиш кралицата жива, най-вероятно ще помагат в третата част. Ще бъде Аll vs Тhe Reapers. A Legion и на мен много ми хареса като персонаж. Както и Thane и Jack. Най-често вземах със себе си тях и Garrus, който е станал доста badass.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 15:20
аз им унищожих станцията на гетите иначе и аз винаги вземах гарус с мене и третия вече според ситуацията за командир на втория отряд пък сложих грънт щото имам предчувствието че втория отряд ще се спомине пък гарус и джак ми бяха най-симпатични и ги взех със себе си и много кофти че тейн така умря безславно  има ли някакъв начин да не умре? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 15:25
При тебе как умря? При мене веднъж още в кораба(то там почти целия отряд умря) като се пробвах да ръшна без ъпгрейди  Едно желязо му се заби като копие в корема пък вече реално като си имах ъпгрейди и никой не умря по пътя в базата го уцелиха баш накрая като затваряхме една от вратите и така.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
gambit_12
|
 |
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 16:55
SPOILER Току-що превъртях играта. Всички оцеляха. Беше много лесен последния бос. Легион ми отваряше вратите. Заид ми водеше първия огнен екип. Втория го поведе Гарус. Самара правеше биотичното поле. Мордин изведе екипажа на Нормандия. През цялото врем с мен бяха Тейн и Грънт. Не знам защо повечето казват, че първата била по-добра. Кросчето е много по-добро от кръга, с който се целеше на 1-та. Тежките оръжия са много добра идея(най-доброто е M920 cain). По-тъмният сюжет на играта определено й подхожда. Сложната система за ъпгрейд е махната. По магазините не се използват куфарчета, от които нищо не се вижда. Класовете имат подобрени сили(поне сентинелът). И накрая, но не на последно място имаш цели 11 човека, които да ти помагат за през последната мисия и те умират чак тогава, а не като 1-та, където имаше 6 тийммейта и 2-ма умираха 2 мисии преди последната. SPOILER
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 19:51
WidowmakeR написа: Играта ми се стори в пъти по-бавна от първата игра. Разбирай го както искаш, а и това, което предлага е повече обикаляне из планети и странични куестове, а не главна мисия. Да сме честни - никой не обича страничните куестове...
И сканирането... сигурно 1-2 часа са ми минали в сканиране. Толкова е ужасно.
Системата за ъпгрейди също е ужасна - трябва да събереш достатъчно пари, да отлетиш до дадена планета, да си купиш ъпгрейда, да минеш през мъчителното сканиране, за да събереш ресурси и чак тогава да си направиш ъпгрейда.
И луута е махнат, което намалява кустомизацията на героя до 1% заради петте брони, които можеш да си купиш и намалява кустомизацията на партито до 0%. Не е готино да играеш RPG с почти 0% кустомизация...
И макото го няма. Преди слизаше на планетата, избиваш ги и тва е, а сега треа да сканиииииираш, да откриеш аномалията, да пратиш сонда и да слезеш, да изчакаш дългия лоадинг и накрая да се самоубиеш защото мисията ти е да включиш някакъв сонар или да събереш некви работи. Това е ужасно.
Тези неща не правят играта по-добра. Не ми пука колко добре е озвучена или колко добре са направен фейс-актинга. Искам да играя, а не да сканирам и да пускам сонари през по-голямата част от играта. Всички обичат страничните куестове, когато са добре направени, както са на някои от персонажите. Макото ми беше поне 3 пъти по-скучно и ужасно. В първата част минах само 2 планети, на които нямах куест, а тук имам намерение да сканирам всички системи. Повечето ъпгрейди се взимат от другите персонажи или по време на мисия, а не се купуват. За луута съм съгласен. Ако имаше и луут и ъпгрейди щеше да е перфектно 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 20:03
denik написа: Боже боже изкарахме гетите добри в какъв свят живеем ама много ме кефи лийджън  Култово - http://www.youtube.com/watch?v=ZwzoedQ_ZQ8
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 21:55
Tiny написа: Всички обичат страничните куестове, когато са добре направени, както са на някои от персонажите. Макото ми беше поне 3 пъти по-скучно и ужасно. В първата част минах само 2 планети, на които нямах куест, а тук имам намерение да сканирам всички системи. Да,ама никой не обича мейн куеста да се състои от 4 мисии за по 1 час всяка...И кое може да му е скучно на макото?Превозно средство,което си е част от мисиите...А не някъв безмислен скан,който само ти къса нервите.
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Фев 2010 22:02
Не мога да си изкарам музиката в Afterlife от главата...голяма зарибявка е 
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Фев 2010 00:09
макото пък беше едно от най забавните неща в тази игра и адски съжалявам че го няма тук (или негова подобрена версия) мега много се кефих да обикалям някакви забутани планети адски красиви или пък някви депресиращо пусти и да откривам някви странични куестове, да катеря разни върхове с много якото офроуд също и да убивам по 3-4 гети наведнъж с големия му хуй бтв ЛИЙДЖЪН РУЛЗ Вик, еми аз имах някви ъпгрейди там на кораба, ама не баш всичките - иначе и Тейн така умря при мен по ебати тъпия начин и онея въобще не ебааха Пък екипажа на кораба целия си замина (най-много съжалявам за онея двамата в машинното, щото големи бисери сипеха) бтв ебах джак ама нещо не ме накефи оставам си верен на ашлито!
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Фев 2010 00:25
При мен от екипажа някои останаха.От ония двамата долу остана само мъжа.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Фев 2010 01:41
ending spoilerЕми врътнах я Дадох на маймуната там да е специалист и очаквано умря, докато затваряше вратата (аз и затова него сложих ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ) После втория стрелкови отбор първо го водеше Грънт, а после Миранда, като през цялото време с мен бяха любимите Гарус и Джак (то беше ясно, че който е с мен няма да умре). Мордин ги върна онея в кораба, а Самара правеше бариерата и само с черния и с изключително симпатичния Тейн се разминах Боса много лесно го убих на нормал (то само с онова collector-ското оръжие му взех около половината кръв) и съответно избрах да го убият. Оная мутра с фаса малко ми се разсърди де, ама у пичку материну Много искам да разбера какво щеше да стане, ако бях избрал да запазим рийпъра. Някой може ли по-подробно да разкаже? Като цяло го нямаше това вълнение от края на играта, в сравнение с първата част, но пък много ме накефи на края как рийпърската флота наближаваше млечния път И боса беше по-лесен - на единицата много нерви потроших, докато убия Saren на нормал (след като sovereign се беше въплътил в него) а, едит: еми спасих половината екипаж и мъжа от машинното се е върнал верно 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Фев 2010 02:18
Кой имаш предвид под маймуната,циганина ли ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|