банаха ме от замундаТрифон Иванов написа:еми аз дадох линк ама nobody seems to care{SuPa-1337-Killa} написа:аз ся само длста чакам
Mass Effect 2
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Re: Mass Effect 2
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Има една мисия и цял един герой, предполагам, че е с собствена мисия.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
е то длц паковете са си чисти чийтове - получаваш мега яките предмети ей така на тепсия
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Тя тая първата мисия е мега малоумна.Ходиш в неква зона и събираш некви неща,няма нито бой нищо...И се минава за 10 минутиTiny написа:Има една мисия и цял един герой, предполагам, че е с собствена мисия.
- gambit_12
- В момента играе: Мнооооого неща
Току-що ми донесоха играта. Няма да ставам от компютъра
I reject you reality and substitude my one
Е честно да си кажа чакането си заслужаваше.Тоя Collector's Edition направо ми напълни душата.Много готин дизайн.Честито на всички които са си го поръчали.
It's time to play the game.
It's time to play the game.
Ох, тъкмо се прибрах с Колекционерското издание...
На тези мои събратя, които го имат, ще кажа: Евала, момци! Чакането си заслужаваше.
А на тези, които са си изпразнили душата с пиратски версии... Ах, клетници!!!
На тези мои събратя, които го имат, ще кажа: Евала, момци! Чакането си заслужаваше.
А на тези, които са си изпразнили душата с пиратски версии... Ах, клетници!!!
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Напълно си заслужаваше.Draksis написа:На тези мои събратя, които го имат, ще кажа: Евала, момци! Чакането си заслужаваше
:O
Вчера я инсталирах, за 28 часа я превъртях
)
Уникална!
Възможни спойлери, ала бала...
Жалко само, че Thane умря...уж имах всички ъпгрейди на кораба, бях минал всички куестове на съекипниците, а го убиха точно като Jack не успя да задържи бариерата. Жалко наистина, беше ми от любимите герои.
Най-накрая можеш да продължиш да играеш след като превъртиш играта...върховно.
Като се отърся малко и най-накрая отида до тоалетна ще споделя още впечатления
Готов съм да мина края пак, кажете само как да запазя Thane
Уникална!
Възможни спойлери, ала бала...
Жалко само, че Thane умря...уж имах всички ъпгрейди на кораба, бях минал всички куестове на съекипниците, а го убиха точно като Jack не успя да задържи бариерата. Жалко наистина, беше ми от любимите герои.
Най-накрая можеш да продължиш да играеш след като превъртиш играта...върховно.
Като се отърся малко и най-накрая отида до тоалетна ще споделя още впечатления
Готов съм да мина края пак, кажете само как да запазя Thane
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
И аз първия път като минах тая мисия избрах Jack и Гарус умря. По-късно загубих и Легион, а тъй като те двамата най ми допадат, реших да преиграя мисията. Този път сложих Самара на мястото на Джак и никой не умря, пробвай и ти.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Вчера си я инсталирал и за 28 часа си я превъртял?Как става тваИзход написа:Вчера я инсталирах, за 28 часа я превъртях)
Има ли начин да запазя по някакъв начин екипировката на Гарус здрава че тъи като е счупена стои много гадно,става въпрос за мисията когато го наемам?
и аз по-горе съм питал същото и отговорът е "не"FortheHorde написа:Има ли начин да запазя по някакъв начин екипировката на Гарус здрава че тъи като е счупена стои много гадно,става въпрос за мисията когато го наемам?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Аахаха....Техното на Legion
btw....Минах я без никой да умира
....освен екипажа на кораба 
btw....Минах я без никой да умира
I wanna be sedated.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
SPOILER
Имам проблем при Rite of passage на Grunt вTuchanka Ruins ме пуска пред голямото червено копче и...нищо...Обикалях събрах всичко и пак нищо стрелях я глупавата стена всичко правих но не...
Някакви идеи?
SPOILER
Имам проблем при Rite of passage на Grunt вTuchanka Ruins ме пуска пред голямото червено копче и...нищо...Обикалях събрах всичко и пак нищо стрелях я глупавата стена всичко правих но не...
Някакви идеи?
SPOILER
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Сигорно нещо ти се е бъгнало. Трябва да ти светне зелено, такаче рестартирай мисията и вижpcultimate написа:SPOILER
Някакви идеи?
SPOILER
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Пробва ли да го натиснеш ?pcultimate написа:SPOILER
Някакви идеи?
SPOILER
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Пробвах да рестартвам, да лоудвам от различни места, да го стрелям с всички видове патрони и оръжия, да го удрям с всички видове абилитита да го ритам да го melee-вам, да го псувам дори му обещах една бира ако ме пуснеWannabe написа:Пробва ли да го натиснеш ?pcultimate написа:SPOILER
Някакви идеи?
SPOILER
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Кат гледам май не еFanatic написа:A пробва ли да отидеш до него и да натиснеш Use....