Download
Минимални изисквания:
Processor: Intel 2.4Ghz / AMD 2.0 GHz
RAM: 1 GB
Video card: GeForce 7900 / Radeon HD 3850
VRAM: 256 MB
HDD: 10 GB Free Space
Тъпа ми се види.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аз дори нямам намерение да я започна. Отделил съм си Castlevania 1, 3, 4, Bloodlines и Symphony of the Night и това са игрите от поредицата, които мисля да превъртя. Вчера превъртях последната и толкова много ме накефи, че мисля да я превъртя пак, а и не съм отключил още всички тайни. Започнах на няколко пъти единицата, но е супер трудна мамка му, трябва някой свободен ден да си отделя и да цикля само нея за да я врътна. Bloodlines също е много добра и май тя ще е следващата, от тази поредица, която ще превъртя.Fenrir написа:+1 за контролите.Доста игри на Capcom са ми харесвали, но едва след като упорито поиграя 2 -3 часа.Е .... тази не е от тях.Разочаровaн съм.
@WidowmakeR, ако имаш търпението да превъртиш Simon's Quest, те признавам, аз с 300 зора го направих една вечер. д;
След като превъртиш единицата или тройката се чувставаш като Бог!WidowmakeR написа:Аз дори нямам намерение да я започна. Отделил съм си Castlevania 1, 3, 4, Bloodlines и Symphony of the Night и това са игрите от поредицата, които мисля да превъртя. Вчера превъртях последната и толкова много ме накефи, че мисля да я превъртя пак, а и не съм отключил още всички тайни. Започнах на няколко пъти единицата, но е супер трудна мамка му, трябва някой свободен ден да си отделя и да цикля само нея за да я врътна. Bloodlines също е много добра и май тя ще е следващата, от тази поредица, която ще превъртя.Fenrir написа:+1 за контролите.Доста игри на Capcom са ми харесвали, но едва след като упорито поиграя 2 -3 часа.Е .... тази не е от тях.Разочаровaн съм.
@WidowmakeR, ако имаш търпението да превъртиш Simon's Quest, те признавам, аз с 300 зора го направих една вечер. д;
Penny написа:ave isus e pokemon ve
В нета бацеblackmaster написа:Сори за флууда ама къде мога да си намеря свестен торент на Warhammer dow 2?
Тези с [Nuked] пред името търси, те са читавите.blackmaster написа:Сори за флууда ама къде мога да си намеря свестен торент на Warhammer dow 2?
Повечето хора, както и повечето сайтове и медии. Bionic Commando Rearmed е много добра, Bionic Commando - не.STARS написа:И кой каза, че Bionic Commando не ставала ?