Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Dark Void
Публикувано на: 20 Яну 2010 00:51

Download

Минимални изисквания:

Processor: Intel 2.4Ghz / AMD 2.0 GHz

RAM: 1 GB

Video card: GeForce 7900 / Radeon HD 3850

VRAM: 256 MB

HDD: 10 GB Free Space

Тъпа ми се види. :? На вас?

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Заглавие: Re: Dark Void
Публикувано на: 20 Яну 2010 01:23

Mм...на Сарсот е което определено е + .Трейлъра не беше зле,но вразите ми се видяха доста смешни.Аве...не бих се хванал да я играя,особено като се има предвид какви игри излизат следващите няколко месеца.Но иначе играта си изглежда добре,малко смешна,но все пак... :IMNOOB:
Пс.Съжелявам за нообския коментар. :oops:

Профил

Публикувано на: 20 Яну 2010 13:46

Ами то и Bionic Commando беше на Capcom ама играта беше отчайваща, така че това не е никакъв плюс.

Първото нещо, което ми направи впечатления при включването на играта беше отчайващо лошия контрол над героя. Не, че се управлява от много бутони, а заради това, че всичко става много бавно или много бързо. Колкото и да си играх със скоростта на мишката просто не можах да си наглася така, че да ми е точно всичко. Второто нещо, което ми направи впечатление е посредствената графика. Изглежда толкова добре на картинки и ревюта, но видиш ли я със собствени очи всичко придобива друг образ. Третото нещо което забелязах е при звука - не при ефектите от оръжията или околната среда, а при актьорската игра. Всяка дума, която изричат героите звучи някак изкуствено. Очаквах, че ще е тъпа игра, но сега дори бих казал, че леко надхвърля очакванията ми. Все пак ако някой има много свободно време и няма какво друго да прави, може да пробва играта, поне докато излязат наистина добрите заглавия. Аз лично бих се отдал на старите класики като Castlevania и Megaman, защото все още има някои които не съм ги изигравал, а и са доста по-сносни от тази гавра. Megaman е игра на Capcom, не тази простотия! Защо просто не се придържат към това, което е готино...

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Яну 2010 14:05

+1 за контролите.Доста игри на Capcom са ми харесвали, но едва след като упорито поиграя 2 -3 часа.Е .... тази не е от тях.Разочаровaн съм.
@WidowmakeR, ако имаш търпението да превъртиш Simon's Quest, те признавам, аз с 300 зора го направих една вечер. д;

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Публикувано на: 20 Яну 2010 14:14

Fenrir написа:
+1 за контролите.Доста игри на Capcom са ми харесвали, но едва след като упорито поиграя 2 -3 часа.Е .... тази не е от тях.Разочаровaн съм.
@WidowmakeR, ако имаш търпението да превъртиш Simon's Quest, те признавам, аз с 300 зора го направих една вечер. д;

Аз дори нямам намерение да я започна. Отделил съм си Castlevania 1, 3, 4, Bloodlines и Symphony of the Night и това са игрите от поредицата, които мисля да превъртя. Вчера превъртях последната и толкова много ме накефи, че мисля да я превъртя пак, а и не съм отключил още всички тайни. Започнах на няколко пъти единицата, но е супер трудна мамка му, трябва някой свободен ден да си отделя и да цикля само нея за да я врътна. Bloodlines също е много добра и май тя ще е следващата, от тази поредица, която ще превъртя. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Яну 2010 17:19

WidowmakeR написа:
Fenrir написа:

Аз дори нямам намерение да я започна. Отделил съм си Castlevania 1, 3, 4, Bloodlines и Symphony of the Night и това са игрите от поредицата, които мисля да превъртя. Вчера превъртях последната и толкова много ме накефи, че мисля да я превъртя пак, а и не съм отключил още всички тайни. Започнах на няколко пъти единицата, но е супер трудна мамка му, трябва някой свободен ден да си отделя и да цикля само нея за да я врътна. Bloodlines също е много добра и май тя ще е следващата, от тази поредица, която ще превъртя. :)

След като превъртиш единицата или тройката се чувставаш като Бог! :lol:
След двойката просто изпитах съжаление, че съм й отделил някакво време. ;д

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Яну 2010 18:47

Сори за флууда ама къде мога да си намеря свестен торент на Warhammer dow 2?

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 21 Яну 2010 04:30

blackmaster написа:

В нета баце :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2010 10:11

blackmaster написа:

Тези с [Nuked] пред името търси, те са читавите.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2010 12:25

Мерси.

Профил

Аватар
В момента играе: Overlord 2, Prototype
Публикувано на: 22 Яну 2010 08:15

И кой каза, че Bionic Commando не ставала ? Играта не беше хич лоша. Колкото до Dark Void, демото хич не ми хареса ... много дървена ми се видя играта. По-натам и цялата ще пробвам.

Профил Skype

Публикувано на: 22 Яну 2010 14:01

STARS написа:
И кой каза, че Bionic Commando не ставала ?

Повечето хора, както и повечето сайтове и медии. Bionic Commando Rearmed е много добра, Bionic Commando - не.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com