А ти ми обясни защо не? Какво лошо има човека да слуша разнообразни неща? Не е "тру" лиМоридин написа:Добре бе, обясни ми как ще слагаш Мардук и Горгорот на един ред с Рамщайн, Менсън и тая пикоч на Дани Филт, ебати.
МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА !
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА !
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Не, не е до трю и ънтрю.
На мен в плейлиста ми вървят Sodom и след тях директно Bob Marley, за какво разнообразие си тръгнал да ми говориш.
По-скоро става дума за синдрома неосъзнат музикален вкус или "това са петте неща, дето съм слушал и затова са ми любими". Защото, нали се сещаш, ако пичът наистина се кефеше на Marduk, до тях нямаше да сложи Manson, а Mayhem да речем. Ако се наложи пък да ти обясня и това, значи изобщо не знаеш за какво говорим.
Но
Това са неща, за които нямам никакво намерение да влизам в спор.
На мен в плейлиста ми вървят Sodom и след тях директно Bob Marley, за какво разнообразие си тръгнал да ми говориш.
По-скоро става дума за синдрома неосъзнат музикален вкус или "това са петте неща, дето съм слушал и затова са ми любими". Защото, нали се сещаш, ако пичът наистина се кефеше на Marduk, до тях нямаше да сложи Manson, а Mayhem да речем. Ако се наложи пък да ти обясня и това, значи изобщо не знаеш за какво говорим.
Но
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Менсън е слаботелесен гей!
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Пич ти имаш проблеми. Това да не ти е топ 5 твой любими групи. Човека си е казал неговите предпочитания. Иначе ако аз сега кажа Disturbed, Enya, Era , Killswitch Engage пак ли ще писнеш, че не ти харесва на "теб" ? Земи се осъзнайМоридин написа:Не, не е до трю и ънтрю.
НоТова са неща, за които нямам никакво намерение да влизам в спор.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Аз пък си пускам Pantera и Infernal Majesty, а после Green Day. Къде виде проблем, а?!
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
На мен пък ми пускат Слипкнот, а аз ги сменям на Тони Стораро.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Seigar -X-, ти тъп ли си или какво?
Много сте ми интересни като писнете сякаш сте ощипани по гъза, когато някой ви рече нещо, влизащо в разрез с вкусовете ви. Не съм ви принудил да слушате каквото и да било бе, да ви еба майката.
За моя вкус той слуша лайна ---> отивам и му го казвам. Алоу, тука е форум - демек водят се дискусии. ПРЕЗ КУРА МИ ЩЕ БЪДЕ, ако всеки само си пльосне любимата групичка; какъв е смисълът, ще попитам?
Suck on that...
Много сте ми интересни като писнете сякаш сте ощипани по гъза, когато някой ви рече нещо, влизащо в разрез с вкусовете ви. Не съм ви принудил да слушате каквото и да било бе, да ви еба майката.
За моя вкус той слуша лайна ---> отивам и му го казвам. Алоу, тука е форум - демек водят се дискусии. ПРЕЗ КУРА МИ ЩЕ БЪДЕ, ако всеки само си пльосне любимата групичка; какъв е смисълът, ще попитам?
Suck on that...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Моридин написа:По-скоро става дума за синдрома неосъзнат музикален вкус или "това са петте неща, дето съм слушал и затова са ми любими". Защото, нали се сещаш, ако пичът наистина се кефеше на Marduk, до тях нямаше да сложи Manson, а Mayhem да речем. Ако се наложи пък да ти обясня и това, значи изобщо не знаеш за какво говорим.
Да, да...
a.k.a. Disturbed
Tony StoraroМоридин написа:ПРЕЗ КУРА МИ ЩЕ БЪДЕ, ако всеки само си пльосне любимата групичка
ТОНИ
СТОРАРО!

СТОРАРО!

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Да живее метъла Static X - Destroyer
П.С. Тони Стругаро, Милко Каналджиев, Аналия, Гъзис и всички подобни на компанията ЛАЙНЕР могат да ме цункат там където слънце не огрява. Изпросте държавата от вас бе селяндури ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
Steel
- Обратна връзка:
я се успокой бе, алоDumb_Joe написа:Да живее метъла Static X - Destroyer![]()
![]()
![]()
П.С. Тони Стругаро, Милко Каналджиев, Аналия, Гъзис и всички подобни на компанията ЛАЙНЕР могат да ме цункат там където слънце не огрява. Изпросте държавата от вас бе селяндури
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Метъл естествено:sepultura,slayer,iced earth,първите 5 албума на metallica както и последния им.T'ва са ми най-любимите банди.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Шампанско и сълзи.
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Чичо Тони е номер 1
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2