Моридин написа:Добре бе, обясни ми как ще слагаш Мардук и Горгорот на един ред с Рамщайн, Менсън и тая пикоч на Дани Филт, ебати.
А ти ми обясни защо не? Какво лошо има човека да слуша разнообразни неща? Не е "тру" ли
Моридин написа:Добре бе, обясни ми как ще слагаш Мардук и Горгорот на един ред с Рамщайн, Менсън и тая пикоч на Дани Филт, ебати.
Пич ти имаш проблеми. Това да не ти е топ 5 твой любими групи. Човека си е казал неговите предпочитания. Иначе ако аз сега кажа Disturbed, Enya, Era , Killswitch Engage пак ли ще писнеш, че не ти харесва на "теб" ? Земи се осъзнайМоридин написа:Не, не е до трю и ънтрю.
На мен в плейлиста ми вървят Sodom и след тях директно Bob Marley, за какво разнообразие си тръгнал да ми говориш.
По-скоро става дума за синдрома неосъзнат музикален вкус или "това са петте неща, дето съм слушал и затова са ми любими". Защото, нали се сещаш, ако пичът наистина се кефеше на Marduk, до тях нямаше да сложи Manson, а Mayhem да речем. Ако се наложи пък да ти обясня и това, значи изобщо не знаеш за какво говорим.
НоТова са неща, за които нямам никакво намерение да влизам в спор.
Моридин написа:По-скоро става дума за синдрома неосъзнат музикален вкус или "това са петте неща, дето съм слушал и затова са ми любими". Защото, нали се сещаш, ако пичът наистина се кефеше на Marduk, до тях нямаше да сложи Manson, а Mayhem да речем. Ако се наложи пък да ти обясня и това, значи изобщо не знаеш за какво говорим.
Моридин написа:ПРЕЗ КУРА МИ ЩЕ БЪДЕ, ако всеки само си пльосне любимата групичка

Dumb_Joe написа:Да живее метъла Static X - Destroyer![]()
![]()
![]()
П.С. Тони Стругаро, Милко Каналджиев, Аналия, Гъзис и всички подобни на компанията ЛАЙНЕР могат да ме цункат там където слънце не огрява. Изпросте държавата от вас бе селяндури