Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Шибан Giuld Wars проблем Публикувано на: 15 Яну 2010 10:59
Та така-влизам си аз днес в играта. Инсталират се пачовете, влизам в главното меню, почвам да си пиша глупостите и гледам няква нова опция-да си въвеждам името на героя. Викам си-бал съм му майката, бе! Щастие, че имах някви скрийнове и там ми пишеше името на героя, та се оправих. Обаче въвеждам пароли-курец братче. Ресетвам си паролата, пращат ми нова, влизам си пак в играта, въвеждам всичко и какво-Your account has been blocked because of account issue. Та как, мамичката им мръсна, да си вляза в шибаната игра?! След като нито съм псувал в Уърлд чата, нито съм продавал/купувал валута, нито нищо.Къв е тоя шибан issue, като не се сещам да съм съгрешил с нищо?! Знам, че има някои хора дето играят-та кажете-трябва ли да се направи нещо специално, или акаунта си е ебал мамата?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Шибан Giuld Wars проблем Публикувано на: 15 Яну 2010 12:38
И аз имах такъв проблем,но след като писах на Arena Net и им обясних,че не съм правил нищо нелегално с акаунта ми го върнаха.Така,че пробвай и ти-нищо няма да загубиш
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Шибан Giuld Wars проблем Публикувано на: 15 Яну 2010 12:51
Пишеш да ти го върнат и толко.Нищо странно няма,кражби на акаунти постоянно
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Шибан Giuld Wars проблем Публикувано на: 15 Яну 2010 19:22
Я кажете как по-точно да им пиша и какво долу-горе?! Щото писмата не са ми силната страна по английски... Бе, пратих им имейл, да се надяваме, че ще ми върнат акаунта, че то с моя английски....
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Шибан Giuld Wars проблем Публикувано на: 15 Яну 2010 19:43
Greetings to you too,
I would like to appeal my account suspension,due to the fact that i have not played on it since almost an year.It is frozen since January this year,as I recall,and I,or anyone that I know,have not used it since than.I can assure you that I have not made any attempt of selling it,or trading with it in any way.I am aware of the numerous account frauds and I suppose I have been a victim of one.
So,my point is,is there a way I can prove to you that I have not attempted anything against your policy,so that you can give me back my account?
Е тва е последния мейл дет писах на близард за уоу акаунта ми.Върнаха ми го след 1-2 дена
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|