Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Шибан Giuld Wars проблем
Публикувано на: 15 Яну 2010 10:59

Та така-влизам си аз днес в играта. Инсталират се пачовете, влизам в главното меню, почвам да си пиша глупостите и гледам няква нова опция-да си въвеждам името на героя. Викам си-бал съм му майката, бе! Щастие, че имах някви скрийнове и там ми пишеше името на героя, та се оправих. Обаче въвеждам пароли-курец братче. Ресетвам си паролата, пращат ми нова, влизам си пак в играта, въвеждам всичко и какво-Your account has been blocked because of account issue. Та как, мамичката им мръсна, да си вляза в шибаната игра?! След като нито съм псувал в Уърлд чата, нито съм продавал/купувал валута, нито нищо.Къв е тоя шибан issue, като не се сещам да съм съгрешил с нищо?!
Знам, че има някои хора дето играят-та кажете-трябва ли да се направи нещо специално, или акаунта си е ебал мамата?!

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Заглавие: Re: Шибан Giuld Wars проблем
Публикувано на: 15 Яну 2010 12:38

И аз имах такъв проблем,но след като писах на Arena Net и им обясних,че не съм правил нищо нелегално с акаунта ми го върнаха.Така,че пробвай и ти-нищо няма да загубиш :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2010 12:51

Пишеш да ти го върнат и толко.Нищо странно няма,кражби на акаунти постоянно

Профил ICQ Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 15 Яну 2010 19:22

Я кажете как по-точно да им пиша и какво долу-горе?!
Щото писмата не са ми силната страна по английски...
Бе, пратих им имейл, да се надяваме, че ще ми върнат акаунта, че то с моя английски.... :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2010 19:43

Greetings to you too,

I would like to appeal my account suspension,due to the fact that i have not played on it since almost an year.It is frozen since January this year,as I recall,and I,or anyone that I know,have not used it since than.I can assure you that I have not made any attempt of selling it,or trading with it in any way.I am aware of the numerous account frauds and I suppose I have been a victim of one.

So,my point is,is there a way I can prove to you that I have not attempted anything against your policy,so that you can give me back my account?

Е тва е последния мейл дет писах на близард за уоу акаунта ми.Върнаха ми го след 1-2 дена

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com