Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Mass Effect 2
Публикувано на: 03 Яну 2010 22:50

Ами аз нищо не знаех за играта (Dragon Age де) освен две клипчета, които бях гледал, ама пак си я купих в деня на релийза, дори без да знам за какво си давам парите. Просто се водех от максимата "BioWare - добро" и така си беше... :)

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 04 Яну 2010 12:47

още малко остана хора

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Яну 2010 22:46

{SuPa-1337-Killa} написа:
още малко остана хора

22 дена само :notfair: :clap:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2010 09:13

До тук знаем, че имаме Грънт (кроуган), салариански учен, Самара (асари), Зиро (човек), Миранда (човек), Джейкъб (човек), Тейн (водна раса), Тали (куориан). Какви ще са според вас другите съекипници? Предполагам ще имаме поне един туриан, като се надявам това да е Гарус. Мисля, че минимум двама от съекипниците ще са от старият отбор. Интересно ми е каква ще е връзката между Collectors и Рийпърите и изобщо има ли такава? Знаем, че Андерсън е вече council member ако сме завършили играта по добрият начин. Новата Нормандия ще е по добра от старата със собствено АИ и добрият стар Джоукър като пилот. Шепърд получава белези по лицето след злопулука и предполагам това ще е при атаката над старата Нормандия като ще имаме избор дали да ги излекуваме или да ги оставим. Понеже сигурно ще играя с жена няма да ги оставя, но ако играех с оригиналният Шепърд определено ще допринесе към ренегейд атмосферата, а моят Шепърд определено ще е ренегейд. :wink: Вие - парагон или ренегейд? Някак си при атмосферата на двойката силно се надявам да има още повече ренегейд възможности. Сигурно ще съм чист войник но при положение, че има толкова много нововъведения при биотиците, определено ще направя и биотик герой.

Иначе да остава още малко :P и вече ще можем да обсъждаме кой какво е направил и избрал.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2010 10:28

и аз съм си чист войник нали ще си използвам сейфа от старата :wink: иначе да на баиотиците ме кефи онова дроунче кадето ще можеш да пускаш да се бие с тебе

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Публикувано на: 05 Яну 2010 11:55

Относно съекипиниците - уви, от BioWare потвърдиха, че само Тали и Гарус ще се завърнат като съотборници. Другите последователи са по ред: Джейкъб Тейлър, Миранда Лоусън, Тейн Криос, Грънт, Субект Зиро, Мордин Солус и Самара. Последният съотборник все още остава неназован. За щастие, всеки от предишните съекипници ще се завърне в продължението, играейки ключова, макар и неигруема роля в историята. Фенове спекулират, че последния неназован член на отряда ще е именно един от старите ни познайници, като диалогът, който проведете с тях, ще е отговорът за тяхното повторно наемане.

Интересно е да се отбележи завръщането на Конрад Върнър, "фенът" ви от Цитаделата. В зависимост от отношението ви към него, той или ще ви направи живота черен, или ще е един от най-верните ви съюзници. И тук следва неизменната фраза "like WTF?!".

Жалко, че (поне засега) Рекс не е потвърден като присъстващ член на звездния екип. За мен обаче завръщането на Гарус и Тали, както и присъствието на Самара (<3) е повече от задоволително.

Малко предистория за Гарус. СПОЙЛЕРИ! КОЙТО НЕ ИСКА ДА СИ РАЗВАЛЯ КЕФА ОТ ИСТОРИЯТА ДА НЕ ЧЕТЕ!!!

В продължението на историята Шепърд е посъветван да наеме тактически гений, познат като "Архангел". Търсенето на агента отвежда отбора до Омега, където виждат Архангела да отблъсква нападение от страна на група наемници, водени от Джарот. След като екипа се добира до агента, той сваля шлема си и разкрива, че е не друг, а самия Гарус. След като обяснява ситуацията на Шепърд, той и екипа прочистват моста, на който се намират и успешно се омитат от Омега. След това Гарус се присъединява към отбора. Край на спойлерите.

Хубаво е да се отбележи обаче репликата на Гарус - "Just like old times, Shepard". Мен лично тръпки ме побиват от това, за вас не знам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2010 13:02

Последният съотборник, според мен, ще е Legion. За незапознатите - гет, способен да мисли самостоятелно и обсебен от Шепърд до такава степен, че си е сложил парче от неговата броня(която навярно се разбива при унищожаването на Normandy). Ако се сещате, именно него показаха BioWare в първия трейлър. Шепърд ще трябва да се срещне с него, за да разбере WTF is his problem?! ;]

Профил

Публикувано на: 05 Яну 2010 13:22

Да, наистина се предполага, че ще е той, но аз все пак бих искал да смятам, че BioWare милостиво ще ни предложат някоя от старите мутри. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2010 14:28

Добре, а някой има ли идея как се определя какви решения си вземал в първата част ако не си пазиш сейфовете? Защото аз не си ги пазя (за което супер ме е яд), а не ми се преиграва отново първата част.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2010 14:35

Играта ще има специална интродукция, в която избираш как е преминала първата част ако направиш нов герой. Аз също не си пазя сейвовете и ще правя нов герой. Предполагам нещо като диалога на Котор 2 който водиш с Атон и той разправя първата част и ти можеш да го поправяш или потвърждаваш.

Което значи, че получаваме 8 човека за сметка на 6-те в първата част. Лично аз изобщо не се кефя на Тали и веднага бих я заменил за Кейдън или Рекс. Предполагам че Легион ще е 8-ият, ще е доста интересно гет като съекипник. Лично за мен единственото кофти откъм новият екипаж ще е романса. За мъжки герой предостатъчно възможности - Миранда, Зиро и Самара са ми предостатъчни ;) Според мен обаче няма да има възможност за романс със Самара, иначе бих я избрал пред Лиара на секундата. Ако трябва да избирам между Миранда и Зиро мисля, че бих избрал Зиро. За момента Зиро е най вероятният ми избор но ще видим. За женски герой обаче ще съква - Джейкъб изобщо не ме кефи а ми се струва малко вероятно да има романс с Тейн, Грънт или Мордин (ти представяш ли си със салариан :lol: ). Ако Легион е 8-ият изключваме. Тоест от възможните се надявам да е Гарус макар че пак малко вероятно, остава Кейдън да се завърне. Но при възможности като трите женски персонажи, сериозно обмислям да направя мъжки герой.

Иначе Драксис мерси, че сложи червено. От тук нататък нека тагваме евентуални спойлери и прочие с червено за да не си разваляме кефа.

Профил

Публикувано на: 05 Яну 2010 15:47

Винаги тагвам спойлерите, които давам.

За съжаление обаче, дори и да ми извадят очите от предупреждения, винаги чета чуждите. Дори сега ако някой се появи от нищото, и почне да разправя за историята в Dragon Age: Awakening, всичкото ще го погълна на един дъх, въпреки че после ще съжалявам. Гадост.

Относно романсите - все още BioWare мълчат относно въпроса дали ще можем да ухажваме и Самара. Миранда и Зиро са потвърдени като потенциални сексуални партньори, но Самара остава под въпрос. Иначе, ако тя бъде разкрита като вероятно зайче, то изборът за женските песонажи става ясен - Тейн, Джейкъб и Самара, като асарианката ще бъде на "разположение" и за двата пола, също като Лиара.

А защо Тейн? Заради прекалено хуманоидната му физика. Докато Мордин, Гарус и Грънт са прекалено "извънземни", Тейн максимално доближава "мерките" на средностатистически човек. Поне така смятам аз. Отворен съм към критика и нови предложения. ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2010 09:06

И аз съм по принцип така. Колкото и да са тагнати винаги ги чета. Но от както прочетох, че всъщност ти си Реван в Котор се заклех повече да не чета нищо щото така си развалих кулминацията в историята на играта. Не попречи да ми стане една от най любимите но просто щеше да е още по яко ако не знаех.

Иначе според мен Зиро ще е потенциална и за двата пола. Надявам се Самара също да е възможност но от каквото се знае за нея ми се струва по скоро, че няма да бъде. С характера и ми се струва по скоро да бъде нещо като съветник като Крея в Котор 2. Тейн ми се струва малко вероятно, не би било логично. До колкото разбрах бройката на съекипниците всъщност ще е 10 тъй че може би повече от старите съекипници ще се завърнат. Струва ми се още, че някои ще са заменими - например ако не си убил Рекс, той ще е навместо Грънт, пък ако си убил Рекс, Грънт ще заеме неговото място. Надявам се да бъде така поне но ще видим. От това което съм чувал Рекс няма да е част от отбора. Интересно ми е ако Шепърд умре във втората част, кой ще е главният герой в третата, бая ще трябва да се потрудят при положение, че ще има два изцяло различни героя. Най-интересно ще е разликите в играта при изборите от първата част. Надявам се да има стабилна разлика в играта особено при това дали си спасил council-a или не.

Аз лично бях earth-born, ruthless, soldier, женски герой. Спасих колонията на Ферос, спасих Ракни кралицата, убих Рекс, оставих Ашли да умре на Вирмире, избрах Кейдън като романс и оставих council-a да умре, като избрах Андерсън за водач понеже Удина ме дразнеше в цялата игра пък и би било логично при предстояща война главокомандващ да е военен с опит и второ мой човек, който няма да ме преебе. Като цяло си го карах про-хуманист в цялата игра и цаках извънземните ;)

Профил

Публикувано на: 06 Яну 2010 09:15

Кейси Хъдзън каза отдавна, че ако Шепърд умре във втората част, в третата пак ще играеш с него, въпреки че няма да е "твоя" Шепърд. Тъй че ще се напъна да го оставя жив.

Всъщност аз мисля, че bloodbath края ще е ако минеш играта на бегом, без да си даваш труда да минаваш различни side-quests. Както в Dragon Age, когато, без да си осигурил достатъчно подкрепа от страна на благородниците по време на Landsmeet-a, те избират Логейн.

Аз бях Инфилтратор, Spacer, War Hero. Въпреки че това няма значение, де, в началото на играта ще можеш да си промениш класа, пола и background-a, ако желаеш. Въпреки че кой би искал?

Имам и мъжки Soldier, който направих само и само да мина историята и от мъжка страна. Инфилтраторката ми обаче си ми остава любима, не не последно място защото я направих смазващо маце. :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2010 08:51

Не знам дали е отговорено на този въпрос, но:
Ако решиш да си направиш нов герои в Mass Effect 2 ще можеш ли да избираш предисторията му? Т.е. дали да е оставил съвета да умре, rachni-то да живее и т.н.?

агентите са педали
напускам форума

Профил

Публикувано на: 12 Яну 2010 09:25

Да.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2010 18:44

Колкото и невероятно да звучи тука тази по мяса на човек :blink: :hmmmm:

http://www.youtube.com/watch?v=J80cRrQzRmE

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2010 23:21

тия момиченца много ги мразя "мъжкараните" ако имах вазможноста тая бих я гръмнал веднага а Миранда ще я отрепа само щот е от серберус ее де да не беше свързана исторята деба :x ама нема нищо може и моя пич от доброто ченге да стане лошото копеле

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 13 Яну 2010 00:51

офффф трябва да я преигравам, а така мразя да преигравам игри (както и да гледам филми втори път), че направо.... но пък няма да е зле хем да си припомня и историята

то хубаво ще е ако наистина можем да си изберем какви точно сме били преди (дали сме убили арахната, дали сме убили рекс, как сме постъпили на финала и т.н.), но друго си е ако си с точно твоя човек от първата част :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
Публикувано на: 14 Яну 2010 10:27

Не няма да има диалог в началото на играта какви сме били. Просто прекалено много избори се пренасят във втората част. За тези с новите герой изборите се избират рандом.

Профил

Публикувано на: 14 Яну 2010 11:07

Ако се съди по тази тема Bioware ще имат много по-голям успех ако зарежат RPG-тата и започнат да правят някакви Dating симулатори.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com