Защо като опитам да си вляза с акаунта (Wannabe) и ми казва,че паролата ми е грешна?Не съм си я променял.И опцията за забравена парола нещо не бачка.Някои от админите става ли да ми я прати на мейл-а (wannado@abv.bg) ръчно?
Boby
Заглавие: Re: Не мога да си вляза с акаунта
Публикувано на: 21 Ное 2009 17:49
Wannnabe написа:
Защо като опитам да си вляза с акаунта (Wannabe) и ми казва,че паролата ми е грешна?Не съм си я променял.И опцията за забравена парола нещо не бачка.Някои от админите става ли да ми я прати на мейл-а (wannado@abv.bg) ръчно?
Провери си пощата
¦•••SHERIFA•••¦
Публикувано на: 21 Ное 2009 18:08
Wannnabe написа:
И опцията за забравена парола нещо не бачка
Тя не работеше и март месец. Извод ?
Ванабе
Публикувано на: 22 Ное 2009 17:25
Boby написа:
Wannnabe написа:
Провери си пощата
Провери си твойта хах :/
Boby
Публикувано на: 22 Ное 2009 18:51
Wannnabe написа:
Провери си пощата пак - причината не е в нашия телевизор
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 22 Ное 2009 22:09
Мерси много Иначе мейла верно е бил друг,аз тоя го бях забравил че съществува даже
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения