Не мога да си вляза с акаунта
Не мога да си вляза с акаунта
Защо като опитам да си вляза с акаунта (Wannabe) и ми казва,че паролата ми е грешна?Не съм си я променял.И опцията за забравена парола нещо не бачка.Някои от админите става ли да ми я прати на мейл-а (wannado@abv.bg) ръчно?
Re: Не мога да си вляза с акаунта
Провери си пощатаWannnabe написа:Защо като опитам да си вляза с акаунта (Wannabe) и ми казва,че паролата ми е грешна?Не съм си я променял.И опцията за забравена парола нещо не бачка.Някои от админите става ли да ми я прати на мейл-а (wannado@abv.bg) ръчно?
-
¦•••SHERIFA•••¦
Тя не работеше и март месец. Извод ?Wannnabe написа:И опцията за забравена парола нещо не бачка
-
Ванабе
Провери си твойта хах :/Boby написа:Провери си пощатаWannnabe написа:Защо като опитам да си вляза с акаунта (Wannabe) и ми казва,че паролата ми е грешна?Не съм си я променял.И опцията за забравена парола нещо не бачка.Някои от админите става ли да ми я прати на мейл-а (wannado@abv.bg) ръчно?
Провери си пощата пак - причината не е в нашия телевизорWannnabe написа:Защо като опитам да си вляза с акаунта (Wannabe) и ми казва,че паролата ми е грешна?Не съм си я променял.И опцията за забравена парола нещо не бачка.Някои от админите става ли да ми я прати на мейл-а (wannado@abv.bg) ръчно?
Мерси много
Иначе мейла верно е бил друг,аз тоя го бях забравил че съществува даже