Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Ное 2009 00:23
Айде, свърших и аз.
СПОЙЛЕРПърво на първо - омг, кога сме имали възможност да се бием с Флемет, Кире?! Аз бтв през цялото време си мислех, че нестандартното поведение на Мориган редом с мистериозната Флемет имат нещо общо с Арчдемона, но уви не. o
Иначе, останах девствена през цялата игра - исках с Мориган да го направя, ама тя беше много враждебна всеки път, когато я заговарях. Какви ли не подаръци й подарявах, но тя беше твърда Та накрая я разкарах като искаше да се ебе с Алистър, а не с мен. В друг случай като цяло би била много полезна, но тъй като аз бях демидж дийлър мейдж, определено ми трябваше Уин да хийлва. Алистър беше с juggernaut-a, а джуджанката с драконовата броня на Уейд и това-онова Накрая се дуелирах с Логейн (който убих без да ме докосне с масс cone of cold), заставих Алистър да стане крал и после като имаше толкова много зор, му дадох да убие Арчдемона (който бтв мислех, че много ще ме тормози, пък то не беше толкова труден на нормал... заедно с армията от магьосници) На края поисках от онаа Анора ли ква беше Съркъла да получи независимост (все пак като негова възпитаничка, това си беше мой дълг) и ей го хепи енда. Верно, както твърди Грим, нямаше някаква тръпка или да ти се разтупти сърцето от някакъв мега неочакван обрат, но и така финала ставаше  Ето най-яката комбинация. Мацето прави Близард, Инферно и Смъртоносния облак и сите в периметъра умират за нула време.  Ето готин скрийншот когато Арчдемона го простудих малко  /спойлерВече мога да се отдам изцяло на FM, както и на редицата филми и сериали, които имам да гледам 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Ное 2009 03:13
ЦЕЛИО МИ ПОСТ Е СПОЙЛЕР - НЕ ЧЕТЕТЕ ! Дидо, при мене имаше обрати и на моменти се насрах от кеф, може би нещата са както си ги направиш. Много важни са решенията, които вземаш не само към края, ами и през цялата игра. С Флемет се биеш, когато си достатъчно гъст с Моригън ( разбирай - ''гаджета'' ). Тя те моли да намерите една книга, в която пише разни неща за майка й. Като я намерите - Моригън разбира истината за Флемет и те моли да я утрепете за доброто на всички ви. За да не спойлвам ептен - ако искаш ще ти опиша на лична точно каква е ситуацията Аз дори не бях взел Wynne в групата. Моригън ми вършеше ИДЕАЛНА работа. Мисля, че бях с перфектното ( за моя клас ) парти. Накрая станах толкова имба, че минавах през всичко. С главния герой убивах жълтите от 1 удар. И с grey warden-ския армор почти не ми се хабеше стамината. Бях машина - berserker + reaver, не че се фалим  Алистър буустваше , тъй като беше champion. Докато не ме прееба Zevran и той ми вършеше работа - правеше яко критикали и мръсотии. После се чудех кой да добавя на негово място и накрая реших да е голема, щото изглежда badass да ходиш с него из улиците. А Моригън я бях направил хийлърка с малко съпорт магии за weaknes и парализа и всичките магии от lightning. И с Cone of Cold всичко вървеше по мед и масло. Накрая всичко падаше от Tempest, а груповите хийлвания спасяваха винаги. Archdemon-a го убих от първия път без голям зор. Замръзявам го - млатя го с другите свине и те така. Иначе, не знам вие какво направихте, но тъй като бях гъст с Моригън ( на макс + ) , тя предложи да зачене от мене и чрез някакъв ритуал есенцията на арчдимъна да мине в детето. Тъй като то е мънинко - немало да му повлияе , ами само ще получи силите на някакъв ''old god'' - ходи разбери. Та, съгласих се, щото не исках да умра па не знаех алтернативите. Цената беше, че след битката, тя трябва да изчезне и никога повече няма да се появи, отдавайки се на детето си ( ни ). Беше голема драма раздялата, накрая изкочпих едно ''... my love'' от нея и чех да се просълзим направо  Накрая на кредитите се изписа, че е виждана тук-там да скита из горите, а чрез пръстена, който ми била дала съм усещал тъгата й. А относно политическата афера - убих Логейн, турих Алистър за крал и заключихме Цензурата Анора в некаква кула. Общо взето - хепи енда при мене беше пълен , само дето я има драмата с изчезването на Моригън. Не е кой знае какъв обрат или гениален финал, но стана точно както исках. Ето шотове и от мене : Алистър ояздил арчдемона - http://i35.tinypic.com/18jcec.jpgи финалнио удар - http://i38.tinypic.com/33my91h.jpgКато цяло превъртях играта като righteous и noble, ако играя втори път - ще върша гнусотии. Но за сега просто не ми се почва - толкова се накефих на играта, че искам да поулегне манко Ебати поста написах ... малко съм се филмирал.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Ное 2009 10:41
Добре,не мога да разбера кой го ебе как сте превъртяли играта?Само пускате безмислени споилери
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Ное 2009 11:05
Мен ме ебе, кво прайм? Искам да видя различни завършеци и решения.Пише си спойлер отгоре,какъв ти е проблема?
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Ное 2009 12:26
Ми те тея различни завършеци и решения не случайно са измислени.Идеята им е да ти е интересно да превъртиш играта няколко пъти,не некои да ти ги разкаже сеш се?
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Ное 2009 13:02
некои ора ги интересува , пък и дидо беше питал .... да не си ми чел поста бе, и без тва е много дълъг  още повече, ако си решил да превъртиш играта по ВСИЧКИ възможни начини, че да видиш различните завършеци от първа ръка - прав ти път, аз немам време за такива неща
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 02:33
Ей, превъртях я и аз, ама на 24-о ниво, мамка му, малко ми остана да я мина на 25-о. Почнах сега с Воин - ще видим какво ще излезе от комбо Berserker/Reaver. 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 09:43
Аз бях champion/berserker, в интерес на истината. ППСега мисля да започна с маг. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 11:20
Аз почнах, но нещо не ми е особено интересно. В смисъл, първия път ми беше толкова ЯКО, че просто сега и да си стъпя на ушите - пак няма да има такъв кеф като първия.
Иначе играя на хард , колкото да видим дали ще оцелея. Като цяло виждам, че е по-лесно с маг, поне за сега.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 12:30
Заратущра написа: Аз бях champion/berserker, в интерес на истината. ППСега мисля да започна с маг.  Великите умове играят еднакво Но и на мен вторият път вече не ми е толкова интересно ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 12:42
Кире_Гръчата написа: Иначе играя на хард , колкото да видим дали ще оцелея. Като цяло виждам, че е по-лесно с маг, поне за сега. Определено. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 12:43
Много ме кефи магията дето ги заразява и се пръсват. Ама на хард с тоя френдли файър е голям ташак 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 13:12
Между другото пробвай да комбинираш glyph of paralyse с glyph of... repulsion май беше. Когато се докоснат се взривяват и парализират всички наоколо Forcefield също е много имбав. Танка ти ги taunt-ва, слагаш му forcefield и те само чакат около него да им пуснеш някое мощно AoE  Също може да го използваш да отстраниш някой маг/жълт от битката докато разчистиш останалите.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Harvester
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 15:25
Имам няколко въпроса относна играта понеже гледам че някой от вас са я разбрали по добре от мен,а те са: 1.Кой е максималният левел в играта. 2.Коя е най-добрата комбинация от герои. 3.може ли да се продължи играта след убиването на дракона. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 15:44
Tiny написа: Танка ти ги taunt-ва, слагаш му forcefield и те само чакат около него да им пуснеш някое мощно AoE  Е къв е смисала,по тоя начин танка ше загуби агрото точно след няколко секудни и само дето си disable-ваш танка хаха...По добре да хванеш и танка в аое-то от колкото да го disable-неш за 1 минута.Иначе forthehorde макс. левел мисля,че е 25,а може и да няма макс лвл.Най добра комбинация според мене един риивър/шампион с яко str и constitution,развит на щит за танк,асасин/дуелист с дуал уилд или уар с 2h или dw (по добре роуг заради локпика),спирит хиилър за съпорт и dps/cc маг (моригън най-добре).След убиването на дракона не може да се продължи
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 16:42
Точно, че не губи агрото е имбавото  Т.е. в случая taunt е имбавата магия 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 17:00
Assassin/Duelist е сред най-имбавите комбинации, честно да си кажа. Когато се изправиш срещу врагове, само му пусни малко повечко отрови на оръжията, позиционирай го зад враговете, пусни един Momentum и гледай сеир. Заради факта, че отровите се stack-ват (демек - колкото и да пуснеш, няма да свършат) можеш да му качиш щетите, които нанася с 48 отгоре. Ако прави и backstabs, даже и босовете нямат шанс. Особено ако/като сте пуснали един Deathroot отгоре. Сега ще пробвам Berserker/Reaver, както споменах по-горе. По форумите на играта играчи споменават, че са убивали с няколко удара жълтури. Ще видим колко е истина. 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 18:02
Е те и уариорите могат да си слагат отрови и могат и backstab-и да правят
|
|
|
|
 |
Harvester
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 18:31
Направи ми впечатление това че след достигане до 40+ с Morrigan може да я целуваш и то пред когото си искаш,а в по интимни отношения някъде след 60+,а докато с женския rogue тези взаимоотношения стават към 90-100+ 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Ное 2009 19:11
Воините не могат да правят backstabs. Вместо това, когато бият по фланговете (разбирай: изотзадзе) правят critical hits. Backstabs се правят малко по-бързо и нанасят повече щети. Освен това, воините наистина могат да си слагат отрови на оръжията, но вземайки под предвид факта, че ако имаш воин в партито, той най-често ще е танк и ще жертва чист демидж и скорост за сметка на щита (ако има щит), че възможността да заобикаля вразите и да ги ръга с меча/чука/брадвата е реално несъществуваща. Освен това, за да намажеш оръжието му с отрова, трябва да си взел Poison-making, което е пълна глупост, aко той наистина е танк и не е главния ти герой. По-добре да инвестираш тези точки в Tactics slots и Survival. Гореспоменатото е под предвид, че главния ти герой е Rogue с обсъжданата специализация. Сега ще обсъдя и възможността PC-то да е Воин с Berserker/Reaver специализация, тоест чист dmg-dealer. Ако се стремиш към възможността да развиеш B/R (така е по-кратко) като двуръчен клас за повече демидж, отровите няма да ти свършат никаква работа, като се вземе под предвид, че дори и да ги намажеш с няколкостотин върху оръжието ти, това е просто 40 демидж отгоре. Което да, от една страна, наистина си е демидж отгоре, но от друга - това е много малко демидж отгоре. Сравни един B/R с двуръчен клас, удряйки с обикновени удари, и един A/D с Dual Wield, позициониран зад врага, с включен Momentum, пет отрови отгоре и държащ идиота в stunlock с помощта на Deathroot Extract-a. В този случай Rogue-a печели, просто защото удря от три до четири пъти по-бързо от бавния B/R. Същото е в случая и с Dual Wield B/R. Докато той няма да може да нанася backstabs на врага, а само crits, дори и да държи в stunlock врага, отровите за него пак няма да са толкова ефективни, както на Rogue-a. Заради тъпите backstabs.  Не знам даже защо написах толкова дълъг пост, за да кажа, че само Rogue могат да backstab-ват, ама карай.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|