ЦЕЛИО МИ ПОСТ Е СПОЙЛЕР - НЕ ЧЕТЕТЕ !
Дидо, при мене имаше обрати и на моменти се насрах от кеф, може би нещата са както си ги направиш. Много важни са решенията, които вземаш не само към края, ами и през цялата игра.
С Флемет се биеш, когато си достатъчно гъст с Моригън ( разбирай - ''гаджета'' ). Тя те моли да намерите една книга, в която пише разни неща за майка й. Като я намерите - Моригън разбира истината за Флемет и те моли да я утрепете за доброто на всички ви. За да не спойлвам ептен - ако искаш ще ти опиша на лична точно каква е ситуацията
Аз дори не бях взел Wynne в групата. Моригън ми вършеше ИДЕАЛНА работа. Мисля, че бях с перфектното ( за моя клас ) парти. Накрая станах толкова имба, че минавах през всичко. С главния герой убивах жълтите от 1 удар. И с grey warden-ския армор почти не ми се хабеше стамината. Бях машина - berserker + reaver, не че се фалим

Алистър буустваше , тъй като беше champion. Докато не ме прееба Zevran и той ми вършеше работа - правеше яко критикали и мръсотии. После се чудех кой да добавя на негово място и накрая реших да е голема, щото изглежда badass да ходиш с него из улиците. А Моригън я бях направил хийлърка с малко съпорт магии за weaknes и парализа и всичките магии от lightning. И с Cone of Cold всичко вървеше по мед и масло. Накрая всичко падаше от Tempest, а груповите хийлвания спасяваха винаги. Archdemon-a го убих от първия път без голям зор. Замръзявам го - млатя го с другите свине и те така.
Иначе, не знам вие какво направихте, но тъй като бях гъст с Моригън ( на макс + ) , тя предложи да зачене от мене и чрез някакъв ритуал есенцията на арчдимъна да мине в детето. Тъй като то е мънинко - немало да му повлияе , ами само ще получи силите на някакъв ''old god'' - ходи разбери. Та, съгласих се, щото не исках да умра па не знаех алтернативите. Цената беше, че след битката, тя трябва да изчезне и никога повече няма да се появи, отдавайки се на детето си ( ни ). Беше голема драма раздялата, накрая изкочпих едно ''... my love'' от нея и чех да се просълзим направо

Накрая на кредитите се изписа, че е виждана тук-там да скита из горите, а чрез пръстена, който ми била дала съм усещал тъгата й.
А относно политическата афера - убих Логейн, турих Алистър за крал и заключихме Цензурата Анора в некаква кула.
Общо взето - хепи енда при мене беше пълен , само дето я има драмата с изчезването на Моригън. Не е кой знае какъв обрат или гениален финал, но стана точно както исках.
Ето шотове и от мене :
Алистър ояздил арчдемона -
http://i35.tinypic.com/18jcec.jpg
и финалнио удар -
http://i38.tinypic.com/33my91h.jpg
Като цяло превъртях играта като righteous и noble, ако играя втори път - ще върша гнусотии. Но за сега просто не ми се почва - толкова се накефих на играта, че искам да поулегне манко
Ебати поста написах ... малко съм се филмирал.