Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 13 Ное 2009 00:23

Айде, свърших и аз.

СПОЙЛЕР

Първо на първо - омг, кога сме имали възможност да се бием с Флемет, Кире?! :shock: :o Аз бтв през цялото време си мислех, че нестандартното поведение на Мориган редом с мистериозната Флемет имат нещо общо с Арчдемона, но уви не. o

Иначе, останах девствена през цялата игра - исках с Мориган да го направя, ама тя беше много враждебна всеки път, когато я заговарях. Какви ли не подаръци й подарявах, но тя беше твърда :oops: Та накрая я разкарах като искаше да се ебе с Алистър, а не с мен. В друг случай като цяло би била много полезна, но тъй като аз бях демидж дийлър мейдж, определено ми трябваше Уин да хийлва. Алистър беше с juggernaut-a, а джуджанката с драконовата броня на Уейд и това-онова :D
Накрая се дуелирах с Логейн (който убих без да ме докосне с масс cone of cold), заставих Алистър да стане крал и после като имаше толкова много зор, му дадох да убие Арчдемона (който бтв мислех, че много ще ме тормози, пък то не беше толкова труден на нормал... заедно с армията от магьосници)
На края поисках от онаа Анора ли ква беше Съркъла да получи независимост (все пак като негова възпитаничка, това си беше мой дълг) и ей го хепи енда.
Верно, както твърди Грим, нямаше някаква тръпка или да ти се разтупти сърцето от някакъв мега неочакван обрат, но и така финала ставаше :)

Ето най-яката комбинация. Мацето прави Близард, Инферно и Смъртоносния облак и сите в периметъра умират за нула време.

Ето готин скрийншот когато Арчдемона го простудих малко :P

/спойлер

Вече мога да се отдам изцяло на FM, както и на редицата филми и сериали, които имам да гледам :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2009 03:13

ЦЕЛИО МИ ПОСТ Е СПОЙЛЕР - НЕ ЧЕТЕТЕ !

Дидо, при мене имаше обрати и на моменти се насрах от кеф, може би нещата са както си ги направиш. Много важни са решенията, които вземаш не само към края, ами и през цялата игра.

С Флемет се биеш, когато си достатъчно гъст с Моригън ( разбирай - ''гаджета'' ). Тя те моли да намерите една книга, в която пише разни неща за майка й. Като я намерите - Моригън разбира истината за Флемет и те моли да я утрепете за доброто на всички ви. За да не спойлвам ептен - ако искаш ще ти опиша на лична точно каква е ситуацията :D
Аз дори не бях взел Wynne в групата. Моригън ми вършеше ИДЕАЛНА работа. Мисля, че бях с перфектното ( за моя клас ) парти. Накрая станах толкова имба, че минавах през всичко. С главния герой убивах жълтите от 1 удар. И с grey warden-ския армор почти не ми се хабеше стамината. Бях машина - berserker + reaver, не че се фалим :lol: Алистър буустваше , тъй като беше champion. Докато не ме прееба Zevran и той ми вършеше работа - правеше яко критикали и мръсотии. После се чудех кой да добавя на негово място и накрая реших да е голема, щото изглежда badass да ходиш с него из улиците. А Моригън я бях направил хийлърка с малко съпорт магии за weaknes и парализа и всичките магии от lightning. И с Cone of Cold всичко вървеше по мед и масло. Накрая всичко падаше от Tempest, а груповите хийлвания спасяваха винаги. Archdemon-a го убих от първия път без голям зор. Замръзявам го - млатя го с другите свине и те така.

Иначе, не знам вие какво направихте, но тъй като бях гъст с Моригън ( на макс + ) , тя предложи да зачене от мене и чрез някакъв ритуал есенцията на арчдимъна да мине в детето. Тъй като то е мънинко - немало да му повлияе , ами само ще получи силите на някакъв ''old god'' - ходи разбери. Та, съгласих се, щото не исках да умра па не знаех алтернативите. Цената беше, че след битката, тя трябва да изчезне и никога повече няма да се появи, отдавайки се на детето си ( ни ). Беше голема драма раздялата, накрая изкочпих едно ''... my love'' от нея и чех да се просълзим направо :D :D :D Накрая на кредитите се изписа, че е виждана тук-там да скита из горите, а чрез пръстена, който ми била дала съм усещал тъгата й.

А относно политическата афера - убих Логейн, турих Алистър за крал и заключихме Цензурата Анора в некаква кула.
Общо взето - хепи енда при мене беше пълен , само дето я има драмата с изчезването на Моригън. Не е кой знае какъв обрат или гениален финал, но стана точно както исках. :)

Ето шотове и от мене :
Алистър ояздил арчдемона - http://i35.tinypic.com/18jcec.jpg
и финалнио удар - http://i38.tinypic.com/33my91h.jpg

Като цяло превъртях играта като righteous и noble, ако играя втори път - ще върша гнусотии. Но за сега просто не ми се почва - толкова се накефих на играта, че искам да поулегне манко :D

Ебати поста написах ... малко съм се филмирал.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2009 10:41

Добре,не мога да разбера кой го ебе как сте превъртяли играта?Само пускате безмислени споилери

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2009 11:05

Мен ме ебе, кво прайм? Искам да видя различни завършеци и решения.Пише си спойлер отгоре,какъв ти е проблема?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2009 12:26

Ми те тея различни завършеци и решения не случайно са измислени.Идеята им е да ти е интересно да превъртиш играта няколко пъти,не некои да ти ги разкаже сеш се?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2009 13:02

некои ора ги интересува , пък и дидо беше питал .... да не си ми чел поста бе, и без тва е много дълъг :lol:

още повече, ако си решил да превъртиш играта по ВСИЧКИ възможни начини, че да видиш различните завършеци от първа ръка - прав ти път, аз немам време за такива неща

Профил Skype WWW

Публикувано на: 14 Ное 2009 02:33

Ей, превъртях я и аз, ама на 24-о ниво, мамка му, малко ми остана да я мина на 25-о.

Почнах сега с Воин - ще видим какво ще излезе от комбо Berserker/Reaver. :)

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 09:43

Аз бях champion/berserker, в интерес на истината. ;)

ПП
Сега мисля да започна с маг. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 11:20

Аз почнах, но нещо не ми е особено интересно. В смисъл, първия път ми беше толкова ЯКО, че просто сега и да си стъпя на ушите - пак няма да има такъв кеф като първия.

Иначе играя на хард , колкото да видим дали ще оцелея. Като цяло виждам, че е по-лесно с маг, поне за сега.

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 14 Ное 2009 12:30

Заратущра написа:
Аз бях champion/berserker, в интерес на истината. ;)

ПП
Сега мисля да започна с маг. :D

Великите умове играят еднакво :D
Но и на мен вторият път вече не ми е толкова интересно :roll:

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 12:42

Кире_Гръчата написа:
Иначе играя на хард , колкото да видим дали ще оцелея. Като цяло виждам, че е по-лесно с маг, поне за сега.

Определено. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 12:43

Много ме кефи магията дето ги заразява и се пръсват. Ама на хард с тоя френдли файър е голям ташак :lol:

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 13:12

Между другото пробвай да комбинираш glyph of paralyse с glyph of... repulsion май беше. Когато се докоснат се взривяват и парализират всички наоколо :)
Forcefield също е много имбав. Танка ти ги taunt-ва, слагаш му forcefield и те само чакат около него да им пуснеш някое мощно AoE :D Също може да го използваш да отстраниш някой маг/жълт от битката докато разчистиш останалите.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 15:25

Имам няколко въпроса относна играта понеже гледам че някой от вас са я разбрали по добре от мен,а те са:
1.Кой е максималният левел в играта.
2.Коя е най-добрата комбинация от герои.
3.може ли да се продължи играта след убиването на дракона.

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! :P :P :P :P :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 15:44

Tiny написа:
Танка ти ги taunt-ва, слагаш му forcefield и те само чакат около него да им пуснеш някое мощно AoE :D
Е къв е смисала,по тоя начин танка ше загуби агрото точно след няколко секудни и само дето си disable-ваш танка хаха...По добре да хванеш и танка в аое-то от колкото да го disable-неш за 1 минута.Иначе forthehorde макс. левел мисля,че е 25,а може и да няма макс лвл.Най добра комбинация според мене един риивър/шампион с яко str и constitution,развит на щит за танк,асасин/дуелист с дуал уилд или уар с 2h или dw (по добре роуг заради локпика),спирит хиилър за съпорт и dps/cc маг (моригън най-добре).След убиването на дракона не може да се продължи

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 16:42

Точно, че не губи агрото е имбавото :wink:Т.е. в случая taunt е имбавата магия :)

Профил Skype

Публикувано на: 14 Ное 2009 17:00

Assassin/Duelist е сред най-имбавите комбинации, честно да си кажа. Когато се изправиш срещу врагове, само му пусни малко повечко отрови на оръжията, позиционирай го зад враговете, пусни един Momentum и гледай сеир. Заради факта, че отровите се stack-ват (демек - колкото и да пуснеш, няма да свършат) можеш да му качиш щетите, които нанася с 48 отгоре. Ако прави и backstabs, даже и босовете нямат шанс. Особено ако/като сте пуснали един Deathroot отгоре.

Сега ще пробвам Berserker/Reaver, както споменах по-горе. По форумите на играта играчи споменават, че са убивали с няколко удара жълтури. Ще видим колко е истина. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 18:02

Е те и уариорите могат да си слагат отрови и могат и backstab-и да правят

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2009 18:31

Направи ми впечатление това че след достигане до 40+ с Morrigan може да я целуваш и то пред когото си искаш,а в по интимни отношения някъде след 60+,а докато с женския rogue тези взаимоотношения стават към 90-100+ :o

Профил

Публикувано на: 14 Ное 2009 19:11

Воините не могат да правят backstabs. Вместо това, когато бият по фланговете (разбирай: изотзадзе) правят critical hits. Backstabs се правят малко по-бързо и нанасят повече щети. Освен това, воините наистина могат да си слагат отрови на оръжията, но вземайки под предвид факта, че ако имаш воин в партито, той най-често ще е танк и ще жертва чист демидж и скорост за сметка на щита (ако има щит), че възможността да заобикаля вразите и да ги ръга с меча/чука/брадвата е реално несъществуваща. Освен това, за да намажеш оръжието му с отрова, трябва да си взел Poison-making, което е пълна глупост, aко той наистина е танк и не е главния ти герой. По-добре да инвестираш тези точки в Tactics slots и Survival.

Гореспоменатото е под предвид, че главния ти герой е Rogue с обсъжданата специализация.

Сега ще обсъдя и възможността PC-то да е Воин с Berserker/Reaver специализация, тоест чист dmg-dealer.

Ако се стремиш към възможността да развиеш B/R (така е по-кратко) като двуръчен клас за повече демидж, отровите няма да ти свършат никаква работа, като се вземе под предвид, че дори и да ги намажеш с няколкостотин върху оръжието ти, това е просто 40 демидж отгоре. Което да, от една страна, наистина си е демидж отгоре, но от друга - това е много малко демидж отгоре. Сравни един B/R с двуръчен клас, удряйки с обикновени удари, и един A/D с Dual Wield, позициониран зад врага, с включен Momentum, пет отрови отгоре и държащ идиота в stunlock с помощта на Deathroot Extract-a. В този случай Rogue-a печели, просто защото удря от три до четири пъти по-бързо от бавния B/R.

Същото е в случая и с Dual Wield B/R. Докато той няма да може да нанася backstabs на врага, а само crits, дори и да държи в stunlock врага, отровите за него пак няма да са толкова ефективни, както на Rogue-a. Заради тъпите backstabs. :)

Не знам даже защо написах толкова дълъг пост, за да кажа, че само Rogue могат да backstab-ват, ама карай.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost