Автор |
Съобщение |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Ное 2009 17:58
Ако говорите за Amount of Dragon Age: Origins complete, то ми е на 50%. Навярно става въпрос за изпълнени achievements, защото брат ми също я играе в момента и постиженията се броят общо и за двамата. Но пък те в момента са ни 42/87, което очевадно не е точно 50%...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Ное 2009 18:53
MARiNZ0 написа: 42/87, което очевадно не е точно 50%... Е кое му е очевадното,48 са ха
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Ное 2009 18:56
Именно. Затова казах, че не са точно 50% ;]
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Ное 2009 20:28
Като влизаш на сайта, при поискването за идентифициране на възрастта ти ясно си пише The Dark Fantasy Epic with more than 100 hours of gameplay!"... Те не били и 50. Веричката им проклета...  Между другото, кое ниво я бихте играта? Аз още половината куестове не съм изпълнил и вече съм 15, мамка му... Чак не искам да качвам опит, че да мога да си взема Duelist специализацията от Денерим, без да съм 18 ниво. Все още съм в The Dark Trenches, бай дъ уей.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Ное 2009 20:43
21 ниво
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 19:28
Айде, убих Логейн, дадох трона на оня палячо и сега се запътвам към финалната битка Само че в момента съм на обиколка из цялата карта, за да изкупя всички възможни колби за живот и лириум... че си ебало мамата  Иначе... с така солиден брой странични куестове (но без длц-тата) имам 30 часа и съм на около 22% и 16 левел С Близард и Инферно наведнъж ги изпепелявам ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) В краен случай прилагам и пласт Death Cloud ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 20:15
Абе, хора, какво правите, с кой се биете, къде сте трупали опит... аз без да искам да трупам опит преди да си взема Duelist специализацията, качих 18 ниво, вие на 17 сте я минали... сега още прохождам в Денерим и се оказвам затрупан от всевъзможни куестове от страна на Blackstone, Mages' Board, Chantry Board, Bartender discrete customers и всякакви такива и съм вече 20 ниво. Как я играете играта вие, не знам.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 20:25
Е, аз не правя всички странични куестове все пак  Мога да ти постна статистиките на главния ми герой (или на партито) ако искаш 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 20:43
Draksis написа: Абе, хора, какво правите, с кой се биете, къде сте трупали опит... аз без да искам да трупам опит преди да си взема Duelist специализацията, качих 18 ниво, вие на 17 сте я минали... сега още прохождам в Денерим и се оказвам затрупан от всевъзможни куестове от страна на Blackstone, Mages' Board, Chantry Board, Bartender discrete customers и всякакви такива и съм вече 20 ниво. Как я играете играта вие, не знам. Еми нещо нередно при тебе има,аз направих абсолютно сички куестове извън длц-тата и я свърших на 20ти лвл...Още повече на самия сайт на играта пише,че е нормално да свършиш играта 15-20 лвл,тъй че освен ако не си правил бъгнатия куест не знам как си 20 лвл на средата на играта...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 20:44
яз па немам нерви да минавам куестове от типа - донеси 10 колби или 10 гъби ... има ли некаква файда ??? само за пари ли е целата работа, щото така с по 2-3 злато на куест до никъде нема а стигнем. Пари си имам ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 21:07
Кире_Гръчата написа: яз па немам нерви да минавам куестове от типа - донеси 10 колби или 10 гъби ... има ли некаква файда ??? само за пари ли е целата работа, щото така с по 2-3 злато на куест до никъде нема а стигнем. Пари си имам ... Куестовете по бордовете са главно за пари, и рядко са нещо интересно. Тия с коблите и тн глупости са тъпи, но пък не изискват особено внимание. Просто събираш като видиш, или като пътуваш се спираш у някой близък мърчънт да видиш дали има някоя-друга бройка от тях. Аз приключих играта 22лвл.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 21:17
Да бе, тия с колбите съм ги минал, ама има разни други дето не съм - 10 garnet-а или да раздам писма на разни и т.н. И се чудя като превъртя играта ( щото съм почти готов ) дали ще загубя нещо , след като не съм ги изпълнил тия куестчета.
Въпрос, който може да е спойлер за някои !!!!!!! : Някой пощадил ли е Логейн и дал ли му е да пие кръв от darkspawn ( ритуала за Grey Warden ) ? Въпроса е - ако стане той grey warden може ли да влезе в партито или нещо такова ? И каква е ползата ако го пощадя ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 21:31
Нямам представа какво става, просто вдигам опит като луда маймуна... Ето ми го героя, тъкмо беше в "Разглезената принцеса", за да поднесе съболезнованията си за починалия съпруг на Ларана:  А, да, и не съм правил бъгнатия куест, защото си мислех, че ще ми развали гейм удоволствието. Като стигнах до огрето в кулата обаче, вече съжалявах за това си решение...  Както и да е, нивата ми сякаш сами си се качват. Сякваш съм натиснал невидимя "power-lvl" бутон...
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 21:50
Кире_Гръчата написа: Да бе, тия с колбите съм ги минал, ама има разни други дето не съм - 10 garnet-а или да раздам писма на разни и т.н. И се чудя като превъртя играта ( щото съм почти готов ) дали ще загубя нещо , след като не съм ги изпълнил тия куестчета.
Въпрос, който може да е спойлер за някои !!!!!!! : Някой пощадил ли е Логейн и дал ли му е да пие кръв от darkspawn ( ритуала за Grey Warden ) ? Въпроса е - ако стане той grey warden може ли да влезе в партито или нещо такова ? И каква е ползата ако го пощадя ? Алистар ти се ядосва, че си го убил и те напуска, а на негово място идва Логейн. [/quote]
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 22:04
Кире_Гръчата написа: [color=#000080]И вероятно нямаш възможност да го набуташ за крал после ? Естествено,че нямаш.Ти се бориш цяла игра да го свалиш от власт,накрая остава крал да го направиш 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 22:07
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 22:22
Говорим за бъгнатия куест в Остагар, когато Дънкан ти дава задачата да донесеш от Дивите Коркари три бутилки с мрачнодемонска кръв (въх, как гадно го преведох) и Споразуменията на Кралете. Занасяш му само кръвта, той ти казва да отидеш да вземеш и споразуменията, но все пак ти дава точки опит. Говориш пак с него, той ти го повтаря, пак ти дава точки опит и така до INFINITY AND BEYOND!!!!!! 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 22:29
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Ное 2009 22:58
Wannabe написа: Кире_Гръчата написа: [color=#000080]И вероятно нямаш възможност да го набуташ за крал после ? Естествено,че нямаш.Ти се бориш цяла игра да го свалиш от власт,накрая остава крал да го направиш  питам за Алистър - не за Логейн
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|