Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 11 Ное 2009 17:58

Ако говорите за Amount of Dragon Age: Origins complete, то ми е на 50%. Навярно става въпрос за изпълнени achievements, защото брат ми също я играе в момента и постиженията се броят общо и за двамата. Но пък те в момента са ни 42/87, което очевадно не е точно 50%...

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2009 18:53

MARiNZ0 написа:
42/87, което очевадно не е точно 50%...
Е кое му е очевадното,48 са ха

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2009 18:56

Именно. Затова казах, че не са точно 50% ;]

Профил

Публикувано на: 11 Ное 2009 20:28

Като влизаш на сайта, при поискването за идентифициране на възрастта ти ясно си пише The Dark Fantasy Epic with more than 100 hours of gameplay!"... Те не били и 50. Веричката им проклета... :x

Между другото, кое ниво я бихте играта? Аз още половината куестове не съм изпълнил и вече съм 15, мамка му... Чак не искам да качвам опит, че да мога да си взема Duelist специализацията от Денерим, без да съм 18 ниво. Все още съм в The Dark Trenches, бай дъ уей.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 11 Ное 2009 20:43

21 ниво

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Ное 2009 19:28

Айде, убих Логейн, дадох трона на оня палячо и сега се запътвам към финалната битка
Само че в момента съм на обиколка из цялата карта, за да изкупя всички възможни колби за живот и лириум... че си ебало мамата :?

Иначе... с така солиден брой странични куестове (но без длц-тата) имам 30 часа и съм на около 22% и 16 левел
С Близард и Инферно наведнъж ги изпепелявам :twisted: В краен случай прилагам и пласт Death Cloud :twisted:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 12 Ное 2009 20:15

Абе, хора, какво правите, с кой се биете, къде сте трупали опит... аз без да искам да трупам опит преди да си взема Duelist специализацията, качих 18 ниво, вие на 17 сте я минали... сега още прохождам в Денерим и се оказвам затрупан от всевъзможни куестове от страна на Blackstone, Mages' Board, Chantry Board, Bartender discrete customers и всякакви такива и съм вече 20 ниво. Как я играете играта вие, не знам.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 20:25

Е, аз не правя всички странични куестове все пак :) Мога да ти постна статистиките на главния ми герой (или на партито) ако искаш :lol: :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 20:43

Draksis написа:
Абе, хора, какво правите, с кой се биете, къде сте трупали опит... аз без да искам да трупам опит преди да си взема Duelist специализацията, качих 18 ниво, вие на 17 сте я минали... сега още прохождам в Денерим и се оказвам затрупан от всевъзможни куестове от страна на Blackstone, Mages' Board, Chantry Board, Bartender discrete customers и всякакви такива и съм вече 20 ниво. Как я играете играта вие, не знам.
Еми нещо нередно при тебе има,аз направих абсолютно сички куестове извън длц-тата и я свърших на 20ти лвл...Още повече на самия сайт на играта пише,че е нормално да свършиш играта 15-20 лвл,тъй че освен ако не си правил бъгнатия куест не знам как си 20 лвл на средата на играта...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 20:44

яз па немам нерви да минавам куестове от типа - донеси 10 колби или 10 гъби ... има ли некаква файда ??? само за пари ли е целата работа, щото така с по 2-3 злато на куест до никъде нема а стигнем. Пари си имам ...

Профил Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 12 Ное 2009 21:07

Кире_Гръчата написа:
яз па немам нерви да минавам куестове от типа - донеси 10 колби или 10 гъби ... има ли некаква файда ??? само за пари ли е целата работа, щото така с по 2-3 злато на куест до никъде нема а стигнем. Пари си имам ...

Куестовете по бордовете са главно за пари, и рядко са нещо интересно. Тия с коблите и тн глупости са тъпи, но пък не изискват особено внимание. Просто събираш като видиш, или като пътуваш се спираш у някой близък мърчънт да видиш дали има някоя-друга бройка от тях.

Аз приключих играта 22лвл.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 21:17

Да бе, тия с колбите съм ги минал, ама има разни други дето не съм - 10 garnet-а или да раздам писма на разни и т.н. И се чудя като превъртя играта ( щото съм почти готов ) дали ще загубя нещо , след като не съм ги изпълнил тия куестчета.

Въпрос, който може да е спойлер за някои !!!!!!! :
Някой пощадил ли е Логейн и дал ли му е да пие кръв от darkspawn ( ритуала за Grey Warden ) ? Въпроса е - ако стане той grey warden може ли да влезе в партито или нещо такова ? И каква е ползата ако го пощадя ?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 12 Ное 2009 21:31

Нямам представа какво става, просто вдигам опит като луда маймуна... Ето ми го героя, тъкмо беше в "Разглезената принцеса", за да поднесе съболезнованията си за починалия съпруг на Ларана:

А, да, и не съм правил бъгнатия куест, защото си мислех, че ще ми развали гейм удоволствието. Като стигнах до огрето в кулата обаче, вече съжалявах за това си решение... :)

Както и да е, нивата ми сякаш сами си се качват. Сякваш съм натиснал невидимя "power-lvl" бутон...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 21:50

Кире_Гръчата написа:
Да бе, тия с колбите съм ги минал, ама има разни други дето не съм - 10 garnet-а или да раздам писма на разни и т.н. И се чудя като превъртя играта ( щото съм почти готов ) дали ще загубя нещо , след като не съм ги изпълнил тия куестчета.

Въпрос, който може да е спойлер за някои !!!!!!! :
Някой пощадил ли е Логейн и дал ли му е да пие кръв от darkspawn ( ритуала за Grey Warden ) ? Въпроса е - ако стане той grey warden може ли да влезе в партито или нещо такова ? И каква е ползата ако го пощадя ?

Алистар ти се ядосва, че си го убил и те напуска, а на негово място идва Логейн. [/quote]

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 21:56

И вероятно нямаш възможност да го набуташ за крал после ?
Интересно, на косъм бях да се прееба. Но втория път, като играя като pure evil character , ще си правя такива ташаци
:D :D :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 22:04

Кире_Гръчата написа:
[color=#000080]И вероятно нямаш възможност да го набуташ за крал после ?
Естествено,че нямаш.Ти се бориш цяла игра да го свалиш от власт,накрая остава крал да го направиш :D

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 22:07

За какъв бъгнат куест говорите?

Току що бих камшика на Мориган - щом няма да се ебе с мен, няма да се ебе и с Алистър! :x :x :x :x

Профил

Публикувано на: 12 Ное 2009 22:22

Говорим за бъгнатия куест в Остагар, когато Дънкан ти дава задачата да донесеш от Дивите Коркари три бутилки с мрачнодемонска кръв (въх, как гадно го преведох) и Споразуменията на Кралете. Занасяш му само кръвта, той ти казва да отидеш да вземеш и споразуменията, но все пак ти дава точки опит. Говориш пак с него, той ти го повтаря, пак ти дава точки опит и така до INFINITY AND BEYOND!!!!!! :lol:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 22:29

Кире_Гръчата написа:
И вероятно нямаш възможност да го набуташ за крал после ?
Интересно, на косъм бях да се прееба. Но втория път, като играя като pure evil character , ще си правя такива ташаци
:D :D :D

[color=#000080]А накрая като пише кой какъв е станал, за него пише, че е станал пияница, който разказвал как някога е бил wardern и принц[/quote] :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 22:58

Wannabe написа:
Кире_Гръчата написа:
[color=#000080]И вероятно нямаш възможност да го набуташ за крал после ?
Естествено,че нямаш.Ти се бориш цяла игра да го свалиш от власт,накрая остава крал да го направиш :D

питам за Алистър - не за Логейн

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost