Dragon Age:Origins
Re: Dragon Age:Origins
При мен на installed content има 17 неща.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз убих трансформъра, пощадих Бранка и избрах за крал Бейлън.denik написа:Я кажете как минахте куеста с джуджетата - аз реших трансформъра да живее, убихме Бранка и избрах за крал Белен (за което малко съжалявам де, май трябваше другия... ама квото било - било)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Аз съм с версия 1.01 мое да е от тваSentry написа:При мен на installed content има 17 неща.
Според мен просто не си ги инсталирал. Всъщност самият инсталатор е направен много зле - първо трябва да избереш файловете от харда си и после да ги маркираш с мишката всичките и тогава да натиснеш бутона за инсталация. Ако не си ги маркирал не ти ги инсталира. Иначе и аз съм със същата версия.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Аз минах джуджетата, по едно време ми писна вече из тия тунели
Поне накрая имаше яки моменти.
посибъл спойлерс !!!!!!!! :
тука елфа екзекутира едно огре : http://img254.imageshack.us/img254/5513 ... 914540.jpg
тука главнио ми герой се е окачил на главата на тая смрад :
http://img24.imageshack.us/img24/9426/s ... 915103.jpg
и тука джуджанката пръсва главата на Флемет ( манко не се разбира баш, ама не успех да го хвана на време ) : http://img69.imageshack.us/img69/7268/s ... 917024.jpg
Поне накрая имаше яки моменти.
посибъл спойлерс !!!!!!!! :
тука елфа екзекутира едно огре : http://img254.imageshack.us/img254/5513 ... 914540.jpg
тука главнио ми герой се е окачил на главата на тая смрад :
http://img24.imageshack.us/img24/9426/s ... 915103.jpg
и тука джуджанката пръсва главата на Флемет ( манко не се разбира баш, ама не успех да го хвана на време ) : http://img69.imageshack.us/img69/7268/s ... 917024.jpg
джумерки
Отне ми близо 50 часа, но най-сетне я минах. Играта надмина многократно очакванията ми. След The Witcher, не вярвах, че в близките няколко години ще излезе толкова добро RPG, но ето че съм грешал. BioWare за пореден път доказаха, че са лидери в жанра и те са тези, по които всички трябва да се равняват.
Нямам намерение да изброявам слабите страни на играта, защото са незначителни, в сравнение с добрите. За мен това е достоен наследник на Baldur's Gate епоса. Вярвам, че следващите части ще са дори по-добри.
Нямам намерение да изброявам слабите страни на играта, защото са незначителни, в сравнение с добрите. За мен това е достоен наследник на Baldur's Gate епоса. Вярвам, че следващите части ще са дори по-добри.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Петдесет часа? Сигурен ли си? Да еба, очаквах, че ще ми отнеме поне 70 бе, нали от BioWare рекламираха, че ще има над 100+ часа геймплей... Да не са имали предвид ако превъртиш играта като всеки клас и раса? Гадост...
Както и да е, ако наистина стане така, ще съм страшно разочарован.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Пе'есе часа малко ли са бе?
Това е рядко дълга игра!
Аз в момента съм на 61 часа, но не ми остава много. Сайд куестовете си отнемат време, предполагам MARiNZ0 не ги е минал всичките.
Това е рядко дълга игра!
Аз в момента съм на 61 часа, но не ми остава много. Сайд куестовете си отнемат време, предполагам MARiNZ0 не ги е минал всичките.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
50 часа ми отне без да съм минал доста от страничните куестове, (почти)без да съм чел кодекса и при игра на Normal, като при по-трудните битки дори стигах до Easy. Full playthrough, на Normal или Hard, предполагам ще отнеме поне 70 часа. Което на фона на 20-25 часовите заглавия, излизащи напоследък, хич не е малко. Ако броим и факта, че при едно превъртане е невъзможно да видиш всичко, най-малкото защото неведнъж се налага да вземаш важни решения, то общата цифра става доста голяма.
Да не забравяме, че BioWare обещаха да пускат DLC-ти в следващите 2 години, а с Toolset-a ще се навъдят доста fan made приключения ;]
Да не забравяме, че BioWare обещаха да пускат DLC-ти в следващите 2 години, а с Toolset-a ще се навъдят доста fan made приключения ;]
You can't kill me.
61 часа за 6 дена ахха евалаNeon Black написа:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Обещаваха 40+ часа геймплей.Draksis написа:Петдесет часа? Сигурен ли си? Да еба, очаквах, че ще ми отнеме поне 70 бе, нали от BioWare рекламираха, че ще има над 100+ часа геймплей... Да не са имали предвид ако превъртиш играта като всеки клас и раса? Гадост...
Иначе минах Warden's keep, има един готин меч и Warden commander plate armor (само ако убиете демона!) + нещо обещаващо за в бъдеще. Storage chest съща е полезен.
А голема компанион е готин.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аз ги инсталнах тея dlc-та (мерси сентри,от тва беше) и като си влязах в героя ми се беха появили 15тина предмета от някъде??Кви са тея да не би да са reward-ите от длц-тата
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Не, тва са ''платените'' предмети. Малко е чийтърско така и ми се губи кефа, но след като намерих и по-яки от тях, малко се поуспокоих 
джумерки
Бях чел в сайта (и в профила ми в BioWare, между другото), че играта предлагала повече от сто часа геймплей. Карай, ще се задоволяваме с DLC-тата.
Поне в Орлей или Северните земи ходиш ли?
Поне в Орлей или Северните земи ходиш ли?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
але от има ли ги некаде др длстата щот мен оня ден ме банаха от геймунда
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Не са платени, а са подаръци, някои са от пре-орднатата версия, някои от collector's edition и Deluxe edition. Два от тях са за ъплоуднат герой от char creator-а и един е за превъртане на флаш играта.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
епс ти как си играл wardens keep то е платено длс и до ся неможеше да тръгнеTiny написа:Не са платени, а са подаръци, някои са от пре-орднатата версия, някои от collector's edition и Deluxe edition. Два от тях са за ъплоуднат герой от char creator-а и един е за превъртане на флаш играта.
Уви, не. Цялото действие се развива във Ферелден. Доста се говори за Орлей и за Тевинтерската империя, но нямаш възможност да ги посетиш. Което си е доста логично, защото нямаш време за разходки до други земи. Все пак бързаш да обединиш Ферелден. Blight-a се разпространява доста бързо, you know ;]Draksis написа: Поне в Орлей или Северните земи ходиш ли?
You can't kill me.
Дано имаме възможност да ги посетим в следващите DLC-та. Би ми било интересно да видя Орлей. 
Както и да е, имам чувството, че за да запълнят "пространство", авторите са разтягали ебати локумите. Отивам аз да получа помощта на Арл Еймон, той сина му вдигнал армия от немъртви, беж да ги посичаш, после излекувай хлапето, то пък трябва да отидеш в Кръга на Маговете за да ти помогнат в лекуването, те пък нападнати, беж да посичаш мелези. Отиваш после до последния етаж, той пък баш демона те приспива и хайде пак в царството на сънищата да колиш пак демони, после върви посичай и Улдред...
Общо взето, за да получа помощта на която и да е от фракциите, трябваше да бягам от единия край на картата до другия, образно казано естествено. Ами как да го обясня - направо е кеф.
Както и да е, имам чувството, че за да запълнят "пространство", авторите са разтягали ебати локумите. Отивам аз да получа помощта на Арл Еймон, той сина му вдигнал армия от немъртви, беж да ги посичаш, после излекувай хлапето, то пък трябва да отидеш в Кръга на Маговете за да ти помогнат в лекуването, те пък нападнати, беж да посичаш мелези. Отиваш после до последния етаж, той пък баш демона те приспива и хайде пак в царството на сънищата да колиш пак демони, после върви посичай и Улдред...
Общо взето, за да получа помощта на която и да е от фракциите, трябваше да бягам от единия край на картата до другия, образно казано естествено. Ами как да го обясня - направо е кеф.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
То двете неща се сливат - аз на мисията в Редклиф направо реших да я убия жена му на Арл и да не се разкарвам до съркъла. Но така или иначе после ходих там и минах през гореизброените неща 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga