Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 09 Ное 2009 15:54

При мен на installed content има 17 неща.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 16:44

denik написа:
Я кажете как минахте куеста с джуджетата - аз реших трансформъра да живее, убихме Бранка и избрах за крал Белен (за което малко съжалявам де, май трябваше другия... ама квото било - било)

Аз убих трансформъра, пощадих Бранка и избрах за крал Бейлън.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 16:56

Sentry написа:
При мен на installed content има 17 неща.
Аз съм с версия 1.01 мое да е от тва

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 17:26

Според мен просто не си ги инсталирал. Всъщност самият инсталатор е направен много зле - първо трябва да избереш файловете от харда си и после да ги маркираш с мишката всичките и тогава да натиснеш бутона за инсталация. Ако не си ги маркирал не ти ги инсталира. Иначе и аз съм със същата версия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 17:33

Аз минах джуджетата, по едно време ми писна вече из тия тунели :x
Поне накрая имаше яки моменти.

посибъл спойлерс !!!!!!!! :
тука елфа екзекутира едно огре : http://img254.imageshack.us/img254/5513/screenshot2009110914540.jpg

тука главнио ми герой се е окачил на главата на тая смрад :
http://img24.imageshack.us/img24/9426/screenshot2009110915103.jpg

и тука джуджанката пръсва главата на Флемет ( манко не се разбира баш, ама не успех да го хвана на време ) : http://img69.imageshack.us/img69/7268/screenshot2009110917024.jpg

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 20:11

Отне ми близо 50 часа, но най-сетне я минах. Играта надмина многократно очакванията ми. След The Witcher, не вярвах, че в близките няколко години ще излезе толкова добро RPG, но ето че съм грешал. BioWare за пореден път доказаха, че са лидери в жанра и те са тези, по които всички трябва да се равняват.

Нямам намерение да изброявам слабите страни на играта, защото са незначителни, в сравнение с добрите. За мен това е достоен наследник на Baldur's Gate епоса. Вярвам, че следващите части ще са дори по-добри.

Профил

Публикувано на: 09 Ное 2009 21:21

Петдесет часа? Сигурен ли си? Да еба, очаквах, че ще ми отнеме поне 70 бе, нали от BioWare рекламираха, че ще има над 100+ часа геймплей... Да не са имали предвид ако превъртиш играта като всеки клас и раса? Гадост...

Както и да е, ако наистина стане така, ще съм страшно разочарован.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 09 Ное 2009 21:30

Пе'есе часа малко ли са бе?

Това е рядко дълга игра!

Аз в момента съм на 61 часа, но не ми остава много. Сайд куестовете си отнемат време, предполагам MARiNZ0 не ги е минал всичките.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 21:38

50 часа ми отне без да съм минал доста от страничните куестове, (почти)без да съм чел кодекса и при игра на Normal, като при по-трудните битки дори стигах до Easy. Full playthrough, на Normal или Hard, предполагам ще отнеме поне 70 часа. Което на фона на 20-25 часовите заглавия, излизащи напоследък, хич не е малко. Ако броим и факта, че при едно превъртане е невъзможно да видиш всичко, най-малкото защото неведнъж се налага да вземаш важни решения, то общата цифра става доста голяма.

Да не забравяме, че BioWare обещаха да пускат DLC-ти в следващите 2 години, а с Toolset-a ще се навъдят доста fan made приключения ;]

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 22:06

Neon Black написа:

Аз в момента съм на 61 часа, но не ми остава много. Сайд куестовете си отнемат време, предполагам MARiNZ0 не ги е минал всичките.
61 часа за 6 дена ахха евала

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 09 Ное 2009 22:44

Draksis написа:
Петдесет часа? Сигурен ли си? Да еба, очаквах, че ще ми отнеме поне 70 бе, нали от BioWare рекламираха, че ще има над 100+ часа геймплей... Да не са имали предвид ако превъртиш играта като всеки клас и раса? Гадост...

Както и да е, ако наистина стане така, ще съм страшно разочарован.

Обещаваха 40+ часа геймплей.

Иначе минах Warden's keep, има един готин меч и Warden commander plate armor (само ако убиете демона!) + нещо обещаващо за в бъдеще. Storage chest съща е полезен.
А голема компанион е готин.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 22:52

Аз ги инсталнах тея dlc-та (мерси сентри,от тва беше) и като си влязах в героя ми се беха появили 15тина предмета от някъде??Кви са тея да не би да са reward-ите от длц-тата

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 22:55

Не, тва са ''платените'' предмети. Малко е чийтърско така и ми се губи кефа, но след като намерих и по-яки от тях, малко се поуспокоих :lol:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 09 Ное 2009 23:09

Бях чел в сайта (и в профила ми в BioWare, между другото), че играта предлагала повече от сто часа геймплей. Карай, ще се задоволяваме с DLC-тата.

Поне в Орлей или Северните земи ходиш ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 23:13

але от има ли ги некаде др длстата щот мен оня ден ме банаха от геймунда

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 09 Ное 2009 23:13

Не са платени, а са подаръци, някои са от пре-орднатата версия, някои от collector's edition и Deluxe edition. Два от тях са за ъплоуднат герой от char creator-а и един е за превъртане на флаш играта.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 23:49

Tiny написа:
Не са платени, а са подаръци, някои са от пре-орднатата версия, някои от collector's edition и Deluxe edition. Два от тях са за ъплоуднат герой от char creator-а и един е за превъртане на флаш играта.

епс ти как си играл wardens keep то е платено длс и до ся неможеше да тръгне :?:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 23:55

Draksis написа:
Поне в Орлей или Северните земи ходиш ли?

Уви, не. Цялото действие се развива във Ферелден. Доста се говори за Орлей и за Тевинтерската империя, но нямаш възможност да ги посетиш. Което си е доста логично, защото нямаш време за разходки до други земи. Все пак бързаш да обединиш Ферелден. Blight-a се разпространява доста бързо, you know ;]

Профил

Публикувано на: 10 Ное 2009 00:42

Дано имаме възможност да ги посетим в следващите DLC-та. Би ми било интересно да видя Орлей. :)

Както и да е, имам чувството, че за да запълнят "пространство", авторите са разтягали ебати локумите. Отивам аз да получа помощта на Арл Еймон, той сина му вдигнал армия от немъртви, беж да ги посичаш, после излекувай хлапето, то пък трябва да отидеш в Кръга на Маговете за да ти помогнат в лекуването, те пък нападнати, беж да посичаш мелези. Отиваш после до последния етаж, той пък баш демона те приспива и хайде пак в царството на сънищата да колиш пак демони, после върви посичай и Улдред...

Общо взето, за да получа помощта на която и да е от фракциите, трябваше да бягам от единия край на картата до другия, образно казано естествено. Ами как да го обясня - направо е кеф. :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 10 Ное 2009 00:54

То двете неща се сливат - аз на мисията в Редклиф направо реших да я убия жена му на Арл и да не се разкарвам до съркъла. Но така или иначе после ходих там и минах през гореизброените неща :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost