Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 07 Окт 2009 20:14
В Общия форум, където има най-много народ и спам последната тема в страницата е от преди 5 дни. Дори да не посещаваш форума всеки ден, все на 5 дни ще влезеш.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 08 Окт 2009 16:24
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 02 Ное 2009 15:08
От известно време забелязвам - има бъг в анкетата за игрите, защо минава последната дата от месеца и не се reset-ва анкетата? Има ли как да се оправи тоя бъг?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 02 Ное 2009 16:54
Автоматично ли очакваш това да става !? Ръчно се прави.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 02 Ное 2009 18:25
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Автоматично ли очакваш това да става !? Ръчно се прави. Нямам си идея как става. Като се прави ръчно, да се направи по-бързо, че ще се променят важни места!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 24 Фев 2010 21:04
Гост написа: Аз съм баннат по повод "флууд в чата и цинизми" или нещо от сорта...Кво е тва ?Да прегледа цялата помия дето се пише всекидневно и тогава да предприема каквото и да било !
"Днес ше съм админ ,по принцип не съм " - така ли разсъждаваш другарю ? Вместо да мрънкаш, повече не флуди и не псувай в чата и всичко ще е ок. Някои си мислят, че като не може да ги репортнат в чата и може да си серат лайната колкото си искат. Да, ама не.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 24 Фев 2010 21:10
Няма ли да оправите бъга кадето като натиснеш бутонът за мения или профил на потребител и нищо нестава. Нестава дума за информацията в форума а тази на потребителите дето пишат под статиите в галвната страница. При мен бутоните за информация на потребителите неса активни. Става дума ако неможе да се оправи поне ги махнете защото това е бъг който се набива на очи.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 20 Май 2010 16:05
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 09 Юни 2010 15:16
Немоа да разбера системата за галсуване в анкетите. Значи галсувам и след 1 ден пак мога да гласувам. Кво е това супер необективни стават гласуванията по този начин понеже човек които игаре една игра може да гласува сумати пъти за нея. Няма логика в това трябва всеки да гласува по ведниж и това е.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 11 Юни 2010 15:52
Има проблем със зареждането на страницата за мишка " Razer Diamondback 3G " http://pcmania.bg/?go=sales&p=detail&articleId=2809
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 09 Юли 2010 22:51
Ще е готино в форума или в менията в сайта да има опция за рейтинг на кометарите. Демек еидн + и еидн - до коментара и който го изкефи коментара натиска + който не - приемрно и така хората ще знят какво да четът. Също ще е яко тези плюсове и минуси да се трипат като статистика на юзера.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 09 Юли 2010 23:27
Яка идея, може ли да се осъществи?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 10 Юли 2010 01:13
Разбирасе влизам р различни сайтове и просто съм видял, че това е яка идея която кара юзерите да не пишат яко тъпоии защото тогава рейтинга им пада яко и никои неги уважава.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 11 Юли 2010 19:44
Само искам да споделя, колко гнусна е рекламата на миризливия чипс и колко не отива на сайта. А това, че където и да щракнеш по нея се отваря нова страница е не дразнещо, ами и аз не знам какво.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 12 Юли 2010 00:10
Абе нека спечелят малко кинти от реклама. Пък и да спечелиш едно пс3 няма да ти доиде зле. Само цветът спордемен е прекалено натоварващ за очите.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 16 Авг 2010 19:40
Защо не разкарате подфорума за най-добро от 2009-та? Какъв е смисълът да стои?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 22 Авг 2010 00:11
защо някои треилъри не се плеиват
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 16 Дек 2010 19:30
Когато гледам ревюта и новини в страницата и под нея има коментари на юзери, под всеки юзер пише броя коментари които има. Натискам върху трях и излиза прозорец Коментари на еиди кой си, само дето в този прозорец се появяват рзни статии дето в тях дори няма коментари на дадения юзер. Предлагам да оправите този бъг и сайта ще бъде напълно функционален вече.
|
|
|
|
|
Nikola_Bathory
|
|
В момента играе: BF Play 4 Free, World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 20 Дек 2010 12:19
Няма ли начин да сложа картинка в подписа си тук във форума?
___________________________________ Phenom II X4 965BE C3@3737 Frzr7| Asus CROSSHAIR III | 8GB RAM ADATA G-Series DDR3 1600 | HIS HD5770 | OCZ ModStream 520W | Barracuda 1TB, 500GB & 160GB SATA2 l DELL U2311H| Razer Copperhead, Piranha, Destructor, ExactRest|Gigabyte3DAurora|Luxeon 5.1;
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 17 Яну 2011 02:31
нещо не ми се отваря статията "РС индустрията до 2020 г.: част II" само картинката и до там...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|