Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2009 00:46

Какви саларианци, ние колко неща нямахме... Елкори, ханари, волуси, дрели, батарианци, ворчи - нищо!

Ще е интересно да видим ракнай парти мембър. Това вече ще е иновативно.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Mass Effect 2
Публикувано на: 30 Окт 2009 15:10

На мен ми е интересно дали рийпърите ще намерят начин да се завърнат. Ако не във втората част, то поне в третата се надявам да се появят. Също много ми се иска да разбера какъв е техния план и защо затриват всичко в галактиката. Общо взето, нямам търпение да излезе и да зацикля. ;]

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2009 09:31

Draksis - Миранда според мен влиза доста добре в описанието, което ти предостави за женски персонаж. По мненията на повечето фенове на играта изглежда че Зиро ще бъде или яко мразена или яко обичана хах. Аз съм от вторите - определено ще бъде неразделна част от отбора ми като ренегейд Шепурд. Тъй или иначе тя получава очакваната реакция според мен - и двете са силни емоции за разлика от безразличието. Например Тали на мен ми беше напълно безразлична и скучна, един път и доразвих историята колкото да взема медала за Куорян суизник.

Риипурите задължително според мен са сложили още няколко от техните освен този от първата част. Би било нелогично да е само един, зашото остават яко прецакани в такъв случай. Със сигурност има алтернативен начин да се завърнат. Предстои да видим.

Лично на мен ще ми е интересно мотивите на Церберус, новият враг и както споменахме развитието с Ракни. Надявам се да посетим някоя Ракни обитавана планета и в зависимост от обстоятелствата да се побием в Звездни Рейнджури стил хахах. Ракни като суекипниц обаче ми се струва прекалено невъзможно поради доста причини. Най първата е че те трябва да са близо до кралиците си иначе стават неконтролируеми както на Новеря. А ние ще пътуваме доста. Чудя се как ще се отрази на Цитаделата и на другите раси тоталиризма на хората. Естествено аз оставих консулството да пукне. Предполагам не чак толкова зле тъй като Андерсон си е добряга а аз избрах него като военен. Удина да го духа. Въпреки че можеш и него да го подадеш към "тъмната" страна както Кеидун чрез диалози и да го направиш "хуманист".

Сори за грешките, ползвам кирилизатор понеже ми умря зарядното на лаптопа и нямам кирилица.

Профил

Публикувано на: 31 Окт 2009 15:28

Именно, взема ли Миранда, не я пускам. :)

Относно Зиро - да, може да се окаже интересен персонаж (я си представи deep down да е просто едно малко изплашено момиченце), но според мен BioWare рискуват много с нея. По думите ти, или ще е любимка на повечето фенове, или мразена до дъното на червата ни. Е, ще видим, въпреки че въобще нямам големи надежди за нея. Дано да бъда опроверган.

Ама ти явно много се интересуваш от Ракнайте, а? Аз просто си я пуснах кралицата на свобода, понеже съм си добряк (при нито едно от преиграванията ми не я убих), и се надявам да имат огромно присъствие в двойката, но ти пък направо го изнасяш на нови висоти, приятелю. :)

Относно Консулатът - и аз ги оставих да пукнат, като най-голямото ми съжаление беше, че не можах лично да им пратя по един куршум в тъпите кратуни и да им видя физиономиите, когато умират...

А на тяхно място поставих Андерсън. Щеше да си бъде чиста гавра, ако бях сложил Удина на такъв висок пост, особено след като именно посланика те прецака толкова яко преди мисията на Айлос.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 00:20

Mass Effect 2 Collector's Edition

:icq27:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 08:52

Novo video v site-a otnosno nqkoi ot vragovete - izglejda osnovnata vrajeska frakciq vse pak shte e nasekomopodobna ;)

Shte pisha po podrobno utre. Sorry za kirilicata. Inache shte preorder-na Collector's Edition-a ot Gamestop tezi dni kato koleden podaruk ;p Nai golqmata ironiq che izglejda nqma da imam pc na koeto da q igraq (a az za pc shte porucham) a puk tuk shte bude s edna ili dve sedmici po rano izlizaneto ot kolkoto v Evropa. Moje i da se okaje che shte q cukam chak kato se vurna lqtoto. Inache da popitam za da sum siguren - pri igrite go nqma toq problem pri filmite za teritoriite i regionalnoto kodirane ili kakvoto i da e. V smisul ako q kupq ot tuk, nqma da ima problem kato se vurna v bg nali? Do kolkoto znam pri igrite go nqma toq problem no da sum siguren vse pak.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 09:54

немам тарпение да изпробвам блод драгон армора и на масс ефект и героя ша гледам да ми е същ все ено съм се пренесал в др измерение :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 12:41

Само аз ли не харесах играта? :(
Посредствена бойна система, глупав RPG елемент, наивни персонажи, посредствена графика, незапомнящ се главен герой, най-лошата "морална система", която съм виждал-те направо ти наредили репликите, (горната е добра, средната неутрална, долната зла) нелогични реплики и действия на геройте (за сюжета говоря, AI-то се представяше сравнително добре) и т.н. Общо взето за мен играта беше всичко, което едно дълбоко "story-driven" RPG не трябва да бъде. Почвал съм я няколко пъти, превъртях я веднъж. Не ми хареса.

Не знам, проблемът може да е в мен :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2009 01:30

Mass Effect 2 @ Gametrailers TV

Накратко най-интересното:
- нов съотборник - Mordin, Salarian scientist
- Шепърд ще променя външния си вид, в зависимост от уклона - Renegade Shepard
- герой от книгите, наречен The Illusive Man - лидер на Cerberus, ще участва във втората част и ще дава наставления на Шепърд
- новият кораб ще носи същото име

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2009 15:39

А има ли някъде дефинитивна информация, че Шепърд ще променя външния си вид спрямо уклона? Защото това, което си го дал горе, беше бонус wallpaper за Хелоуин...

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2009 18:08

Да, в първия линк, който съм дал Кейси Хъдсън потвърждава, че Шепърд ще се променя, в зависимост от парагон и ренегат уклона си. При ренегат Шепърд, по лицето му ще се появяват белези и ще започнат да си личат всякакви импланти и т.н. , подобно на Сарен. Който, ако се сещаш, беше доста по-различен от нормалните туриани ;]
Според Кейси, Сарен е пример за ренегат спектър, и именно затова Шепърд ще придобива подобни черти.

Освен това, още при излизането на Хелоуин wallpaper-a, BioWare бяха споменали, че това е in-game шот. Тогава някои фенове от форума смятаха, че Шепърд ще стане Geth ;]

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2009 18:11

Дай Боже. :)

Да си призная, не изгледах цялото предаване наведнъж. Почвам го сега.

Иначе си знаех, че пак ще намесят Гарус в цялата работа. Просто е прекалено голям пич, за да не го споменат. :) И въобще репликата му "Just like old times" просто надъхва на макс. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2009 21:13

Видяхте ли трейлъра с новия герой? Изглежда доста брутална. :)

Профил

Публикувано на: 01 Дек 2009 00:58

По-горе казах, че искам персонаж, който със студеното си излъчване на абсолютно надмощие снишава температурата в стаята с трийсе' градуса. Е, получих го. :)

Направи ми впечатление, че са изкопирали името на онуй моме от американската версия на The Ring. Няма лошо. Никой не може да ги съди. Плюс това е интересно да направиш асоциация между тях двете. И двете безразлични и ненормални, и двете могъщи магове... Кюул.

И направо не мога да не изразя възхищението си от гърдите й. Не защото са големи, а защото BioWare най-накрая използваха модел, различен от стандартния в играта. Ако се сещате, в първата част единствената такава привилегия беше запазена за Бенезия. Другите в телата си приличаха на близначки. Или многозначки, ако предпочитате. На мен лично ми писна всеки да е с едно и също тяло в такива игри. Как така Radon Labs можаха да се напънат и да направят различен модел за всеки от персонажите си (не всеки, де, но все пак), а BioWare не могат?

Както и да е, на 26 януари (близко е, хора!) смятам да взема Тали и Самара и така яко да ги разкарам из вселената, че да си скърша пръстите от игра. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 01:57

Не знам кой кого ще взима ама от този трейлър личи, че продължението ще е доста по-брутално.

И да попитам: при мен какво ще стане, защото аз убих Рекс, в първата игра и мисля да си продължа със стария сейф. :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=u5Fjc1hB ... r_embedded

Профил

Публикувано на: 01 Дек 2009 04:38

Ами няма да го има. Там, където ние ще се наслаждаваме на възможността отново да изберем любимия си кроган (ако е така де), ти ще се чудиш отстрани и ще си вееш патлака. :)

Сериозно сега. Как така изобщо реши да го убиеш? Малко са хората, които съзнателно са направили тая грешка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 09:42

Зависи, моя ренегейд Шепърд опреледено искаше да му тегли куршума от време на време. Е в крайна сметка го убедих де, но това беше щото реших, че има полза от него по нататък. На Тали щях да и видя сметката при първата отдала се възможност ама за съжаление нямаше такава. Виж иначе при избора между Кейдън и Ашли не се подвуомих нито за секунда. Не можех да я понасям Ашли, впрочем и Лиара ми беше отегчителна. Друг е въпроса, че моят Шепърд беше женско, тъй че това допълнително допринесе към избора ми. Ако беше мъж бих избрал Лиара, но и двете ми бяха еднакво досадни. Може би заради Зиро ще започна втората част наново с мъж.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 10:06

Еми не знам. Нещо почна да хленчи и спре да се държи печено и му пръснах главата. На някакъв плаж май се случи това. :oops:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 01 Дек 2009 15:06

Draksis написа:
Сериозно сега. Как така изобщо реши да го убиеш? Малко са хората, които съзнателно са направили тая грешка.

И аз го убих, но с по-голямо удоволствие жертвах Кейдън (нямам много спомени защо, но много ме дразнеше).

Профил Skype

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 01 Дек 2009 15:33

Ей това е готиното на Bioware - могат да те накарат да заобичаш или да намразиш отделен персонаж и дори да имаш чувството, че са истински :)
Впрочем на мен пък Лиара ми харесва.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com