Автор |
Съобщение |
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 24 Окт 2009 12:10
Offtopic: Gipo PwnedOntopic: Виж в този сайт http://wow-centure.headoff.com/forum/vi ... orum_id=14Тука като гледах много хора си продават акаунтите
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 24 Окт 2009 15:43
Гипо гъзара плаща около тройно повече неща месечно от тези, които Wannabe е изброил . И точно, защото е свикнал да плаща толкова много неща, 25лв му се струват несериозна сума на общия фон. @ Seigar -X- - ако Wannabe е изтъкнал гледната си точка, то ти просто си тъп и нямаш такава
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 24 Окт 2009 16:52
Е интересно ми е от къде имаш пари да ги плащаш и в същото време играеш 5 ммо-та едновременно
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 24 Окт 2009 17:17
Offtopic: Gipo стига говорил само Ontopic: Ето втори сайт за продажба на WoW Accounts http://www.wowtrades.com/
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 24 Окт 2009 18:07
Гипо е Бойко Борисов и е под прикритие тука! Точка! А всички знаем, че за Бойко невъзможни неща няма
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 24 Окт 2009 18:17
Wannabe написа: Е интересно ми е от къде имаш пари да ги плащаш и в същото време играеш 5 ммо-та едновременно Икономисвам от цигари (не пуша)
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 26 Окт 2009 16:07
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 27 Окт 2009 09:23
Продавам Grunt с Rocket Launcher & RailGun без муниции, на Quake 2. 30 лв.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 27 Окт 2009 14:38
Offtopic: The Chameleon като те гледам какво пишеш и какви теми пишеш (сериозно пич погледни за какво пишеш), наистина ми е странно как мене можеш да наричаш жалък. За разлика от тебе аз се опитвам да говоря по темата и да помогна на човека, който я е постнал. Тебе освен за offtopic бива ли те за нещо друго ? И знам че няма да съм първия, който ще пита но .... ти педофил ли си (btw аватара ти те издаде) ?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 27 Окт 2009 14:59
Добре, че ни осведомяваш като говориш "по темата" и "не по темата", защото ние не бихме могли да се досетим
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 27 Окт 2009 19:22
Seigar -X- написа: Offtopic: The Chameleon като те гледам какво пишеш и какви теми пишеш (сериозно пич погледни за какво пишеш), наистина ми е странно как мене можеш да наричаш жалък. За разлика от тебе аз се опитвам да говоря по темата и да помогна на човека, който я е постнал. Тебе освен за offtopic бива ли те за нещо друго ? И знам че няма да съм първия, който ще пита но .... ти педофил ли си (btw аватара ти те издаде) ? Аре ве, уоу маниаче, по-жалък трудно можеш да станеш ;д Яко тъп си батка. Другия път ще трябва да изберат аватар, който няма да ми изобличи педофилската наклонност толкова много!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 27 Окт 2009 19:32
The Chameleon написа: А бе бунак, тъп си като гъз След 20 години на сухо всички са така
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 27 Окт 2009 19:57
Емчо, като се спомене за риъл лайфа ти и бягаш като изгорен гейтар! Айде сподели колко купища жени си чукал до сега, щото сигурно и момиче не си целувал по бузата, лайно продрискано! Сексуалния ми живот е пребогат, мерси за вниманието!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 27 Окт 2009 20:13
The Chameleon написа: Емчо, като се спомене за риъл лайфа ти и бягаш като изгорен гейтар! Айде сподели колко купища жени си чукал до сега, щото сигурно и момиче не си целувал по бузата, лайно продрискано! Сексуалния ми живот е пребогат, мерси за вниманието! Не преписвай свойте проблеми на другите. И ако гледане на картинки на малки момиченца и онанирането над тях се води пребогат сексуален живот.. еми ок Бягал съм като се спомене за риъл лайфа ми? Еми извинявай, че не използвам форума като личен блог и не пиша за всичко, което правя. Социалният ми живот не подлежи на показ у някакъв форум, ако не друго. Достатъчно изчерпателен ли бях?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 27 Окт 2009 20:15
Emanuil написа: Не преписвай свойте проблеми на другите. И ако гледане на картинки на малки момиченца и онанирането над тях се води пребогат сексуален живот.. еми ок Бягал съм като се спомене за риъл лайфа ми? Еми извинявай, че не използвам форума като личен блог и не пиша за всичко, което правя. Социалният ми живот не подлежи на показ у някакъв форум, ако не друго. Достатъчно изчерпателен ли бях? Да, достатъчно изчерпателен беше, че нямаш никакъв социален живот.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 27 Окт 2009 21:13
The Chameleon написа: Да, достатъчно изчерпателен беше, че нямаш никакъв социален живот. Ма разбира се А я ти разкажи за сексуалния си живот. а, ясно. Никакъв сексуален живот нямаш
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 29 Окт 2009 10:12
Е как бе,в каталога на замунда ги е минал сичките
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 29 Окт 2009 19:27
вии кво се интересувате от сескуалния му живот, искате да ви го тури ли ?
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 29 Окт 2009 19:49
Emanuil написа: The Chameleon написа: Да, достатъчно изчерпателен беше, че нямаш никакъв социален живот. Ма разбира се А я ти разкажи за сексуалния си живот. а, ясно. Никакъв сексуален живот нямаш Има, с 10-годишни момиченца
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ: WoW Account Публикувано на: 29 Окт 2009 19:56
Enemy написа: Има, с 10-годишни момиченца Ма в последно време и те не му пускат
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|