Гипо гъзара плаща около тройно повече неща месечно от тези, които Wannabe е изброил . И точно, защото е свикнал да плаща толкова много неща, 25лв му се струват несериозна сума на общия фон.
@Seigar -X- - ако Wannabe е изтъкнал гледната си точка, то ти просто си тъп и нямаш такава
Сейгар обаче, не пропуска нито 1 момент, в който да не се направи на интересен и да излее злоба ( и мноооого комплекси ) по хората, които не са на неговото мнение и ги е " намразил ".
Жалък сте, драги Сергей, жалък сте!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Offtopic: The Chameleon като те гледам какво пишеш и какви теми пишеш (сериозно пич погледни за какво пишеш), наистина ми е странно как мене можеш да наричаш жалък. За разлика от тебе аз се опитвам да говоря по темата и да помогна на човека, който я е постнал. Тебе освен за offtopic бива ли те за нещо друго ? И знам че няма да съм първия, който ще пита но .... ти педофил ли си (btw аватара ти те издаде) ?
US Release:Call of Duty: Black Ops BG Release:Кално Дупе: Черни Операции(by kom4o)
Seigar -X- написа:Offtopic: The Chameleon като те гледам какво пишеш и какви теми пишеш (сериозно пич погледни за какво пишеш), наистина ми е странно как мене можеш да наричаш жалък. За разлика от тебе аз се опитвам да говоря по темата и да помогна на човека, който я е постнал. Тебе освен за offtopic бива ли те за нещо друго ? И знам че няма да съм първия, който ще пита но .... ти педофил ли си (btw аватара ти те издаде) ?
Аре ве, уоу маниаче, по-жалък трудно можеш да станеш ;д Яко тъп си батка. Другия път ще трябва да изберат аватар, който няма да ми изобличи педофилската наклонност толкова много!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:
Аре ве, уоу маниаче, по-жалък трудно можеш да станеш ;д Яко тъп си батка. Другия път ще трябва да изберат аватар, който няма да ми изобличи педофилската наклонност толкова много!
А бе бунак, тъп си като гъз След 20 години на сухо всички са така
Емчо, като се спомене за риъл лайфа ти и бягаш като изгорен гейтар! Айде сподели колко купища жени си чукал до сега, щото сигурно и момиче не си целувал по бузата, лайно продрискано! Сексуалния ми живот е пребогат, мерси за вниманието!
天皇陛下万歳。。!
The Chameleon написа:Емчо, като се спомене за риъл лайфа ти и бягаш като изгорен гейтар! Айде сподели колко купища жени си чукал до сега, щото сигурно и момиче не си целувал по бузата, лайно продрискано! Сексуалния ми живот е пребогат, мерси за вниманието!
Не преписвай свойте проблеми на другите. И ако гледане на картинки на малки момиченца и онанирането над тях се води пребогат сексуален живот.. еми ок
Бягал съм като се спомене за риъл лайфа ми? Еми извинявай, че не използвам форума като личен блог и не пиша за всичко, което правя. Социалният ми живот не подлежи на показ у някакъв форум, ако не друго.
Достатъчно изчерпателен ли бях?
Emanuil написа:
Не преписвай свойте проблеми на другите. И ако гледане на картинки на малки момиченца и онанирането над тях се води пребогат сексуален живот.. еми ок
Бягал съм като се спомене за риъл лайфа ми? Еми извинявай, че не използвам форума като личен блог и не пиша за всичко, което правя. Социалният ми живот не подлежи на показ у някакъв форум, ако не друго.
Достатъчно изчерпателен ли бях?
Да, достатъчно изчерпателен беше, че нямаш никакъв социален живот.
天皇陛下万歳。。!