Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 16 Окт 2009 12:04
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 16 Окт 2009 19:13
Warbringer написа: Dexter написа: Иначе наскоро си купих(и все оше чета) "Метален рояк" на Кевин Андерсън. Заглеждах я последният път в книжарницата. Струва ли си? Ами зависи. В смисъл, книгата има МНОГО глави, коя от коя по-кратки, с много персонажи, но от друга страна след около 50 страници се усещаш, че си я захапал здраво и вече не ти дреме за "хаоса". Аз я чета малко по малко и по тази причина ми е още по-интересна. Та ако питаш мен-да, струва си.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 16 Окт 2009 23:32
Мхм. Цивлизация от кучета - какво по - яко от това? Иначе, още не съм я 'почнал.
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 17 Окт 2009 13:13
Ahriman написа: Ако си фен на Кланси, горещо ти препоръчвам "Безпощадно" - според мен най-добрата му книга. Може да я намериш в две части на български, а може да има и други издания (това, което аз съм чел, брат ми го взе от сергия за книги на старо). С аверите нещо сме го закъсали откъм идеи за подаръци за рожденни дни, та се правим на изискани и в последно време си подаряваме... книги!! Преди няколко месеца подарихме на един "Землемория", а наскоро на мен ми подариха "Фондация" на Азимов. Та има доста да се чете...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
JFK
|
|
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 17 Окт 2009 14:50
"Готварската книга на Леля Ог" на Прачет.Страхотно книжле.
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 19 Окт 2009 00:28
MetalGearRex написа: ... Би трябвало, да, но в момента съм забил и не съм сигурен дали харесвам книгата или не поради една причина. Не знам по принцип как е боят с подводници, но някакси ме съмнява една подводница да може да потопи пристанище, кораб и две вражески подводници без нищо да й се случи, колкото и по-напреднала да е тя. Някой, който разбира, да ме поправи. П.П. А и си избрах тази книга за университета - ще трябва да пиша върху нея
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 19 Окт 2009 11:03
Завърша ли си книгите, изброени по - горе, започвам разкази на Уайлд. Едит: Момчета, срам ме е, че чак сега го видях, но в последното издание на Discworld Monthly от началото на октомври пише, че Unseen Academicals излиза на осми (Сиреч, вече е излязла). Кога мислите ще пристигне в наш'та мила родина?
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 25 Окт 2009 12:09
^След Thud и Making Money, най-вероятно. Тоест - никога Ebay/Amazon за теб. Аз пък трябва да видя кога някой от колегите на майка ми ще ходи до Щатите, та да ми я вземе ПП Все още "Тютюн". Дееба и шибаната книга, дееба
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 25 Окт 2009 15:10
Човече, доставката ще ми излезе по - скъпа от самата книга.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 25 Окт 2009 15:36
Хърфордиан написа: Човече, доставката ще ми излезе по - скъпа от самата книга. Трябва да видиш на Славейков след седмица - може би вече ще е там.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 25 Окт 2009 19:48
Хърфордиан написа: Човече, доставката ще ми излезе по - скъпа от самата книга. Would be totally worth it, though
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 27 Окт 2009 00:15
Е, ясно. Аз обаче здраво се прецаках - трябваше да ходя на Eurogamers в Лондон, само че се оставих да бъда разубеден от едни хора... I cut my own throat.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 27 Окт 2009 15:40
Четете на английски бе, хем някои игри на думи и шеги ще са по-разбираеми.
On: "Зелената миля" на С. Кинг.
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 27 Окт 2009 18:32
Чете ми се някакво леко, екшън ориентирано фентъзи ,та се чудя поредицата "Вещерът" от Анджей Сапковски дали си струва ?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 27 Окт 2009 18:52
Тя си струва, ама да е лека...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 27 Окт 2009 18:55
Sentry написа: Тя си струва, ама да е лека... Може би наистина не се изразих правилно...Та питам: има ли достатъчно епичност(епика от сорта на "Властелина на пръстените" ала-бала ,абе сещате се ...) и екшън в книгите ?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 27 Окт 2009 19:10
Ако питаш дали Гералт спасява света от разрушение - не. Но историите са достатъчно добри за да задържат интереса до края.
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 27 Окт 2009 19:58
За екшън-има, но в книга с участието на Гералт е малко попресилено да говорим за епичност-просто книгите се доближават до нормалното, отколкото до епичното.
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 28 Окт 2009 00:22
Ahriman написа: Четете на английски бе, хем някои игри на думи и шеги ще са по-разбираеми.
On: "Зелената миля" на С. Кинг. 'Ми, ние на английски четем. Въпросът е, че книгата е трудна за намиране.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 28 Окт 2009 11:41
Трудна? Последните 2 пъти, като влизах в книжарница (за да търся нещо друго, де) я виждах. В Хеликон със сигурност я има.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|