Ами зависи.Warbringer написа:Dexter написа:Иначе наскоро си купих(и все оше чета) "Метален рояк" на Кевин Андерсън.
Заглеждах я последният път в книжарницата. Струва ли си?
Ако си фен на Кланси, горещо ти препоръчвам "Безпощадно" - според мен най-добрата му книга. Може да я намериш в две части на български, а може да има и други издания (това, което аз съм чел, брат ми го взе от сергия за книги на старо).Ahriman написа:
Би трябвало, да, но в момента съм забил и не съм сигурен дали харесвам книгата или не поради една причина. Не знам по принцип как е боят с подводници, но някакси ме съмнява една подводница да може да потопи пристанище, кораб и две вражески подводници без нищо да й се случи, колкото и по-напреднала да е тя.MetalGearRex написа:...
Трябва да видиш на Славейков след седмица - може би вече ще е там.Хърфордиан написа:Човече, доставката ще ми излезе по - скъпа от самата книга.
Would be totally worth it, thoughХърфордиан написа:Човече, доставката ще ми излезе по - скъпа от самата книга.
Може би наистина не се изразих правилно...Та питам: има ли достатъчно епичност(епика от сорта на "Властелина на пръстените" ала-бала ,абе сещате се ...) и екшън в книгите ?Sentry написа:Тя си струва, ама да е лека...
'Ми, ние на английски четем. Въпросът е, че книгата е трудна за намиране.Ahriman написа:Четете на английски бе, хем някои игри на думи и шеги ще са по-разбираеми.
On:
"Зелената миля" на С. Кинг.