Дади написа:Тъпи доста, всички сте![]()
Дади написа:Тъпи доста, всички сте![]()
Ма ти верно си много проста шматка.The Chameleon написа:Тъпчо, ти не можеш да си педал за газ.Dexter написа:
Пробвай ти да сплескаш педала за газта.Ставаше въпрос за педераст!
Педалче, на баща си ли мислиш, че говориш ве?Dexter написа:
Ма ти верно си много проста шматка.
Върви си гледай хентайчето и си стой в канала откъдето изпълзя.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
А млъкни ако не искаш стомаха да те заболи от ритник следващия пътThe Chameleon написа:
Педалче, на баща си ли мислиш, че говориш ве?Плужек като теб дори няма право да ми говори.
А това с хентая направо да ме заболи стомаха от смях, колко да си тъп!
Emanuil написа: А млъкни ако не искаш стомаха да те заболи от ритник следващия път
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Pwned.Точка.Emanuil написа:Не, просто хетеросексуалните не можем да траем сбъркани комплексарчета, които гледат гей хентай.
Ти сега какво, ника ли не можеш да ми прочетеш, идиотче?Dexter написа:Pwned.Точка.Emanuil написа:Не, просто хетеросексуалните не можем да траем сбъркани комплексарчета, които гледат гей хентай.
С канални плъхове не ми се занимава.И нямам предвид Емануил...
Аз ли съм единствения, който смята, че Хами и зомби букакето са един и същи човек?!
Pennуwise написа:тва е brain бе!
PutrefiedPig a.k.a. Brain написа:Captain Obvious.
Бих те нарекъл нещастен отритнат от обществото социопат без цел в живота и приятели, но изтъкването на очевидното е излишно.PutrefiedPig написа:
Бих нарекъл Емануилчо "форумната шафрантия", ако нямаше да се превърна в Captain Obvious.
Сам ли си говориш?Emanuil написа:Ти си човек с проблеми. Наистина.
И какво, биеш чикий докато ми четеш постовете ли? За това ли си плащаш..нета, кучкоBrain написа:А ти - малоумник И форумната курва. Simple as that.
Това обяснява защо мразиш себе си.Brain написа:
Онанирането на твоите постове би ме довело до импотентност. Освен това гейовете (многократно използваните при това) не са ми по вкуса.
абе днеска се сетих за тебе, че ми липсваше :ДBrain написа:А ти МАЛОУМЕН ли си че да не отговориш на въпроса, който ти зададох?