Декстър е гей.
-
PutrefiedPig
Декстър е гей.
zombie bukkake
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Декстър е гей.
АХАХАХАХ :Д
---
Колкото и зле да е Декстър, темата му не може да мине тази на Емануил.
... Или може? о.О
---
Колкото и зле да е Декстър, темата му не може да мине тази на Емануил.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
CuntSurgeon, ти пък си траверс.. И са кво прайм? 
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
/agreeCuntSurgeon написа:Декстър е гей.
@Kriskata
Кучко,майка ти кръв да сере.
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
ОргияKpucka7a написа:CuntSurgeon, ти пък си траверс.. И са кво прайм?
Трева в котенцата...
- Till.Lindemann
мой и дъй
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Недоносче, ти пак ли се опитваш да пишеш? По-добре недей. Не ме впечатляваш. Даже си леко жалък. Друго, освен да псуваш, знаеш ли? Имаш доста богата езикова култура като гледам. Кийп ит, кийп ит.Орк - Паладин написа:/agreeCuntSurgeon написа:Декстър е гей.
@Kriskata
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
-
Алминатора`
Знам да чукам майка ти в 5 пози.Kpucka7a написа:Друго, освен да псуваш, знаеш ли?Орк - Паладин написа:
/agree
@Kriskata
Точно пък тебе ще те впечатлявам,някаква пъпчасала пуберка,дето пише във форум за игриНе ме впечатляваш.
Миличка,седиш си в събота вечер вкъщи и пишеш във форум за игри,смяташ ли че си компетентна по въпроса кой е жалък и кой - не?Даже си леко жалък.
Притрябвало ми е мнението на някаква си там от форум за игри.Имаш доста богата езикова култура като гледам.
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Ха, смешко.. Не знаех, че си по падаш MILF. Ама за твоя информация, майка ми каза, че си доста зле в креватните упражнение.
Иначе, минах пубертета преди 1-2 години някъде и мога да се похваля - пъпки нямам и никога не съм имала /за справка, виж темата "С кого коментирате"/.
Събота вечер е да, ама вали, яко студ е, ама предпочитам да седя с гаджето в нас, отколкото да се подмотвам по улиците или по дискотеките, пълни с пияни селяндури като теб в събота вечер.
Аааа, и като си толкова готин и отворен, защо и ти си у вас в събота вечер?
Аааа да, и разбрах, че форумът е за игри, няма нужда да се повтаряш. Ама ако забелязваш, аз в темите за игрите не пиша.
Иначе, минах пубертета преди 1-2 години някъде и мога да се похваля - пъпки нямам и никога не съм имала /за справка, виж темата "С кого коментирате"/.
Събота вечер е да, ама вали, яко студ е, ама предпочитам да седя с гаджето в нас, отколкото да се подмотвам по улиците или по дискотеките, пълни с пияни селяндури като теб в събота вечер.
Аааа, и като си толкова готин и отворен, защо и ти си у вас в събота вечер?
Аааа да, и разбрах, че форумът е за игри, няма нужда да се повтаряш. Ама ако забелязваш, аз в темите за игрите не пиша.
- Хърфордиан
Алми има една любов, и тя е абстракция. Той е осъществил тролската мечта. Постигнал е всичко, за което може да мечтае един трол. За бога, Алми е като шибан бог на троленето. Pay your respect!
Прочее, пак питам - С'а к'во пра'им?
Едит: Бре, бре... гаджето... осъзнаваш ли колко нелепо изглеждаш, изтъквайки тази малка подробност? Подобно на хората по Irc каналите, които в изблик на желание да докажат несъществуващото наличие на многоклетъчен живот в спалнята изръсват нещо от сорта на "Now I'll leave you, pathetic nolifes, 'cause I gotta have sex with my hot girlfriend." . Не, че се заяждам... Е, добре де, заяждам се - в такова настроение съм.
Прочее, пак питам - С'а к'во пра'им?
Едит: Бре, бре... гаджето... осъзнаваш ли колко нелепо изглеждаш, изтъквайки тази малка подробност? Подобно на хората по Irc каналите, които в изблик на желание да докажат несъществуващото наличие на многоклетъчен живот в спалнята изръсват нещо от сорта на "Now I'll leave you, pathetic nolifes, 'cause I gotta have sex with my hot girlfriend." . Не, че се заяждам... Е, добре де, заяждам се - в такова настроение съм.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
- Хърфордиан
Юрганът е резервиран. Котаракът ми спи там.bug написа:крийм се под юргана
Други идеи?
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
-
Алминатора`
Копеле,изпревари меХърфордиан написа:
Едит: Бре, бре... гаджето... осъзнаваш ли колко нелепо изглеждаш, изтъквайки тази малка подробност? Подобно на хората по Irc каналите, които в изблик на желание да докажат несъществуващото наличие на многоклетъчен живот в спалнята изръсват нещо от сорта на "Now I'll leave you, pathetic nolifes, 'cause I gotta have sex with my hot girlfriend."
Криската,мога да си го представя,седите си двамцата с гаджето пред компютъра (вместо в леглото?) и ти му посочваш моя пост и му викаш "ама виж тоя кво ми пише" и той ти отговаря "кажи му че е зле в леглото и че се кефи на MILF" при което и двамата се смеете и си викате "ама глей сега как го затапихме тоя"
Да,ама не.
В момента си седиш сама.Пред компютъра.В събота вечер.
И пишеш във форум за игри.
П.С.Съдейки по снимките ти си на възраст между 13 и 14,макс 15 (много съмнително),което си е баш пубертета.