Ако си влюбен,би направил всичко за да спасиш любовта на живота си .Само ако трябва да направиш такъв избор ще разбереш на какво е подложен АнакинDemon__Hunter написа: Ами НЯМАШЕ ДА УБИВАМ СВОИТЕ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ ,напримерРазбирам го как се е чувствал (и аз съм влюбен все пак) и го съжалявам .Но струва ли си ,заради живота на 1 човек ,да пожертваш (в неговият случай :да изколиш най-безмилостно) този на ,примерно, 10 други( Анакин изкла като животни доста повече от 10).Колкото и да ми е любим този човек ,не мога заради него да отнема живота на други. С какво те са по-различни и по-маловажни - и те имат близки хора ,които ще страдат за тях.Колкото и да ми е мъчно ,щях да се примиря че любимият човек се е слял със Силата и да продължа да живея с надеждата ,че някой ден отново ще го видя ,този път завинаги...("There is no death, there is the Force" - любимата ми част от кодекса на джедаите)
Star Wars: The Old Republic
Re: SW: The Old Republic
Magneto666666, все пак той я убива накрая така че...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Не забравия,че той не я убива,убива я мисълта,че е станал EVIL от нейната гледна точка и от тази на джедайте.Какво да се прави като е затънала до гушата в джедайски глупости и пропаганди.Духът и е прекършен,а той се спря преди да я удуши.Sentry написа:Magneto666666, все пак той я убива накрая така че...
Btw that guy needs some angry managment classes
И къде е разликата ,ако мога да попитам ?Все Анакин е отговорен за смъртта й .Magneto666666 написа:Не забравия,че той не я убива,убива я мисълта,че е станал EVIL Духът и е прекършен,а той се спря преди да я удуши.Sentry написа:Magneto666666, все пак той я убива накрая така че...
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Супер тема !!! Евала ! Като фанатичен фен на Star Wars вселената чакам с неописуемо огромно нетърпение обявяването на дата за излизане
Дано да е възможно sith lord да притежава меч със син кристал, защото точно това планирам
Тази игра ще е невероятен убиец на социалните контакти
Винаги съм искал да играя ММО по Star Wars и да се потопя изцяло в атмосферата на Сагата, Well, guess what, fellas - "Hell, it's about time"
P.S. Keep the thread going...
Дано да е възможно sith lord да притежава меч със син кристал, защото точно това планирам
P.S. Keep the thread going...
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Извинявай Минотавре, но можеш ли да ми кажеш има ли ги тези книги за историята м/у II и III епизод на български и от каде да ги намера,а ако не да пуснеш някав линк откадето да ги дръпна на англ. 
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
@Demon__Hunter
Едно е да жертваш всичко останало за някаква си там приятелка/гадже друго е за твоята жена+ 2-те ти първородни деца. Така нещата се утежнят 999 пъти повече.
И тъй като Анакин няма истинско семейство освен това което ще изгуби ,разбира се че ще направи всичко възможно за да го спаси
@TheChosen1 Добре дошъл
@Platapus Мисля че става въпрос за тези книги:
http://www.trud.cc/?cid=9&pid=9766&lng=bg
http://www.trud.cc/?cid=9&pid=9988&pt=0&cat=&lng=bg
http://www.trud.cc/?cid=9&pid=10144&pt=0&cat=&lng=bg
Но все пак не съм сигурен, нека Минотавъра се изкаже.
А иначе в книжарници като Пингвините, Хеликон, Orange няма как да ги няма
Едно е да жертваш всичко останало за някаква си там приятелка/гадже друго е за твоята жена+ 2-те ти първородни деца. Така нещата се утежнят 999 пъти повече.
И тъй като Анакин няма истинско семейство освен това което ще изгуби ,разбира се че ще направи всичко възможно за да го спаси
@TheChosen1 Добре дошъл
@Platapus Мисля че става въпрос за тези книги:
http://www.trud.cc/?cid=9&pid=9766&lng=bg
http://www.trud.cc/?cid=9&pid=9988&pt=0&cat=&lng=bg
http://www.trud.cc/?cid=9&pid=10144&pt=0&cat=&lng=bg
Но все пак не съм сигурен, нека Минотавъра се изкаже.
А иначе в книжарници като Пингвините, Хеликон, Orange няма как да ги няма
TheChosen1 написа:даджайците
Между другото, някой избраха ли го за тестове ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Всъщност да, красив е.Demon__Hunter написа:
И наричаш Крайт красив![]()
Имаш доста объркани представи за красота ,ми се струва.
И почти всички които си ги изброил ИМАТ жълто/червено/оранжеви очи.Особено Реван ,Каедъс и Тейлън... мога да предложа "снимков" материал ако искаш.
Красотата не се измерва само с грима или сексапила. По тази логика, някакъв отвратителен фьешън с филирана косица и розов лак щеше да е най-красивият човек в сагата. Голяма част от привлекателността на мъжа (и жената) е в осанката.
Да, Крайт определено не е супермодел на мъжко бельо, но е величествен. Той просто излъчва власт. Сила. Авторитет. Увереност. Чар. Уверявам те, че ако Крайт пристъпеше през прага ей сега, много момичета щяха да му паднат в краката. Харизматичният човек никога не може да бъде грозен.
По времето, когато е направена тази снимка, Крайт е на... я да видим... 170 години? Ти пропусна да споменеш това, вероятно случайно. Смея да твърдя, че за годините си е доста запазен.
За външния вид на Реван не знаем нищо. Каедъс губи очите си постоянно - през почти цялото време той е с нормалните си очи. Очите на Тейлън също са нормални. Даже очите на Крайт, ако се вгледаш хубаво, са с два различни цвята (едното е имплант, ако не се лъжа).
Като сме тръгнали със снимков материал...
Dor Gal-Ram
Horak-mul
Naga Sadow
Ludo Kressh
Exar Kun
Ulic Qel-Droma
Darth Sion
Aleema Keto
Crado
Zona Luka
Baras
Darth Phobos
Darth Rivan
Darth Ruin
Kaan
Darth Millennial
Darth Tyranus
Darth Wyyrlok
Darth Talon
Darth Azard
Anonymous Sith Lord
И айде стига толкова, че стана много. Както виждаш, нито един от тези сити не притежава жълти очи.
Също така ми хареса как игнорира три от четирите ми точки, съсредоточавайки се върху тази, която можеш да "докажеш" чрез извадена от контекста снимка. То бива, бива тенденциозност, ама чак пък толкова...
О, Боже... Значи в момента обвиняваме Анакин, че косвено е допринесъл за обстоятелства, които, от своя страна, са допринесли за смъртта на Падме?Demon__Hunter написа:И къде е разликата ,ако мога да попитам ?Все Анакин е отговорен за смъртта й .
По тази логика, виновникът за смъртта на Падме е Оби-Уан. Той я настройва срещу Анакин. Той подклажда съмненията му. Той се качва гратис на кораба на Падме, ставайки причина Анакин да я намрази и задуши. Действията на Оби-Уан, повече от на всеки друг, косвено допринасят за смъртта на Падме.
Единствената причина за смъртта на Падме е собствената й жалка персона. Тя най-егоистично отказва да живее, без да мисли, че по този начин ще разбие живота на човека, който е бил готов да унищожи света заради нея. Без да мисли, че по този начин оставя децата си сирачета, обречени да растат без майка и баща. Без да мисли, че изоставя хората си точно когато имат най-голяма нужда от нея. Падме просто избира най-лесния изход - да умре и да се отърве от всичко. А кой ще страда от смъртта й - майната му, не е нейна работа.
Да му се не види, все ме карате да защитавам Анакин, а аз дори не го харесвам като персонаж...
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Сорка, че питам тъп въпрос, но не ми се чете назад, та... Дата на излизане? 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Magneto666666 написа:Ако си влюбен,би направил всичко за да спасиш любовта на живота си .Само ако трябва да направиш такъв избор ще разбереш на какво е подложен Анакин
Това е Интернет бе - тук всеки дава акъл за ситуации, в които никога не е изпадал...the_presator написа:Едно е да жертваш всичко останало за някаква си там приятелка/гадже друго е за твоята жена+ 2-те ти първородни деца. Така нещата се утежнят 999 пъти повече.
Не можеш да ги изтеглиш отникъде. Ще трябва да бръкнеш в портмонето и да си ги купиш.Platapus написа:Извинявай Минотавре, но можеш ли да ми кажеш има ли ги тези книги за историята м/у II и III епизод на български и от каде да ги намера,а ако не да пуснеш някав линк откадето да ги дръпна на англ.
На български има преведени само 15 книги от сагата, което си е капка в морето. Пълния списък с книги можеш да намериш ТУК. Пълният списък с комикси може да бъде намерен ТУК.
Преведените на български книги са от порядъка на 7 лева. Това прави 105 лв. за всички преведени книги. Останалите ще трябва да поръчаш чрез Книгомания или Amazon.
Ако го бяха избрали, да ни е проглушил ушите досега...radi_bomb написа:Между другото, някой избраха ли го за тестове
Коледа 2010 или Коледа 2011.Warbringer написа:Сорка, че питам тъп въпрос, но не ми се чете назад, та... Дата на излизане?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Правилно ли съм разбрал : Тоя Treaty of Coruscant е някакво примирие между джедаите и ситските лордове, разделящо галактиката на приблизително равни части на влияние ?
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
правилно си разбрал,обаче това примирие е тънко като хартия и всеки момент ще се разпавне предполагамTheChosen1 написа:Правилно ли съм разбрал : Тоя Treaty of Coruscant е някакво примирие между джедаите и ситските лордове, разделящо галактиката на приблизително равни части на влияние ?
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Е браво бе...TheChosen1 написа:Правилно ли съм разбрал : Тоя Treaty of Coruscant е някакво примирие между джедаите и ситските лордове, разделящо галактиката на приблизително равни части на влияние ?
Това беше главния story feature на играта, знае се от 2 години, ти чак сега ли го разбра?
След 28-годишна война, Империята и Републиката са изтощени до крайност. Продължилите десетилетия битки отнемат милиарди животи от двете страни на барикадата и потапят и двете фракции в дълбока икономическа рецесия. Войната е прекратена не толкова заради липсата на хъс или омраза, колкото заради изчерпването на ресурсите - към края на конфликта пари и консумативи липсват и на двете страни, навсякъде върлува глад и войниците ходят голи и гладни. При това положение се разбира, че ако войната продължи, то и двете страни ще бъдат унищожени. Дори ако едната евентуално победи, тя ще спечели една празна и опустошена Галактика. Осъзнавайки това, ситите предлагат мир на Републиката. Поради гореописаните причини, Сенатът не може да си позволи да откаже такова предложение и между двете страни настъпва мир.
Точно тук биват пуснат играчът, който с действията си ще реши дали този мир ще продължи или ще се разрази нова война.
СНИМКА НА ГАЛАКТИКАТА
-
barcelona6289
Minotaur King ти какво би избрал ?
Война или Мир
Война или Мир
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
The republic scum must diebarcelona6289 написа:Minotaur King ти какво би избрал ?
Война или Мир
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Тини не те бяхме виждали тук доста време
Иначе по въпроса-...
Иначе по въпроса-...
-
barcelona6289
аз лично избирам републиката ,ама bounti huntera е към ситите
,а много искам да цъкам с ловец на глави